|
|
|
| Aký typ ženy sa Vám páči?? |
| Blondína |
|
26% |
[ 108 ] |
| Brunetka |
|
32% |
[ 134 ] |
| Červenovláska |
|
12% |
[ 50 ] |
| Čiernovláska |
|
22% |
[ 91 ] |
| Iná |
|
5% |
[ 24 ] |
|
| Celkom hlasov : 407 |
|
| Autor |
Správa |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 13:55 Predmet: Re: Aký typ ženy sa vám najviac páči? |
|
|
| dusho napísal: |
Mne sa nepacia ciste blondiny a ani chude baby. Sam nie som nejaky siroky, ale proste sa mi pacia sirsie baby. A este jedna vec : NENAVIDIM baby s kratkymi vlasmi. bleeeeeee Neviem ako moze taka baba vyjst na svetlo sveta fuuuj, je to -  |
Si pako, ja poznám holky aj s krátkymi vlasmi a majú pekné účesy a aj sexy a častokrát zaujímavejšie a krajšie ako holka čo má proste "len" dlhé vlasy.
A nezaráža ma to že sa ti nepáčia ale tie "pazvuky" bleee a slová ako nechutné. neviem čo je na krátkých vlasoch nechutné? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 16:12 Predmet: |
|
|
| no asi blond ale viacmenej mi to je jedno aku ma farbu vlasov zase nije niaky extrem |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 601
Zaslal: 23 Okt 2006, 11:01 Predmet: |
|
|
| kucerava, s ciernymi alebo hnedymi ocami,dlhe mihalnice.taky latino typ s hnedou pokozkou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GeeKoon Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.11.2006 Príspevky: 140 Bydlisko: ...tam, kde sa zije... Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 17:21 Predmet: |
|
|
| cim tmavsie vlasy, tym lepsie...a nemam rad take to hip-hopove oblecenie, ked polovicu gati taha po zemi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 20:29 Predmet: |
|
|
| jednoznacne VAMP.to ma vie dostat.cierna,temna...v ziadnom pripade nie babika a ani anorekticku nemusim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1681 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 20:40 Predmet: |
|
|
no nemozem povedat ze by som mal nejaky vyslovene "moj" typ, z kazdeho"druhu" poznam kocky ale takou ceresnickou na torte je cervenovlaska s jemnymi pehami, aj ked poznam cervenovlasky ktore to farbou vlasov a pehami posrali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
taurus666 Medium Expert

Stav:  Založený: 14.11.2006 Príspevky: 136
Zaslal: 12 Dec 2006, 20:56 Predmet: |
|
|
a nieje bruneta a ciernovlasa to iste?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1288
Zaslal: 12 Dec 2006, 23:38 Predmet: |
|
|
| safan napísal: |
| jednoznacne VAMP.to ma vie dostat.cierna,temna...v ziadnom pripade nie babika a ani anorekticku nemusim. |
jj aj mna take rajcuju.. lenze take maju vecssinou vytrete v hlavach.. si rezu zily a ktovieake pakoviny... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1736 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 13 Dec 2006, 0:33 Predmet: |
|
|
| safan napísal: |
VAMP? Skus tento styl priblizit aj menej inteligentym, ako som napriklad ja... Niekto tu pise, ze si rezu zily a tak co je na tom pravdy? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spiro Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2006 Príspevky: 575 Bydlisko: Košice-Juh Karma: 
|
Zaslal: 13 Dec 2006, 18:06 Predmet: |
|
|
| 2neo napísal: |
| kucerava, s ciernymi alebo hnedymi ocami,dlhe mihalnice.taky latino typ s hnedou pokozkou. |
si moj clovek
aj ked ja sa nebranim ani niektorym risavkam alebo blonckam ale ciernovlaky su prve v rebricku a bloncky posledne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1288
Zaslal: 13 Dec 2006, 21:37 Predmet: |
|
|
| pinco napísal: |
| VAMP? Skus tento styl priblizit aj menej inteligentym, ako som napriklad ja... Niekto tu pise, ze si rezu zily a tak co je na tom pravdy? |
//obrázky pridávajte do príloh
staci? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Model Medium Star

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 471
Zaslal: 13 Dec 2006, 21:41 Predmet: |
|
|
nooo mne osobne take nieco ako je v The Pussycat Dolls ta Nicole ale ked je aj nejaka pekna blondynka neodmietnem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 13 Dec 2006, 23:31 Predmet: |
|
|
Tak toto je typ dievčaťa, ktorý sa páči mne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hornblower Medium Star

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 332
Zaslal: 02 Jan 2007, 20:29 Predmet: |
|
|
hlavne nech ma dlhe vlasy na farbe nezalezi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1752 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 22:07 Predmet: |
|
|
... hmm ono je tazko, holka sa mi paci ked ma nieco do seba, ked nieco na prvy pohlad vyzaruje, nezalezi na farbe vlasov, nezalezi na farbe oci, trochu tu iskru moze samozrejmä ovplyvnit postava, a dost dolezite je spravanie, inteligencia, vystupovanie, ... ale o tom tato tema nieje takze sry za OT ked uz sa musim vyjadrit k teme taq : .... vlasy niekde medzi bledou hnedou a blond, viec k blond, takze to je asi nieco ako melir, ale nie zvyraznene pramienky s nejakym ostrym prechodom farieb, proste tazko opisat take vlasy .. ale hlavne uplne najsuper su tqaake zvlnene vlasy tak po plecia ... RRRRRR .. co sa tyka ostatneho looku, musim pouzit otrepane ..akuratne rici, akuratne cici ... a zabudol by som na suprove zeleno-modre oci ... ... take lagunove ... a mala by byt inteligentna, vtipna, zhovorciva, vesela, nemala by byt prehnane hanbliva, ale zas ani nie nejaka promiscuous girl ... atd.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|