Akú školu naštevujete, alebo...
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
No dufam ze na tej skole je dobre lebo prave idem do prveho presne na tu skolu a na ten odborJaJeNiektoIny napísal:Aby som to updatoval, chodím na Ekonomickú fakultu Technickej univerzity v Košiciach, odbor financie, bankovníctvo, investovanie.
To bude to to ze budes mat len hodiny z ktorych maturujes plus druhy jazyk a telesna? Ak ano, tak stoji to za to! Mal som a mozem povedat ze ako aj matura tak aj cely rocnik bol pohoda...hughito napísal:Nastupujem do 3. ročníka na gymnázium.
Teším sa však na 4. ročník, kde bude AÚP ( alternatívny učebný plán ).
To sú aké vymoženosti toto?Retne napísal:To bude to to ze budes mat len hodiny z ktorych maturujes plus druhy jazyk a telesna? Ak ano, tak stoji to za to! Mal som a mozem povedat ze ako aj matura tak aj cely rocnik bol pohoda...
no,my sme mali tiez vsetky predmety a k tomu osobite pripravu na maturitu/seminare/ z tych predmetov na ktore chceme ist,pricom na biol a chem sme boli len traja,takze z toho nic nebolo a tieto predmety som mohol brat len povlastnej linke
aj ked seminare sme teda museli mat vsetci tri zapisane... ale dejepis a NoS boli v pohode,este ze ma to celkom bavilo...
AKo vec to je fasa.. ale uvedom si ze my sme prebrali vsetko za tri roky, ze tri roky boli makacka (asi bola ved sme to mali stlacenePilifo napísal:To sú aké vymoženosti toto?Však my sme sa museli muchlovať v maturitnom ročníku všetky predmety rovnako a nikoho nezaujímalo, že z niektorých nikto nematuruje
A tiež som chodil na gympel...
Ale urcite to bolo lepsie ako je to bezne na gymploch!