mne je jedno ake veci nosim, hlavne nech sa to nerozpadne a nie je to od Čenga alebo ineho japonca co ma doma sijaci stroj a sije si na tom... ale tak hlavne 7Days maju pekne veci tak asi to preferujem
objavil som cesku znacku oblecenia UAX!...robi fakt dobre veci, prevazne outdoorove a hlavne tricka maju super potlac. Su kvalitne a cenovo prijatelne a hlavne design je pre tuto znacku charkteristicky
Takto, videl som skoro vkazdom poriadnom obchode pekne oblecenie, takze tazko povedat, ktory je najlepsi. Pravdepodobne to u mna je H&M, tam je toho vela pekneho , aj ked tento obchod nema vela pobociek na SVK . Preferujem modu... Aaaa este GATE, tam to je pekne farebne .
lama2d napísal:Takto, videl som skoro vkazdom poriadnom obchode pekne oblecenie, takze tazko povedat, ktory je najlepsi. Pravdepodobne to u mna je H&M, tam je toho vela pekneho , aj ked tento obchod nema vela pobociek na SVK . Preferujem modu... Aaaa este GATE, tam to je pekne farebne .
Njn H&M, prave mam na sebe tesilaky odtial
Ja sa asi kusa menim prechadzam na nejaky old school ci co, nosim Levisky, fialove svetriky, ale sk8 boty su stale na nohach
prosim poradte, kde sa daju kupit oblecenie znacky lee cooper? maju nejake specializovane obchody? alebo zvyknu byt niektorych velkopredajniach (ktorych)? BA
hm ze by som nejak si vyberal oblecenie podla znacky to vôbec nie..
ked sa mi nieco paci tak si to popytam.. no nech to nestoji nejak vela lebo je to zbytocne kupovat triko za 1500,-
ale inac pekne veci maju v 7Days
7Days veci mi prídu akési "šedivé". Napríklad tričká sú také nemastné-neslané, šedivo-zelené, hnedé, bez kúsku originality. Osobne nemám rád takéto veci. Alebo možno len u nás majú také farby
Poslednú dobu som nakúpil dosť vecí quiksilver od topánok, tričká, mikiny až po šiltovky a som spokojný. Takisto DC a burton sú v pohode. Nemám teraz na mysli také tie rozťahané veci, ale napríklad niektoré tričká a mikiny sú v pohode.
Zo sportovych znaciek je to najma Nike. Nie je to vsak o tom, aby som chodil znackovo poobliekany, skor sa v nich citim pohodlne a komfortne. Na sport vylucne veci Puma. Ako som uz pisal do inych topikov tu na fore, povazujem zn. Puma za jednu z najkvalitnejsich a najvhodnejsich na vykonavanie fyzickych aktivit. No a co sa tyka veci na bezne nosenie do prace, alebo proste len von, jednoznacne zn. Wrangler. Co mi teda pripomina, ze bych si mal ist nieco kupit, kedze vsetky veci mi ostali neak velke.
pinco napísal:7Days veci mi prídu akési "šedivé". Napríklad tričká sú také nemastné-neslané, šedivo-zelené, hnedé, bez kúsku originality. Osobne nemám rád takéto veci. Alebo možno len u nás majú také farby
no to asi si len zle pozrel alebo len vtedy mali take, ked som bol naposledy v predajni (vo Zvolene) tak proste riadne farebne veci a okrem toho mali zlavy do 50 percent ... rôzne cierne, cervene, pasikave tricka a tak.. bolo si z coho vybrat..
a aby som nezabudol tak sa mi nepacie tie "novodobe" rifle.. s rôznymi strapcekmi alebo zuzene, rozsirene.. kde su tie casy ked sa vyrabali len tie klasicke.. teraz je moda mat ich co najviac dotrhane