Aku znacku oblecenia preferujete?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
samploom: Aj ty mas moznost sa slusne obliect, ci uz to bude sportovo, bezne veci alebo viac formalne. Mozes zladit rozne druhy a typy hohavic, taktiez mozes k tomu pouzit tricko, natelnik, sveter, rolak, mikinu..., mas moznost zvolit si so zipsom, gombicky, vystrih do V alebo U, kapucna... Ono to chcel len sa trosku viacej popozerat po obchodoch a zistis co vsetko sa da kupit. Takisto aj obuv, niekto preferuje sportovu obuv, niekto taku normalnu, niekde zase kvalitne lakovky a ked to vsetko dokazes zladit, tak v tom problem nevidim.
to sme uz dvaja ... i mne sa v obchode vzdy vsetko pozdava .. pridem domov a zrazu bum ved to neni az take dobre ako sa zdalotriple napísal:ale fakt neznášam nakupovanie.. tak to aj dopadne zoberiem prvú vec čo sa mi celkom pozdáva .. prídem domov a neni mi to dobré dahahaa
a taky chlapik, co moze? Jedine ze bude bud: ako kazdy iny (3-4 fadne farby, na vsetkom max 2 strihy)
Tak to ma trosku irituje, no vacsine muzov je to asi aj tak vacsinou uplne jedno, nemaju k tomu vztah. Ukazuju len moc a majetok, triedu. Preto ma stve, ze si nikdy neuzijem toho pocitu dat si daku fajn robu alebo farebne motivove gate napriklad, ach preco sa to posudzuje za nenormalne...
[/quote]

to ako keby som pocula mojho priatela
musim uznat, ze mas pravdu...pre vas muzov je naozaj len maly vyber farieb, materialov... ak chces vyniknut, tak musis mat riadnu "buksu"
my zeny to mame omnoho jednoduchsie, nastastie..
a k teme
ja konkretne uprednostnujem Next, Mango..
Tak to ma trosku irituje, no vacsine muzov je to asi aj tak vacsinou uplne jedno, nemaju k tomu vztah. Ukazuju len moc a majetok, triedu. Preto ma stve, ze si nikdy neuzijem toho pocitu dat si daku fajn robu alebo farebne motivove gate napriklad, ach preco sa to posudzuje za nenormalne...
to ako keby som pocula mojho priatela
musim uznat, ze mas pravdu...pre vas muzov je naozaj len maly vyber farieb, materialov... ak chces vyniknut, tak musis mat riadnu "buksu"
my zeny to mame omnoho jednoduchsie, nastastie..
a k teme
ja konkretne uprednostnujem Next, Mango..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Njn H&M, prave mam na sebe tesilaky odtiallama2d napísal:Takto, videl som skoro vkazdom poriadnom obchode pekne oblecenie, takze tazko povedat, ktory je najlepsi. Pravdepodobne to u mna je H&M, tam je toho vela pekneho, aj ked tento obchod nema vela pobociek na SVK
. Preferujem modu... Aaaa este GATE, tam to je pekne farebne
.
Ja sa asi kusa menim