Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Re: Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Aké topánky odporúčate pre niekoho kto má veľké čísla topánok? Aby to nevyzeralo ako parníky.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
kamoš má 47 a všetky tenisky na ňom vyzerajú ako parníky 
Aké parníky? Ja mám EU 47,5/UK 12/US 13 veľkosť a nepríde mi, že by tie tenisky na mne vyzerali nejako divne
Inak na bežné nosenie odporúčam Nike Air Max. Pohodlnejšie tenisky som doteraz ešte nenašiel...
Inak na bežné nosenie odporúčam Nike Air Max. Pohodlnejšie tenisky som doteraz ešte nenašiel...
Pilifo napísal: 28 mar 2023, 9:17 Aké parníky? Ja mám EU 47,5/UK 12/US 13 veľkosť a nepríde mi, že by tie tenisky na mne vyzerali nejako divne![]()
Pokiaľ máš 2 metre a vyše 100 kg tak to možno vyzerá že je všetko ok .. ale pokiaľ má niekto pod 180 a pod 80 kg tak je to divné
No niečo na tom asi bude, lebo mám niečo málo cez 2 metre a 105 kg 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
skús niečo od adidasu s boost pozdrážkouPilifo napísal: 28 mar 2023, 9:17 Aké parníky? Ja mám EU 47,5/UK 12/US 13 veľkosť a nepríde mi, že by tie tenisky na mne vyzerali nejako divne![]()
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja nosim tiez nike alebo new balance modely
Tak som si dnes konečne vyskúšal svoje nové topánky na MTB. Jedná sa o u nás neznámu značku, a to konkrétne o Ride Concepts s modelom Vice Camo/black.
Celkové spracovanie vyzerá byť na veľmi vysokej úrovni, strih topánky mi dokonale obopína chodidlá. Podrážka je ani neviem z akého materiálu, no na podlahe (plávajúca podlaha) sa normálne tie topánky lepia. Je to cítiť aj keď som ich prstami porovnával s inými mojimi topánkami.
Celkové spracovanie vyzerá byť na veľmi vysokej úrovni, strih topánky mi dokonale obopína chodidlá. Podrážka je ani neviem z akého materiálu, no na podlahe (plávajúca podlaha) sa normálne tie topánky lepia. Je to cítiť aj keď som ich prstami porovnával s inými mojimi topánkami.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
pekné, pripomínajú mi dc anvol camo