Aku znacku oblecenia preferujete?
Zo sportovych znaciek je to najma Nike. Nie je to vsak o tom, aby som chodil znackovo poobliekany, skor sa v nich citim pohodlne a komfortne. Na sport vylucne veci Puma. Ako som uz pisal do inych topikov tu na fore, povazujem zn. Puma za jednu z najkvalitnejsich a najvhodnejsich na vykonavanie fyzickych aktivit. No a co sa tyka veci na bezne nosenie do prace, alebo proste len von, jednoznacne zn. Wrangler. Co mi teda pripomina, ze bych si mal ist nieco kupit, kedze vsetky veci mi ostali neak velke. 
no to asi si len zle pozrel alebo len vtedy mali take, ked som bol naposledy v predajni (vo Zvolene) tak proste riadne farebne veci a okrem toho mali zlavy do 50 percentpinco napísal:7Days veci mi prídu akési "šedivé". Napríklad tričká sú také nemastné-neslané, šedivo-zelené, hnedé, bez kúsku originality. Osobne nemám rád takéto veci. Alebo možno len u nás majú také farby![]()
![]()
a aby som nezabudol tak sa mi nepacie tie "novodobe" rifle.. s rôznymi strapcekmi alebo zuzene, rozsirene.. kde su tie casy ked sa vyrabali len tie klasicke.. teraz je moda mat ich co najviac dotrhane
-
NorthWindVG
Amateur
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
-
marteenka.s
Light Expert