auto pre priatelku

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: auto pre priatelku

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

... pozri sa, ak naozaj chces, aby sme ti poradili, nemozes nam napisat iba to, ze chces auto pre babu do 4000e ( a aj tu sumu sme z teba museli vymamit az na druhej strane)... skus predsalen trochu obsirnejsie, napis, ake auta sa jej pacia, kolko chce na tom jazdit, kde chce jazdit, proste co od toho ocakava... nahadz nam sem auta podla jej vkusu a my ti bud poradime nasho favorita alebo vyberieme nieco podobne... naozaj ma prestava bavit v kazde teme zvlast drankat od niekoho co vlastne chce... neber to zle, ale takychto tem o vybere tu uz bolo hadam aj 15 a vzdy to bolo o tom istom... jediny jeden krat si pamatam, ze autor vsetko zhrnul v hned prvom prispevku a hned sa nam lepsie vyberalo... v niektorych temach som dokonca napisal aj predlohu, ako by takato tema mala vyzerat a aby autor nemusel stale len hovorit "toto nie, toto tiez nie"... skus sa aj ty trosku viac angazovat, to auto nebude predsa pre nas :)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Runes, chlapci ti dokážu poradiť, ale pokiaľ im nenapíšeš čo tvoja priateľka od auta očakáva a kde hlavne bude chodiť, prípadne aké autá sa jej páčia/nepáčia. Tak ti tu nikto nemôže poradiť, pretože ľudia do tvojej/priateľkinej hlavy nevidia.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

A čo tak VW Polo? Je to vcelku pekné auto a Tvojej priatelke by sa tiež páčilo si myslím, či? :) Bezpečnosťou je na tom dobre, výbavou detto. :) Tá 1,4 by mohla byť v pohode, prípadne tú 1,2 TSI, ktorá má slušnú spotrebu.

Dole v prílohe máš motorizácie, výbavy, ceny. :wink:
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

šak ale ona chce auto do 4 000€ a nie do 11 či kolko :D:D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Jáj, áno všimol som si, chce len do 4000€. Reagoval som preto tým Pólom, lebo ho tu niekto spomenul. Sused ho pred nedávnom tiež kúpil žene a je to v pohode auto, avšak len ak by chcela do 11.000€ :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak to ja radim pockat porad na ten aston martin cygnet ... avsak len ak by chcela mikro auto za viac ako 30 000 EUR :-P ...
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

Runes napísal:no pumu som aj ja hovoril ale sa jej to nelubilo skorej opel tigra no to neviem jak je natom kvalitovo kedze co vidim to je zhrdzavene :-) ale ono to nakoniec vyzera ze to bude auris aspon ten sa tatovi lubi a picne ho na firmu sice trosku mimo rozpoctu ale buch vi.
Yaris zavrhol ze to je nebezpecne auto aj to bol jeden z jej kandidatov a co sa tyka fabiek za tu som aj ja tu staru mimo toho ze tie nove su dake divne a este aj konstrukciu maju naprd riesenu to odvodnenie

Prosím ťa, len tigru nie... Nemyslím tým, že je to zlé auto, ale s pumou to neporovnávaj... To veľa ľudí robí.... A je to obrovský rozdiel, nakoľko tigra nemá v športovej oblasti proti pume šancu v ničom. Ale ako pre babu by to bolo fajn (aspoň to neoprie tak skoro o zvodidlá). Ja pumu nemôžem vynachváliť a mne osobne sa o moc viac páči jak tigra. Apropo moja nie je vôbec hrdzavá :wink: nechcem ti ju však nejak nanucovať... Ale mal som jednu potencionálnu kupkiňu, ktorej som sa dal previezť na pumke a skoro sa urobila :wink: tak asi tak, keď sa jej ale nepáči tak budiš.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

satan77 napísal: a skoro sa urobila :wink:
och :D proste, clovece, dakujeme ti za tvoj objektivny nazor :P

puma a tigra je uplne to iste, akurat do pumy sa daval trochu vykonnejsi motor... a to je vsetko...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

specialne ma pobavilo poukazanie na tu "sportovu oblast" :-) .. puma je take dobre sporotve auto, aky som ja dobry kuchar :-D :-D ... je to nafuknuta a trosku oplacana konkurencia pre tesco tasku na pohodlne nosenie nakupov :-)
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nechajte si tie lacné reči, keď ste v tom aute nesedeli, neotvárajte si pusu :wink:
Je ROZDIEL medzi plnohodnotným športovým autom a superšportom. A puma je plnohodnotný športový voz so všetkým čo ku tomu patrí.
A tých rozdielov medzi pumou a tigrou okrem motora je podstatne viacej. Ale ako som písal, babe stačí aj Tigra.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

satan77 napísal: Je ROZDIEL medzi plnohodnotným športovým autom a superšportom. A puma je plnohodnotný športový voz so všetkým čo ku tomu patrí
ako sa hovori, "dakujeme, odidte" :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

plnohodnotne sportove auto ... lepsi bullshit by nevymyslelo ani samotne PR oddelenie Fordu :-) ... v com konkretne je puma taka plnohodnotne sportova ? v tom ze ma 3 dvere ? plavajuci podvozok z fiesty ? preposilovane riadenie ? ... chapal by som keby bol niekto fanatik, ze dokaze basnit trebars o ST160tke , ktora uz sa aspon s nejakym tym hot hatchom porovnavat moze ... ale klasicka puma je v podstate iba fiesta, ktorej niekto nechal vo vetre otvoreny kufor a tak ju trochu nafuklo - uplne obycajne auto akych po cestach jazdu 458 316,51 :-) ...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja odporucam Fabiu.Je to male spratne vozi sa v tom fajn aj pohodlie je dobre.A myslim ze aj Fabia je plnohodnotne sportove auto.Ci? :D

Ved ked si porovname Pumu Fabiu a Evo X tak Puma jednoznacne vedie
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Fóbia je plnohodnotné športové auto. 1.2 HTP (Hybáj Ty P**a) + 18" koláče, ďalej nezabúdajme na neóny a kadejaké stroboskopické blikacie sr*čky. Vpredu HIDy, vzadu hajzlová rúra (s rachotom na pol mesta), na zadnom skle nejaká drbnutá čínska ornamentálna samolepka (prípadne škorpión) a samozrejme "hliníkové" koberčeky nesmú chýbať! Superšport ako vyšitý! :P :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

To my ked nemame v nasej rodinnej fabii combi "hlinikove" koberceky tak to uz asi nie je supersport vsak? :(.Ach a uz som mal dohodnuty drag s veyronom :D.Ale tak to ze fabia je az taky shit ako pises nie je pravda.Pokial rozpravame o mestskej prevadzke.To ze na dialnici idem 130 s otackami takmer 4000 je ina vec ale tak do mesta a mimo mesto je v pohode.Tichucke spotreba nizka spolahlivost v pohode.Nase ma 6 rokov a nemalo este ani jednu zavadu
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 > Ja som nevravel, že Fóbia je úplný šit. Na jazdenie mestom, do práce, školy, nejaké tie nákupy a pod. je to v pohode presúvadlo. Ale ak ju niekto upraví do takej podoby ako som písal, tak tu už je riadny superšit! :D :P
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

:-D no tak konencny verdikt tata bol : v maji musim ist do svajciarska tam ti dco kukneme a donesem :-D takze tym padom sme dovyberali bo ujco rozhodol ze co sa mu tam najviac bude pacit pocas sluzobky tak natom dojde naspat :-D
BTW co viac si chcel v prispevkoch mojich bolo napisane : pre babu na premavku po BA (s toho viac menej jasne ze daco mensie z nie velkou spotrebou ) rozpocet sa dal potom 4000 a malo to byt daco v triede 206 yaris fabia .... a malo to byt co najbezpecnejsie blizsie specifikacie nevie mdat ani teraz. Urcite proste holke nebudes davat C5 Octaviu Passat a podobne , teda pokial mas miliony tak mozno hej ale potom to aj tak vyzera v meste minimalne 2x do tyzdna ma daco sejme a vzdy daka X6, Touareg a pod a vzdy zenska za volantom pre ktoru je to velke a absolutne nema sajnu co sa okolo nej deje
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak stým máš pravdu. Aj mne po sídlisku beha jedna 20-ka na bielej X6 a valí si to tam, kde je nič nestojí v ceste a niekedy aj tam kde stojí. :D Osobne mám jednú dosť nepríjemnú skúsenosť s jednou ženskou v Passate, ale o tom potom. :P
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

my mame zase v meste akusi blondatu slecnu v R32-ke, ktora ma zalubu v obiehani cohokolvek, co ide pred nou :)
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:To ze na dialnici idem 130 s otackami takmer 4000 je ina vec ale tak do mesta a mimo mesto je v pohode.
Však 130 km/h + 4000 ot. je klasika :)
To len bavoráky s vyššými obsahmi si bublú na nízkych otáčkach... A samozrejme diesle. Ale skoro každý benzín má pri 130 km/h cca 4000 otáčok.
Napísať odpoveď