Zdar nahromadil som 1000sk a potrebujem botasky nejaké nízke ľahké športové.. do 1000sk cez net objednať, aby sa po 1. použití nerozpadli Poradí niekto?
Jelko4 napísal:pinco v superstaroch sa mi chodi pohodlne,ale hlavne to su nesmrtelne tenisky.Preziju lad,sneh,vodu,futbal,pranie,...
Ja som si kupil v jari superstar cope 2 s tymi grafitmi....mam tu v teme aj obrazky....a vydrazli necely rok....odtrhuje sa mi podrazka, paru sa....su totalne znicene.....strasne ma mrzi to, ze stali pomerne dost a po troch mesiacoch sa zacali rozpadavat
dnes som si kúpil skvelé nike, no nie sú krásne tie zelené fajky
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2008, 10:16 )
Aké máte skúsenosti s ponožkami do botasiek? Keď som do 3-tisícových bot dával blšákové ponožky za 20 korún, päta sa mi začala trhať ani nie po 3 mesiacoch. Odkedy si kupujem iba značkové (kotníkové nike) ponožky, botasky mám vyše roka a päta vždy drží a žiadny náznak šúchania. Predsa, keď si už kúpim boty za 3 litre, tak prečo neinvestovať do kvalitných ponožiek aj za 2 kila.
pinacolada napísal:pocuj niker.ked ta tieto boty stali 3litre tak ta niekto pekne oje***
Tieto boty nestáli 3 litre, ja som dal len príklad, že keď drahé boty tak aj drahšie ponožky. Boty ma vyšli 2449 Sk, ináč všade stoja 2790 (napr. športpro).
Haslerka napísal:niker a co ked ti poviem,ze ich viem zohnat za 1499sk hm?
Teraz už je to jedno, hľadal som ich aj v PO, nakoniec som ich kúpil v jednej predajni v KE Hypertescu. Možno, že ich vieš zohnať z netu, ale odtial boty neobjednávam, radšej si ich prezriem a vyskúšam, je to istejšie.