Mne sa najviac páčia také s tmavými vlasmi, čierne alebo hnedé, môžu mať aj trošku prifarbené svetlou.
A postava by nemala byť moc chudá, radšej nejaká "väčšia" ale musí byť nízka, nemám rád, keď je
nejaká slečna vyššia než ja.
aLi3n_aTtacK napísal:Mne sa pacia Blondinky, ale musia byt peknucke a zlate, a najlepsie ked maju ruzovu mikinu alebo tak, holkam sa ruzova hodi, a hlavne blondinam...
Presne,suhlasim s tebou.A este jedna vec.Moje dievca je pekna,modrooka,vysoka blondinka,nie namyslena ako teraz je vacsina zien,dobre sa uci a este aj nosi ruzovu mikinu s ultra kratkymi kratasmy... A este sa milujeme najviac na svete.
Mne viac-menej nezalezi na farbe vlasov.. Musi ma zaujat jej tvár a aby mam zaujala, tak sa na mna musi podobat.. Neviem preco, ale vacsinou mi to tak vychadza.. Dalej by mohla mat velke gulate ocka ako ja, velke pery ako ja, pehy nie su prekazkou.. Sice ciernovlasky maju u mna +, lebo aj aj som ciernovlasy, ale hlavne o tvár mi ide.. Dalej by mala byt inteligentna ako ja a emocne inteligentna a zrela ako ja.. Tak to by bolo uplne super.. Ale takych je 1 k 100000000000000000000000000000000, takze.. Mozem hladat ihlu v 10000000 kopach sena
Mne sa nepacia ciste blondiny a ani chude baby. Sam nie som nejaky siroky, ale proste sa mi pacia sirsie baby. A este jedna vec : NENAVIDIM baby s kratkymi vlasmi. bleeeeeee Neviem ako moze taka baba vyjst na svetlo sveta fuuuj, je to -
dusho napísal:Mne sa nepacia ciste blondiny a ani chude baby. Sam nie som nejaky siroky, ale proste sa mi pacia sirsie baby. A este jedna vec : NENAVIDIM baby s kratkymi vlasmi. bleeeeeee Neviem ako moze taka baba vyjst na svetlo sveta fuuuj, je to -
Asi tak nejako,keď chalan má dlhé vlasy..Ale taká téma už tu je...
dusho napísal:Mne sa nepacia ciste blondiny a ani chude baby. Sam nie som nejaky siroky, ale proste sa mi pacia sirsie baby. A este jedna vec : NENAVIDIM baby s kratkymi vlasmi. bleeeeeee Neviem ako moze taka baba vyjst na svetlo sveta fuuuj, je to -
Si pako, ja poznám holky aj s krátkymi vlasmi a majú pekné účesy a aj sexy a častokrát zaujímavejšie a krajšie ako holka čo má proste "len" dlhé vlasy.
A nezaráža ma to že sa ti nepáčia ale tie "pazvuky" bleee a slová ako nechutné. neviem čo je na krátkých vlasoch nechutné?
no nemozem povedat ze by som mal nejaky vyslovene "moj" typ, z kazdeho"druhu" poznam kocky ale takou ceresnickou na torte je cervenovlaska s jemnymi pehami, aj ked poznam cervenovlasky ktore to farbou vlasov a pehami posrali