to ze neuznavas alkohol neznamena, ze teraz vsetci okolo teba by mali prestat pit, myslim, ze jak sa to neprehana kazdy tyzden 7x tak....clovek by mal najst istu hranicuJanta napísal:Urcite pod hrozbou rozchodu by som nezakazovala, urcite by bol rozhovor o tom ze preco alkohol a tak casto......A ak by sa nic nezmenilo tak taky vztah by som prehodnotila, lebo alkohol neuznavam. Takze zaverom, dovod rozchodu by bolo pitivo.
alkohol
-
midnight_man
Guru
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Tak to je samozrejme ze nebudem robit paniku a stres pre seriozne pitie. Ale co som si vsimla na priatelovi, odvtedy co spolu chodime uplne prestal s chalanmi chodit na tie ich vyjazdy. Sama ho posielam ze je to blbe ze zrazu prestal, lebo teraz to vyzera ze kvoli mne. Povedal nato iba tolko, ze jemu tvrdy alkohol vobec nechutimidnight_man napísal:to ze neuznavas alkohol neznamena, ze teraz vsetci okolo teba by mali prestat pit, myslim, ze jak sa to neprehana kazdy tyzden 7x tak....clovek by mal najst istu hranicumyslim, ze v takom pripade by to nemalo nikomu vadit. Ono je to take pomerne dost individualne...tazko sa to zovseobecnuje
Teda z pohladu nealkoholika nerozumiem veciam akoze pijem pijem, potom grciam grciam. Nevidim v tom moc zmysel, ale kazdy ako sa mu paci, kym ma do toho tiez nenuti
Alkohol s mierou je OK
-
RomanB
Medium Professional
Sak ja som nehovoril o kazdodenej piatike , co ja viem raz dva krat za mesiac ist desi na dobre vinko , pivko dat si nejaky fajny aperitiv a podobne ...
Ale poznam par , kde je chalanisko tzv. pod papucou , kde ma vyslovny zakaz pozivat alkoholicke napojde ... o com je ten vztah , ked druha strana nedokaze z nadhladom tolerovat mensie ci vacsie vystrelky ...
Ale poznam par , kde je chalanisko tzv. pod papucou , kde ma vyslovny zakaz pozivat alkoholicke napojde ... o com je ten vztah , ked druha strana nedokaze z nadhladom tolerovat mensie ci vacsie vystrelky ...
-
midnight_man
Guru
no tak bud rada ze na to prisiel samJanta napísal:Tak to je samozrejme ze nebudem robit paniku a stres pre seriozne pitie. Ale co som si vsimla na priatelovi, odvtedy co spolu chodime uplne prestal s chalanmi chodit na tie ich vyjazdy. Sama ho posielam ze je to blbe ze zrazu prestal, lebo teraz to vyzera ze kvoli mne. Povedal nato iba tolko, ze jemu tvrdy alkohol vobec nechutitak mi teraz povedzte ze naco vlastne vtedy pil?
Teda z pohladu nealkoholika nerozumiem veciam akoze pijem pijem, potom grciam grciam. Nevidim v tom moc zmysel, ale kazdy ako sa mu paci, kym ma do toho tiez nenuti![]()
Alkohol s mierou je OK
-
sokolik
Light Expert
síce pekná debata sa tu rozbehla s hromadou zaujímavých názorov, ale nejak sme pozabudli na toho chudáčiska, ktorého teraz ignoruje jeho vyvolená
DarK_AngeL: mal by si s ňou o tom hodiť reč...normálne...lebo ak ti toto bude robiť stále, keď niečo vyvedieš, tak je to potom horšie ako s matkou. Skrátka jej vysvetli, že to bol len chvíľkový skrat a že sa ti to nestáva...ospravedlň sa jej (aj keď neviem za čo, ale asi len na to čaká....proste ženská) a dúfaj v dobrý koniec....nerob z toho tragédiu, skús celú tú vec trošku odľahčiť
DarK_AngeL: mal by si s ňou o tom hodiť reč...normálne...lebo ak ti toto bude robiť stále, keď niečo vyvedieš, tak je to potom horšie ako s matkou. Skrátka jej vysvetli, že to bol len chvíľkový skrat a že sa ti to nestáva...ospravedlň sa jej (aj keď neviem za čo, ale asi len na to čaká....proste ženská) a dúfaj v dobrý koniec....nerob z toho tragédiu, skús celú tú vec trošku odľahčiť
-
midnight_man
Guru
-
Shadow_blaster
Light Star
Dark angel ja som mal uplne rovnaky problem este na zakladnej puberta bol som mlady a chcel som jedno dievca chcel som byt frajer a ixol som asi 4 deci borovicky potom som vsak grcal odpadol a nevedel o sebe jedine co mi spoluziaco hovorili bolo ze som vkuse vykrikoval po nej(JUlia sa volala) a ze som chcel taky naje*any tancovat lenze ked som sa postavil v okamihu som bol naspet pri dlazke takze na parket som sa ani nedostal dufal som ze to bude v pohode a ze sa to spravi pisal som jej ale ona nic ani neodpovedala ani sa na mna v skole nepozrela.......... dufam ze budes mat viac stastie ako ja (ale jednu vec musis pochopit ze ona nieje jedina holka na svete
a ze v mori je vela ryb
-
Jirka_Nitrak
Novice
-
forgottten
Medium Star
Rozumne sa porozprávať, klišé (teda v záležitosti od veku a dĺžky vzťahu, ale keď som dobre videl, tak je to ešte krátko, takže v tom prípade:) nestresovať, neriešiť, skúsiť sa reálne skontaktovať a tváriť sa že nič. Ak začne vyskakovať, že si sa opil, tak si uvedom jednu vec. Si slobodný človek, ktorý môže robiť to, čo sa mu zapáči. Ak sa začneš obmedzovať kvôli nej, ona Ťa okamžite pustí k vode... Jednoducho ak povie, že sa jej nepáčilo, ako si sa zdrel a spol. tak povedz len, že si to naozaj trochu prehnal a nie je Ti to ľahostajné, ale nemusela teraz ignorovať komunikáciu s Tebou, že Ti to príde trochu detinské (myslím to vážne, toto povedz, ale nie, ak máš byť roztrasený z toho, aká bude reakcia). Že je na Tebe, či sa to zopakuje, ale že to nie je v Tvojom záujme (a podľa mňa by to v Tvojom záujme nemalo byť).
Porozoprávaj ešet podobné cikošiny, jak som popísal hore, kde ona pochopí, že s Tebou nebude zametať, ale aj to, že Ty nie si posledný ožran, čo nedokáže robiť nič iné, len nalievať do seba látky, ktoré telu nerobia dobre v hektorlitroch. (resp. že si niekto, kto má seba i okolie pod kontrolou)
Výsledok: uvidí, že si niekto, kto sa má pod kontrolou a že si vôbec nenecháš skákať po hlave: práve si si ju namotal... (pro búh nenamotávaj sa na babu tak skoro to je to najhoršie, čo môžeš urobiť na začiatku)
Porozoprávaj ešet podobné cikošiny, jak som popísal hore, kde ona pochopí, že s Tebou nebude zametať, ale aj to, že Ty nie si posledný ožran, čo nedokáže robiť nič iné, len nalievať do seba látky, ktoré telu nerobia dobre v hektorlitroch. (resp. že si niekto, kto má seba i okolie pod kontrolou)
Výsledok: uvidí, že si niekto, kto sa má pod kontrolou a že si vôbec nenecháš skákať po hlave: práve si si ju namotal... (pro búh nenamotávaj sa na babu tak skoro to je to najhoršie, čo môžeš urobiť na začiatku)