|
|
|
| Autor |
Správa |
Marcellito Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.05.2008 Príspevky: 6 Bydlisko: Detva Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 10:43 Predmet: |
|
|
| ja som si teraz kupil tieto, su v celku ok, lepsie ako pumy co smo mal, dufam ze vydrzia aspon 3 sezony
|
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 12:21 Predmet: |
|
|
| vans(mám)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
moosha Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.05.2008 Príspevky: 235 Bydlisko: Košice Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 16:50 Predmet: |
|
|
čo na nich poviem? hm asi nič,lebo sú to opäť tie široké "žehličky" prečo sa (skoro) každému páčia tie "skejty"?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sacek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2005 Príspevky: 378
Zaslal: 15 Máj 2008, 17:15 Predmet: |
|
|
Converse klasicke All star mam aj ja uz asi dva roky a stale su dobre. Nie, ako od cinana za 50Sk, kt. vydrzia tyzden.
Momentalne mam Adidas Superstar. (biele)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
moosha Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.05.2008 Príspevky: 235 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 17:18 Predmet: |
|
|
Preco zehlicky? Su to éS-ky. Zehlicky su DC-cka niektore. Nie su to az tak siroke boty a ja tiez mam malu nohu takze siroke bytani nemozu. Opat dakujem cloveku, ktory sa k.rva zas nepodpisal pod K- v tejto teme s odvodnenim "strasne topanky. U nas v obchode predavaju kabelku s Britney a stoji len 30 sk...kup si k topankam.". Nemusi sa ale "legitimovat", je to jeho vec.
//sacek: kazdy ma iny vkus. Ja nie som skater, moje Eugeny mam kvoli Bioflexu. Technologi na podporu paty. Taky lepsi antishock.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 17:27 Predmet: |
|
|
converse sú brutálne, ale aj niečo stoja ale na leto by som si nejaké kúpil
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2406 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 17:48 Predmet: |
|
|
| curious napísal: |
čo na nich poviem? hm asi nič,lebo sú to opäť tie široké "žehličky" prečo sa (skoro) každému páčia tie "skejty"?  |
pekne,pohodlne,dobre drzia nohu,dobre aj na dlhsie vychadzky...aspon tie moje adio eugene
zalezi tiez podla vkusu no...nemozes cakat ze sa kazdemu bude pacit to co tebe
|
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

|
Zaslal: 15 Máj 2008, 17:56 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
pekne,pohodlne,dobre drzia nohu,dobre aj na dlhsie vychadzky...aspon tie moje adio eugene
zalezi tiez podla vkusu no...nemozes cakat ze sa kazdemu bude pacit to co tebe |
šak to je jasné,ale čo som v poslednom čase spozoroval, tak veľa ľudí prešlo na "skejty" ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mambo55 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 552 Bydlisko: Hellview Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 22:15 Predmet: |
|
|
momentalne mam Converse All star, ale este chystam nejake vychytavky...nejake Adia, Emerici...lebo pri mojom lifestyle su topanky spotrebny material
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1431
Zaslal: 16 Máj 2008, 2:13 Predmet: |
|
|
na leto: http://www.zappos.com/n/es/aff/7226411/c/126/d/722026786/page/1.html tu by som si vybral
// ach ked uz niekto dokaze dat karmu za takyto prispevok tak ma v hlae tak akurat nasrane...
//tomasko: ja som ich mal dlho /celeee leto/ taketo a boli uplne pohodlne. zeby si mal zly kus alebo vadnu nohu? heh /mne sa potrhali ked som v nich hral basket. dostal som slapak/
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1830 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 8:20 Predmet: |
|
|
|
mam take, myslel som si, ze to bude super jak slapky, ale moc ani nie, tlaci to, spini sa to (mam blede), nom...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1004 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 0:25 Predmet: |
|
|
| curious napísal: |
čo na nich poviem? hm asi nič,lebo sú to opäť tie široké "žehličky" prečo sa (skoro) každému páčia tie "skejty"?  |
No ja som dost dlhu dobu nosil "skate" obuv aj po tom co som prestal skatovat. Pacili, a stale sa mi pacia a naviac mal som osiris-y, ktore my vydrzali dva roky v kuse nosenia, nemal som ziadnu inu obuv okrem nich, leto, zima, proste stale. Pohodlne sa mi v nich chodilo, proste super. Teraz ked nevydrzali posledne pranie som zmenil styl obuvi, koli tomu, ze som chcel nieco univerzalnejsie , nieco, v com mozem ist v pohode aj sportovat, aj do lesa na prechadzku. Kupil som si Reebok walk xd. Neskor sem hodim aj foto.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
D!eSel_78 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 433 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 14:01 Predmet: |
|
|
| Hacket napísal: |
Prečom sa hanbíš za pumy.Máte niečo proti nim?
Ja mám najradšej NIKE,pumy sú dobré futb.lopty  |
mám niečo proti nim Neznášam trio Nike, Puma a Adidas. Aj keby to boli nezničiteľné tenisky, nechcem ich, lebo tie tri zna%cky sú už tak neskutočne skomercionalizované, napodobňované atď. že to sa už nedá nosiť.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|