dOg napísal:
ako sa hovori 1pravidlo:Hojko ma vzdy pravdu !
2pravidlo:Ak nema pravdu plati pravidlo cislo1
Neviem ako by si to ustrazil. To sa neda. Ono to tak hybe klackami, ze tam obcas (casto/stale) musisi chodit. Ale to je na kazdeho uvazeni. Je to tam jasne napisane, ze sa tam nemoze chodit pod 18. Ked sa nicoho zlaknu, tak to je ich problem. Boli varovani
poznam malo starsich ludi myslim tym cez 30rok co sa venuju internetu alebo co daco potrebuju a idu si to zistit cez net,ich to nebavi a v podstate vidim to na vlastnych rodicoch alebo nevlastnych este som to nezistil pekne to taja ked si pedva prepne TV
jjj napísal:je to TU same decko :smt021
Ja budem mat 19 a VôBEC SA NEdivim ze tí malí štuply SEM CHODIA
mysoím že na nete nieje podstatný vek ale schopnosťi a vedomosti účastníka fóra! Btw. Je tu jeden moderátor ktorý má tiež 14 a myslím že má viac právomocí než ty takže ja by som bol radšej ticho!
MS FRANKY napísal:
mysoím že na nete nieje podstatný vek ale schopnosťi a vedomosti účastníka fóra! Btw. Je tu jeden moderátor ktorý má tiež 14 a myslím že má viac právomocí než ty takže ja by som bol radšej ticho!
jj mas pravdu je to tak vek neroby s teba geniusa tak ako titul
MS FRANKY napísal:
MS FRANKY napísal:
osobne poznam usera jjj a myslim ze ma viac vedomosti a skusenosti s pc a hw ako spomynany moderator, ale nemozem tvrdit nic o spomynanom mod. lebo ho osobne nepoznam ...
MS FRANKY napísal:
Neviem o tom, ze by tu bol nejaky 14 - rocny moderator, ale vsak MS FRANKY ty vies urcite lepsie ktory admin/moderator ma kolko rokov a ake ma pravomoci
lammer mal teraz 13 sme mali take kur*y na jeho narodkach, jedna ma normalne pobozkala
sme mali inu kofolu asi myslis jeho
jjj napísal:je to TU same decko :smt021
Ja budem mat 19 a VôBEC SA NEdivim ze tí malí štuply SEM CHODIA
No dovol?To akoze narazas ze nevieme nic o PC alebo co?
Jaj sa nerob ze si velky KAPO ze mas 19.Na nete neni rozhodujuci vek ale zanalost a schopnosti.Takze si vyprosim take kecy ze su tu dake decka.
kobalt napísal:
Neviem o tom, ze by tu bol nejaky 14 - rocny moderator, ale vsak MS FRANKY ty vies urcite lepsie ktory admin/moderator ma kolko rokov a ake ma pravomoci
lammer mal teraz 13 sme mali take kur*y na jeho narodkach, jedna ma normalne pobozkala
sme mali inu kofolu asi myslis jeho
Ty vole, tak na to si dobre pamatam. Prisla za Kobaltom taka 11 rocna kocka a dala mu pusu (dokonca na licko!!!). No tak som chcel aj ja a povedala mi, ze az ked vyrastiem
hojko napísal:Ty vole, tak na to si dobre pamatam. Prisla za Kobaltom taka 11 rocna kocka a dala mu pusu (dokonca na licko!!!). No tak som chcel aj ja a povedala mi, ze az ked vyrastiem
KUA ty mas smolu. Musis viacej chodit po vonku ked prsi