je nejaka sanca, ze kym budes moct volit zacnes sa trochu zaujimat o taketo veci predtym ako pojdes volit?Dj Kuno napísal:To prve, lebo ako jediný nespravil nič zlé, a aspon niekto im tam pi**** ked to nerobí Mečiar alebo komunisti. Celá opozícia sa im je*e do riti a jediný Fico sa im tam snaží robiť bordel aby sa konečne rozpustili a nastala konečne neaká iná vláda ako su tí poje**ný Dzurindovci.
Moj názor a nikto ho nezmení !!!
ANTIFICO
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
quasimoto
Star
Co myslite ze by robil, keby sa naozaj stal premierom?
Myslite ze by naozaj porobil to co hovori? Ved potom by sme mali nenormlany deficit rozpoctu a museli by sme brat tazke uvery zo zahranicia. Je az taky sprosti, ze by toto spravil? Nie su to len kecy a nepokracoval by v opdobnej politike ako dnes, kedze reformy uz prebehli? Ved za jeho laviciarskou politikou je silna podnikatelske lobby. Fakt netusim co by robil, verim ze by bola vacsia korupcia a vratilo by sa tunelovanie, urcite by sa zhorsila policia, ale pochybujem ze by menil spat reformy.. aspon dufam
Myslite ze by naozaj porobil to co hovori? Ved potom by sme mali nenormlany deficit rozpoctu a museli by sme brat tazke uvery zo zahranicia. Je az taky sprosti, ze by toto spravil? Nie su to len kecy a nepokracoval by v opdobnej politike ako dnes, kedze reformy uz prebehli? Ved za jeho laviciarskou politikou je silna podnikatelske lobby. Fakt netusim co by robil, verim ze by bola vacsia korupcia a vratilo by sa tunelovanie, urcite by sa zhorsila policia, ale pochybujem ze by menil spat reformy.. aspon dufam
Presne si to uhadol, moja mienka je totozna s tvojou. Este vidia, ze je co kradnut, takze chcu vladnut a schmatnut si nieco pre seba. Zial o tej naivite s tebou nesuhlasim. Ja si naopak myslim, ze Slovensko je krajinou s ludmi, ktori sa daju oklamat hoci aj 3x po sebe. Dufam vsak, ze Fico nebude ten, kto bude zostavovat vladu, to by potom bola pohroma pre SR a ale aj pre zahranicie.t0m4s3 napísal:"toto toto toto je zle a na p*cu a ja ked pridem ku korytu tak bude z kohutikov tiect coca-cola a peniaze budeme trhat zo stromov" - takto nejak ja vnimam ficove vyjadrenia. Myslim ze je to novodoby Meciar, takze dufam ze nie su na Slovensku natolko naivny ludia a dostane co najmenej percent.
-
t0m4s3
Admin
ako sa moze nechat krajina oklamat trikrat po sebe? Oklamat sa nechalo iba percento ludi, ktore volilo Meciara to je cele. Myslim ze za poslednych 8 rokov toho moc na vyber nebolo - pre mna osobne to ani nebolo casto spominane "mensie zlo" - ja som s vladou spokojny - mohlo to byt aj mnohonasobne horsie.
-
quasimoto
Star
presne, najlepsie je ako sa snazil rychlo zorganizovat predcasne volby aby sa dostal k elektrarnam skor ako budu sprivatizovane.Les napísal:Presne si to uhadol, moja mienka je totozna s tvojou. Este vidia, ze je co kradnut, takze chcu vladnut a schmatnut si nieco pre seba. Zial o tej naivite s tebou nesuhlasim. Ja si naopak myslim, ze Slovensko je krajinou s ludmi, ktori sa daju oklamat hoci aj 3x po sebe. Dufam vsak, ze Fico nebude ten, kto bude zostavovat vladu, to by potom bola pohroma pre SR a ale aj pre zahranicie.
-
quasimoto
Star
no minule si mal pozerat O 5 minut dvanast na STV kde bol Fico a Dzurinda. Od Ficu som neopcul jediny normlany argument, praveze on nema argumenty, on len zacne utocit, hovorit klamstva a polopravdy.hojko napísal:Fico ma aspon zaujimave argumenty, na vsetko si najde dovod, vyhovorku, je ochotny diskutovat o vsetkom ale volit budem aj tak Slotu.
Vtedy na STV hovoril ze Elsner za to ze hlasuje s koaliciou dostal zakazku na okna na kosickom letisku za 40-50 milionov. NOvinari to potom zistovali a pravada je taka, ze zakazku dostal nie priamo od letiska, ale od firmy ktoru si letisko najalo na stavbu, a objednavka bola z roku 2001 ked bol este v HZDS! Alebo uz niekto vedel ze o par rokov pojde ku koalicii a podplatili si ho dopredu?
Kto trochu uvazuje, tak musi vidiet ako Fico klame. Aj asi pred rokom bol v Site s Miklosom, a Fico hovoril znenie jedneho zakona. Miklos mu povedal ze to je inak a Fico mu oponoval. Keby si vtedy kazdy zobral zakonnik do ruky uvidel by kto klame..
-
Blade 55
Expert
Raz som pozeral Sito a bol tam Fico s Kaníkom.Ako všetci viete,Fico je aj právnik a povedal nejaku totalne ******** a Kaník na to:
Pán Fico , vedel som že ste zlý politik sle ze ste aj zlý právnik?
To bol podla mna najlepsi vyrok tohto roka.A este som si vsimol ze Fico si neprečita zakon vo svojom plnom zneni a hovori o ňom.A takehoto človeka chce na poste premiera vidieť jedna tretina slovenského národa.A teraz niekto povedzte,že slováci sa nedajú tri krát po sebe oklamať.
To bol podla mna najlepsi vyrok tohto roka.A este som si vsimol ze Fico si neprečita zakon vo svojom plnom zneni a hovori o ňom.A takehoto človeka chce na poste premiera vidieť jedna tretina slovenského národa.A teraz niekto povedzte,že slováci sa nedajú tri krát po sebe oklamať.
JJ, presne takBlade 55 napísal:Raz som pozeral Sito a bol tam Fico s Kaníkom.Ako všetci viete,Fico je aj právnik a povedal nejaku totalne ******** a Kaník na to:
fico a smer su proste k*k*ti..stale len p*cov*ny hovoria.ako priklad uvediem to porvnavanie nakupov u nas a v zahranici.smer si zobral zakladne potraviny a nakupil ich u nas a niekde u susedov alebo v EU.potom prisiel s vysledkom ze u nas je to samozrejme najdrahsie..nasledne si tu istu vec zobral na musku Trend a vyslo najavo ze fico to nakupoval v nejakom sakramenstky drahom obchode.
Je tiez pravda ze v zahranici fica a spol nechcu.ako priklad uvediem spolupracu nemeckej SPD a CSSD..smer medzi seba moc nepustaju,CSSD so smerom diskutuje ale iba bez SPD...
Je tiez pravda ze v zahranici fica a spol nechcu.ako priklad uvediem spolupracu nemeckej SPD a CSSD..smer medzi seba moc nepustaju,CSSD so smerom diskutuje ale iba bez SPD...
jednooky je medzi slepymi kralom... zial je to tak...Blade 55 napísal:Raz som pozeral Sito a bol tam Fico s Kaníkom.Ako všetci viete,Fico je aj právnik a povedal nejaku totalne ******** a Kaník na to:
fico okrem zavadzania nevie nic... rad by som vedel ako a z coho xce zaplatit tie obrowske dlhy co ma jeho smer... kedze uz toho vela na privatizaciu nie je...
boze, zosli nanho meteorit... najlepsie vtedy ked vsetkych 150 darmozracov bude v NR... dakujem...
-
Blade 55
Expert
deblasco napísal: jednooky je medzi slepymi kralom... zial je to tak...
fico okrem zavadzania nevie nic... rad by som vedel ako a z coho xce zaplatit tie obrowske dlhy co ma jeho smer... kedze uz toho vela na privatizaciu nie je...
boze, zosli nanho meteorit... najlepsie vtedy ked vsetkych 150 darmozracov bude v NR... dakujem...
Uz viem preco chce Fico stale vediet ze kto prevzal dlh SDKU,on chce aby ho prebaral aj SMERu