Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
in your world
Light Star
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Preco zehlicky? Su to éS-ky. Zehlicky su DC-cka niektore. Nie su to az tak siroke boty a ja tiez mam malu nohu takze siroke bytani nemozu. Opat dakujem cloveku, ktory sa k.rva zas nepodpisal pod K- v tejto teme s odvodnenim "strasne topanky. U nas v obchode predavaju kabelku s Britney a stoji len 30 sk...kup si k topankam.". Nemusi sa ale "legitimovat", je to jeho vec.
//sacek: kazdy ma iny vkus. Ja nie som skater, moje Eugeny mam kvoli Bioflexu. Technologi na podporu paty. Taky lepsi antishock.
//sacek: kazdy ma iny vkus. Ja nie som skater, moje Eugeny mam kvoli Bioflexu. Technologi na podporu paty. Taky lepsi antishock.
-
pinacolada
Guru wannabe
na leto: http://www.zappos.com/n/es/aff/7226411/ ... age/1.html tu by som si vybral 
// ach ked uz niekto dokaze dat karmu za takyto prispevok tak ma v hlae tak akurat nasrane...
//tomasko: ja som ich mal dlho /celeee leto/ taketo a boli uplne pohodlne. zeby si mal zly kus alebo vadnu nohu? heh /mne sa potrhali ked som v nich hral basket. dostal som slapak/
// ach ked uz niekto dokaze dat karmu za takyto prispevok tak ma v hlae tak akurat nasrane...
//tomasko: ja som ich mal dlho /celeee leto/ taketo a boli uplne pohodlne. zeby si mal zly kus alebo vadnu nohu? heh /mne sa potrhali ked som v nich hral basket. dostal som slapak/
-
Tomasko
Guru wannabe
mam take, myslel som si, ze to bude super jak slapky, ale moc ani nie, tlaci to, spini sa to (mam blede), nom...kachna napísal:na leto: http://www.zappos.com/n/es/aff/7226411/ ... age/1.html tu by som si vybral
-
miki690
Medium Professional
No ja som dost dlhu dobu nosil "skate" obuv aj po tom co som prestal skatovat. Pacili, a stale sa mi pacia a naviac mal som osiris-y, ktore my vydrzali dva roky v kuse nosenia, nemal som ziadnu inu obuv okrem nich, leto, zima, proste stale. Pohodlne sa mi v nich chodilo, proste super. Teraz ked nevydrzali posledne pranie som zmenil styl obuvi, koli tomu, ze som chcel nieco univerzalnejsie , nieco, v com mozem ist v pohode aj sportovat, aj do lesa na prechadzku. Kupil som si Reebok walk xd. Neskor sem hodim aj foto.curious napísal:čo na nich poviem? hm asi nič,lebo sú to opäť tie široké "žehličky"prečo sa (skoro) každému páčia tie "skejty"?
-
D!eSel_78
Star
mám niečo proti nimHacket napísal:Prečom sa hanbíš za pumy.Máte niečo proti nim?
Ja mám najradšej NIKE,pumy sú dobré futb.lopty
-
in your world
Light Star