Vrzia 2.x je úplne premakaná vzhľadom na verzie 1.x. Čo sa týka tej spojnice trendu, skús fórum na openoffice.cz, tam sa mi zdá že som niečo také videl, prípadne sa opýtaj.
A s tým JRE asi nič neurobíme, treba ho aj k iným funkciám OO. Ale keďže je zadara, tak neni žiadny problém. A navyše je naozaj plnohodnotnou náhradou za MS Office, hlavne do firiem. Keď si vezmem že som ušetril cca 6500,- Sk len za jednu licenciu MS Office, tak tých pár minút skúmania rozdielov medzi MS a OO sa mi oplatí.
A keďže je odf (Open document file) už schváleným ISO štandardom, predpokladá sa, že Microsoft zaradí do ďalších balíkov podporu týchto dokumetov. Takže nebude žiadny problém s načítaním.
Aky kancelarsky balik mate najradsej ?
Ja som si zamiloval Open office 2. Vzorce sa v nom pisu omnoho lahsie ako v MS office a aj ostatne veci mi pripadaju spravene jednoduchsie. V MS office viem tiez robit, ale to iba z nudze. Kompatibilitu riesim tak, ze doma nieco spravim v OO, exportujem do PDF a mozem ukazovat a tlacit hocikde. Keby bolo treba nieco upravovat tak v mp3 prehravaci je vzdy pripraveny OO portable
A nepouzivanim MS Office a vlastnictvom originalneho Win XP sa znizila cena kradnuteho softu v mojom kompe o viac ako polovicu
uz tam su iba filmy, mp3, par hier a nejake cracknute shareware programy...
A nepouzivanim MS Office a vlastnictvom originalneho Win XP sa znizila cena kradnuteho softu v mojom kompe o viac ako polovicu
uz tam su iba filmy, mp3, par hier a nejake cracknute shareware programy...