hm ze by som nejak si vyberal oblecenie podla znacky to vôbec nie..
ked sa mi nieco paci tak si to popytam.. no nech to nestoji nejak vela lebo je to zbytocne kupovat triko za 1500,-
ale inac pekne veci maju v 7Days
7Days veci mi prídu akési "šedivé". Napríklad tričká sú také nemastné-neslané, šedivo-zelené, hnedé, bez kúsku originality. Osobne nemám rád takéto veci. Alebo možno len u nás majú také farby
Poslednú dobu som nakúpil dosť vecí quiksilver od topánok, tričká, mikiny až po šiltovky a som spokojný. Takisto DC a burton sú v pohode. Nemám teraz na mysli také tie rozťahané veci, ale napríklad niektoré tričká a mikiny sú v pohode.
Zo sportovych znaciek je to najma Nike. Nie je to vsak o tom, aby som chodil znackovo poobliekany, skor sa v nich citim pohodlne a komfortne. Na sport vylucne veci Puma. Ako som uz pisal do inych topikov tu na fore, povazujem zn. Puma za jednu z najkvalitnejsich a najvhodnejsich na vykonavanie fyzickych aktivit. No a co sa tyka veci na bezne nosenie do prace, alebo proste len von, jednoznacne zn. Wrangler. Co mi teda pripomina, ze bych si mal ist nieco kupit, kedze vsetky veci mi ostali neak velke.
pinco napísal:7Days veci mi prídu akési "šedivé". Napríklad tričká sú také nemastné-neslané, šedivo-zelené, hnedé, bez kúsku originality. Osobne nemám rád takéto veci. Alebo možno len u nás majú také farby
no to asi si len zle pozrel alebo len vtedy mali take, ked som bol naposledy v predajni (vo Zvolene) tak proste riadne farebne veci a okrem toho mali zlavy do 50 percent ... rôzne cierne, cervene, pasikave tricka a tak.. bolo si z coho vybrat..
a aby som nezabudol tak sa mi nepacie tie "novodobe" rifle.. s rôznymi strapcekmi alebo zuzene, rozsirene.. kde su tie casy ked sa vyrabali len tie klasicke.. teraz je moda mat ich co najviac dotrhane
Diesel, Horsefeathers, Wrangler, Lee, Levi´s, New Yorker, H&M, Replay,...
Niektoré (tie drahšie) skôr len príležitostne nakupujem (u mňa je bežná frekvencia nákupov taká vysoká, že príležitostne znamená dosť ) ale srdcovka je Prada. Mať niečo odtial a zomrieť.
Topánky: Nike,Adidas, na zimu Garmont reps. Salomon
Rifle: číňak, William a Delvin ( ale tie z číňaku sa mi zdajú lepšie)
Triká: to je veľmi rôžne. čo príde...mám nike, adidas aj nejaké bez značky..
Mikiny: Zajo, Adidas...
takze oblecenie rifle mavam Pepe Jeans alebo Moschino a tricka to je rozne nariklad mam nieco od Ralpha Laurena, Tommyho Hilfigera, Abercrombie & Fitch ale mam kopec aj normlanych triciek.....
a tak oblecenie je iba obal teba a stylu ktorym sa poberas...jaaa momentalne... boty...converse all star, nohavice tomy hilfiger a vrch kosela, tricko alebo mikina...tomy hilfiger, nike, special blend, quiksilver...
Co sa tyka oblecenia tak pre mna je to Nike, Adidas, Quiksilver a Bullrot sa mi celkom paci (skoda, ze nemaju viac predajni po Slovensku s touto znackou). A ked si kupujem topanky tak nieco basketballove, cize bud DADA alebo Nike. Adidas boty ma zaujmu malokedy.