Aky kancelarsky balik mate najradsej ?

Informácie o software, ankety...

Aky je vas najoblubenejsi ?

Openoffice
13
34%
Microsoft office
25
66%
PC Suite 602
0
Žiadne hlasovania
Staroffice
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 38

Styphnos
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Aky kancelarsky balik mate najradsej ?

Príspevok od používateľa Styphnos »

No tak ktory ? Mne sa zacina lubit openoffice. A sorry ak som nejaky nespomenul lebo zatial viem len o tychto. Ak viete aj o inych hodte sem linky na ich stranky nech kuknem co su zac.
Miko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miko10 »

Ja dávam hlas OpenOffice.org :D
Mám ho vo firme v PC aj v mojom NB. Má všetko čo potrebujem. Minule som si sadol u zákazníka za PC a mi chvíľu trvalo, kým som sa zorientoval v tom MS Office :new04:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Miko10 napísal:Minule som si sadol u zákazníka za PC a mi chvíľu trvalo, kým som sa zorientoval v tom MS Office :new04:
OT: vidis.. a preto je dobre pouzivat MS Office.. je vacsia pravdepodobnost, ze u zakaznika si sadnes k MS Office nez k OpenOffice.. resp. inej alternative.. a nebudes sa musiet tak casto zorientovavat.. :D

Ale k teme.. doma zatial pouzivam MS Office.. aj ked trochu koketujem aj s OpenOffice, ale ako sa vravi.. zvyk je zelezna kosela.. MS Office mi celkom vyhovuje.. s emailovym klientom som sa uz vzdal Outlooku a presiel na konkurenciu.. ;)
Co sa tyka worku.. mame tu globalne MS Office.. takze ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

MS Office. Mam to doma, na notebooku, v praci. Naucil som sa s nim pracovat a sedi mi vyborne. A z neho v podstate len Word, Excel a Powerpoint. Zbytok nepotrebujem. Ako mail klient mam Outlook Express.
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Sice som skusal iba OpenOffice a MS Office, ale najradsej mam MS Office, uz koli tomu, ze je najpouzivanejsi. Ale keby mam firmu a mam si platit licencne poplatky tak Open Office je jasna volba :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Pouzivam MS office ale momentalne stahujem ten open , som zvedavy :)
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

OpenOffice je dost pomaly preto preferujem MS office aj ked ma nastval zopar krat

a zabudol si na wordperfect office
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

preferujem ms office, open som pouzival, ale iba xvilku, kym som si nezohnal novy office
vlastna skusenost zo skoly, ak je niekde predvoleny open office a najcastejsie, teda vzdy to bola spoluziacka, co jej bolo jedno ci robi v open off alebo ms office tak, ked dosla domov so subormi co potrebovala - nejake excelovske pocitania, tak potom mala problem, lebo ms office jej to nexcel brat, takze ja zo zasady len pouzivam ms office, najma kvoli kompatibilite
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja používam MS office, ale neviem či je naj, lebo s inými nemám moc skúseností. Office nepoužívam často, len keď potrebojem a na to mi MS office stačí
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ja mam MS Office, a úplne mi stačí.
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

tiez MS office, na to co potrebujem to staci a uz som zvyknuty nan to je hlavne :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

MS office i ked ani openoffice nie je zly a dost podobny
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

ja tiez Ms office
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

MS OFFICE, tento je najpouzivanejsi
access,word,excel pouzivam vzdy a vsade
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

Takze predpokladal som ze to takto dopadne , najma preto ze ms office je najrozsirenejsi. Ja mam stiahnuty openoffice 2.0.2 a myslim si ze je daleko lepsi nez verzie 1 .x.x Zatial to mam tak , ze na 1 mam kupeny MS OFFICE 2003 PRO a na druhom ten openoffice. Openoffice ma niektore funkcie ktore v MS Office nie su , ale napr. som u neho nikde nenasiel ,, pridat spojnicu trendu" co casto vyuzivam. A potom je tu este taka vec u Openoffice ze ak chcem tvorit v programe openoffice base(analogia MS Access) databazu treba instalovat java runtime enviroment 2 , co mi zas nevadi(tak sa nainstaluje)
Neviem na mojom PC sa ten openoffice otvara rychlo , ale bolo to pomale ak som mal verzie 1.x.x. A kompatiblita ? Taktiez v pohode ked si dam napr. udaje vytvorene v openoffice calc(analogia MS Excel) ulozit s priponou xls tak excel mi ich bere a je to tak aj opacne.
Miko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miko10 »

Vrzia 2.x je úplne premakaná vzhľadom na verzie 1.x. Čo sa týka tej spojnice trendu, skús fórum na openoffice.cz, tam sa mi zdá že som niečo také videl, prípadne sa opýtaj.
A s tým JRE asi nič neurobíme, treba ho aj k iným funkciám OO. Ale keďže je zadara, tak neni žiadny problém. A navyše je naozaj plnohodnotnou náhradou za MS Office, hlavne do firiem. Keď si vezmem že som ušetril cca 6500,- Sk len za jednu licenciu MS Office, tak tých pár minút skúmania rozdielov medzi MS a OO sa mi oplatí.

A keďže je odf (Open document file) už schváleným ISO štandardom, predpokladá sa, že Microsoft zaradí do ďalších balíkov podporu týchto dokumetov. Takže nebude žiadny problém s načítaním.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som si zamiloval Open office 2. Vzorce sa v nom pisu omnoho lahsie ako v MS office a aj ostatne veci mi pripadaju spravene jednoduchsie. V MS office viem tiez robit, ale to iba z nudze. Kompatibilitu riesim tak, ze doma nieco spravim v OO, exportujem do PDF a mozem ukazovat a tlacit hocikde. Keby bolo treba nieco upravovat tak v mp3 prehravaci je vzdy pripraveny OO portable :lol:
A nepouzivanim MS Office a vlastnictvom originalneho Win XP sa znizila cena kradnuteho softu v mojom kompe o viac ako polovicu :wink:
uz tam su iba filmy, mp3, par hier a nejake cracknute shareware programy...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ja som momentalne presiel na OpenOffice 2.0.4 ;) uvidim ako sa mi s nim bude pracovat :) ide mi ale hlavne o to ze je to free a instalacka je cca o 200MB mensia :)
Napísať odpoveď