MS FRANKY napísal:
Mám taku "veselú" príhodu zo školy. Ako amatér som si naivne myslel že stránka andr.net poskytuje svoje sn zadarmo neskôr (asi o hodinu) som prisiel na to ze poplatkom tejto firmy je zavirenie PC . Potom nasledoval štandartný postup Riaditel a pokarhanie riaditelom. To pokarhanie prišlo až po tvrdej polemike ktorú som s ním viedol. Prečo tvrdú ? asi som ho nastval tím ze som mu povedal ze sa do toho nerozumie a tak my dal jednu pozaucho. kámo také pozaucho si ešte nezažil! Hlava štyri krát narazila o stenu. Newa co uz. Od vtedy nenávidím andr.net. POUČENIE: nikdy si nemysli že NOD z infoveku ti chití vírus zo zahraničnej stránky. :smt014 :smt021
my mame vo skole tiez nainstalovany NOD chodim na par takych stranok ako andr.net a este sa mi nic do compu nedostalo takze s tym s tebou nesuhlasim
dOg napísal:
ako sa hovori 1pravidlo:Hojko ma vzdy pravdu !
2pravidlo:Ak nema pravdu plati pravidlo cislo1
Neviem ako by si to ustrazil. To sa neda. Ono to tak hybe klackami, ze tam obcas (casto/stale) musisi chodit. Ale to je na kazdeho uvazeni. Je to tam jasne napisane, ze sa tam nemoze chodit pod 18. Ked sa nicoho zlaknu, tak to je ich problem. Boli varovani
poznam malo starsich ludi myslim tym cez 30rok co sa venuju internetu alebo co daco potrebuju a idu si to zistit cez net,ich to nebavi a v podstate vidim to na vlastnych rodicoch alebo nevlastnych este som to nezistil pekne to taja ked si pedva prepne TV
jjj napísal:je to TU same decko :smt021
Ja budem mat 19 a VôBEC SA NEdivim ze tí malí štuply SEM CHODIA
mysoím že na nete nieje podstatný vek ale schopnosťi a vedomosti účastníka fóra! Btw. Je tu jeden moderátor ktorý má tiež 14 a myslím že má viac právomocí než ty takže ja by som bol radšej ticho!
MS FRANKY napísal:
mysoím že na nete nieje podstatný vek ale schopnosťi a vedomosti účastníka fóra! Btw. Je tu jeden moderátor ktorý má tiež 14 a myslím že má viac právomocí než ty takže ja by som bol radšej ticho!
jj mas pravdu je to tak vek neroby s teba geniusa tak ako titul
MS FRANKY napísal:
MS FRANKY napísal:
osobne poznam usera jjj a myslim ze ma viac vedomosti a skusenosti s pc a hw ako spomynany moderator, ale nemozem tvrdit nic o spomynanom mod. lebo ho osobne nepoznam ...