alkohol
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Dark angel ja som mal uplne rovnaky problem este na zakladnej puberta bol som mlady a chcel som jedno dievca chcel som byt frajer a ixol som asi 4 deci borovicky potom som vsak grcal odpadol a nevedel o sebe jedine co mi spoluziaco hovorili bolo ze som vkuse vykrikoval po nej(JUlia sa volala) a ze som chcel taky naje*any tancovat lenze ked som sa postavil v okamihu som bol naspet pri dlazke takze na parket som sa ani nedostal dufal som ze to bude v pohode a ze sa to spravi pisal som jej ale ona nic ani neodpovedala ani sa na mna v skole nepozrela.......... dufam ze budes mat viac stastie ako ja (ale jednu vec musis pochopit ze ona nieje jedina holka na svete
a ze v mori je vela ryb
-
Jirka_Nitrak
Novice
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Rozumne sa porozprávať, klišé (teda v záležitosti od veku a dĺžky vzťahu, ale keď som dobre videl, tak je to ešte krátko, takže v tom prípade:) nestresovať, neriešiť, skúsiť sa reálne skontaktovať a tváriť sa že nič. Ak začne vyskakovať, že si sa opil, tak si uvedom jednu vec. Si slobodný človek, ktorý môže robiť to, čo sa mu zapáči. Ak sa začneš obmedzovať kvôli nej, ona Ťa okamžite pustí k vode... Jednoducho ak povie, že sa jej nepáčilo, ako si sa zdrel a spol. tak povedz len, že si to naozaj trochu prehnal a nie je Ti to ľahostajné, ale nemusela teraz ignorovať komunikáciu s Tebou, že Ti to príde trochu detinské (myslím to vážne, toto povedz, ale nie, ak máš byť roztrasený z toho, aká bude reakcia). Že je na Tebe, či sa to zopakuje, ale že to nie je v Tvojom záujme (a podľa mňa by to v Tvojom záujme nemalo byť).
Porozoprávaj ešet podobné cikošiny, jak som popísal hore, kde ona pochopí, že s Tebou nebude zametať, ale aj to, že Ty nie si posledný ožran, čo nedokáže robiť nič iné, len nalievať do seba látky, ktoré telu nerobia dobre v hektorlitroch. (resp. že si niekto, kto má seba i okolie pod kontrolou)
Výsledok: uvidí, že si niekto, kto sa má pod kontrolou a že si vôbec nenecháš skákať po hlave: práve si si ju namotal... (pro búh nenamotávaj sa na babu tak skoro to je to najhoršie, čo môžeš urobiť na začiatku)
Porozoprávaj ešet podobné cikošiny, jak som popísal hore, kde ona pochopí, že s Tebou nebude zametať, ale aj to, že Ty nie si posledný ožran, čo nedokáže robiť nič iné, len nalievať do seba látky, ktoré telu nerobia dobre v hektorlitroch. (resp. že si niekto, kto má seba i okolie pod kontrolou)
Výsledok: uvidí, že si niekto, kto sa má pod kontrolou a že si vôbec nenecháš skákať po hlave: práve si si ju namotal... (pro búh nenamotávaj sa na babu tak skoro to je to najhoršie, čo môžeš urobiť na začiatku)