Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

ANTIFICO
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, ... 156, 157, 158  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
usbecko
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 31.07.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 19:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

je to obycajna vi****** **rv* Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Syfon
Medium Star
Medium Star

Založený: 26.02.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 20:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vždy keď ho vidím v telke tak sa iba a iba stažuje. Nadáva na každého aký sú všetci zlí a čo všetko spravili zle.
Ale sám nič nerobí.
Návrat hore
LubosZ
Medium Star
Medium Star

Založený: 03.09.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 21:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Syfon napísal:
Vždy keď ho vidím v telke tak sa iba a iba stažuje. Nadáva na každého aký sú všetci zlí a čo všetko spravili zle.
Ale sám nič nerobí.

JJ, presne tak
Návrat hore
Aryan Angel
Addict
Addict

Založený: 05.08.2004

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 22:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Syfon napísal:
Ale sám nič nerobí.
no to asi preto ze nie je vo vlade Rolling Eyes
Návrat hore
jord
Expert
Expert

Založený: 03.08.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 22:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jednoznačne trapne reči Za Cielom znehodnotit kazdy pokus vlady s cielom zoskat co najviac volicov pre buduce parlamentne volby a potom sa nahrabat ako vsetci a nehovorte mi ze vy by ste sa nenahrabali keby ste mali moznost kazdy podlahne sile penazii...A take že pre narod hovno pre narod pre seba aj ja by som hrabal pre seba ved dnes ti nikto nic zadara neda sorry torchu som sa rozpisal..Smile)
Návrat hore
quasimoto
Star
Star

Založený: 17.07.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 23:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dj Kuno napísal:
To prve, lebo ako jediný nespravil nič zlé, a aspon niekto im tam pi**** ked to nerobí Mečiar alebo komunisti. Celá opozícia sa im je*e do riti a jediný Fico sa im tam snaží robiť bordel aby sa konečne rozpustili a nastala konečne neaká iná vláda ako su tí poje**ný Dzurindovci.

Moj názor a nikto ho nezmení !!!
je nejaka sanca, ze kym budes moct volit zacnes sa trochu zaujimat o taketo veci predtym ako pojdes volit?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
quasimoto
Star
Star

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 23:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Co myslite ze by robil, keby sa naozaj stal premierom?

Myslite ze by naozaj porobil to co hovori? Ved potom by sme mali nenormlany deficit rozpoctu a museli by sme brat tazke uvery zo zahranicia. Je az taky sprosti, ze by toto spravil? Nie su to len kecy a nepokracoval by v opdobnej politike ako dnes, kedze reformy uz prebehli? Ved za jeho laviciarskou politikou je silna podnikatelske lobby. Fakt netusim co by robil, verim ze by bola vacsia korupcia a vratilo by sa tunelovanie, urcite by sa zhorsila policia, ale pochybujem ze by menil spat reformy.. aspon dufam
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 23:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

"toto toto toto je zle a na p*cu a ja ked pridem ku korytu tak bude z kohutikov tiect coca-cola a peniaze budeme trhat zo stromov" - takto nejak ja vnimam ficove vyjadrenia. Myslim ze je to novodoby Meciar, takze dufam ze nie su na Slovensku natolko naivny ludia a dostane co najmenej percent.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger
Les
King
King

Založený: 05.01.2005

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 23:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
"toto toto toto je zle a na p*cu a ja ked pridem ku korytu tak bude z kohutikov tiect coca-cola a peniaze budeme trhat zo stromov" - takto nejak ja vnimam ficove vyjadrenia. Myslim ze je to novodoby Meciar, takze dufam ze nie su na Slovensku natolko naivny ludia a dostane co najmenej percent.
Presne si to uhadol, moja mienka je totozna s tvojou. Este vidia, ze je co kradnut, takze chcu vladnut a schmatnut si nieco pre seba. Zial o tej naivite s tebou nesuhlasim. Ja si naopak myslim, ze Slovensko je krajinou s ludmi, ktori sa daju oklamat hoci aj 3x po sebe. Dufam vsak, ze Fico nebude ten, kto bude zostavovat vladu, to by potom bola pohroma pre SR a ale aj pre zahranicie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 23:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako sa moze nechat krajina oklamat trikrat po sebe? Oklamat sa nechalo iba percento ludi, ktore volilo Meciara to je cele. Myslim ze za poslednych 8 rokov toho moc na vyber nebolo - pre mna osobne to ani nebolo casto spominane "mensie zlo" - ja som s vladou spokojny - mohlo to byt aj mnohonasobne horsie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger
quasimoto
Star
Star

PríspevokZaslal: 09 Okt 2005, 23:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les napísal:
Presne si to uhadol, moja mienka je totozna s tvojou. Este vidia, ze je co kradnut, takze chcu vladnut a schmatnut si nieco pre seba. Zial o tej naivite s tebou nesuhlasim. Ja si naopak myslim, ze Slovensko je krajinou s ludmi, ktori sa daju oklamat hoci aj 3x po sebe. Dufam vsak, ze Fico nebude ten, kto bude zostavovat vladu, to by potom bola pohroma pre SR a ale aj pre zahranicie.
presne, najlepsie je ako sa snazil rychlo zorganizovat predcasne volby aby sa dostal k elektrarnam skor ako budu sprivatizovane.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 10 Okt 2005, 0:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Fico ma aspon zaujimave argumenty, na vsetko si najde dovod, vyhovorku, je ochotny diskutovat o vsetkom ale volit budem aj tak Slotu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
quasimoto
Star
Star

PríspevokZaslal: 10 Okt 2005, 8:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Fico ma aspon zaujimave argumenty, na vsetko si najde dovod, vyhovorku, je ochotny diskutovat o vsetkom ale volit budem aj tak Slotu.
no minule si mal pozerat O 5 minut dvanast na STV kde bol Fico a Dzurinda. Od Ficu som neopcul jediny normlany argument, praveze on nema argumenty, on len zacne utocit, hovorit klamstva a polopravdy.

Vtedy na STV hovoril ze Elsner za to ze hlasuje s koaliciou dostal zakazku na okna na kosickom letisku za 40-50 milionov. NOvinari to potom zistovali a pravada je taka, ze zakazku dostal nie priamo od letiska, ale od firmy ktoru si letisko najalo na stavbu, a objednavka bola z roku 2001 ked bol este v HZDS! Alebo uz niekto vedel ze o par rokov pojde ku koalicii a podplatili si ho dopredu? Laughing

Kto trochu uvazuje, tak musi vidiet ako Fico klame. Aj asi pred rokom bol v Site s Miklosom, a Fico hovoril znenie jedneho zakona. Miklos mu povedal ze to je inak a Fico mu oponoval. Keby si vtedy kazdy zobral zakonnik do ruky uvidel by kto klame..
Návrat hore
Linkman
Guru
Guru

Založený: 30.07.2004

PríspevokZaslal: 10 Okt 2005, 11:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako sa kradlo za Mečiara tak sa bude aj za Fica. Ani zahraničie ho nechce a asi vie prečo...
Dzurinda ma tiez svoje muchy ale aspon sa snazi realne rozmyslat a nieco robi i ked je to dost zlozite ale daco aspon robi.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
LubosZ
Medium Star
Medium Star

Založený: 03.09.2005

PríspevokZaslal: 10 Okt 2005, 12:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:

SNS sa zase rozdelilo nie ???
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, ... 156, 157, 158  Ďalšia
Strana 2 z 158

Prejdi na: