ako sa hovori, "dakujeme, odidte"satan77 napísal: Je ROZDIEL medzi plnohodnotným športovým autom a superšportom. A puma je plnohodnotný športový voz so všetkým čo ku tomu patrí
auto pre priatelku
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: auto pre priatelku
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
plnohodnotne sportove auto ... lepsi bullshit by nevymyslelo ani samotne PR oddelenie Fordu
... v com konkretne je puma taka plnohodnotne sportova ? v tom ze ma 3 dvere ? plavajuci podvozok z fiesty ? preposilovane riadenie ? ... chapal by som keby bol niekto fanatik, ze dokaze basnit trebars o ST160tke , ktora uz sa aspon s nejakym tym hot hatchom porovnavat moze ... ale klasicka puma je v podstate iba fiesta, ktorej niekto nechal vo vetre otvoreny kufor a tak ju trochu nafuklo - uplne obycajne auto akych po cestach jazdu 458 316,51
...
Ja odporucam Fabiu.Je to male spratne vozi sa v tom fajn aj pohodlie je dobre.A myslim ze aj Fabia je plnohodnotne sportove auto.Ci? 
Ved ked si porovname Pumu Fabiu a Evo X tak Puma jednoznacne vedie
Ved ked si porovname Pumu Fabiu a Evo X tak Puma jednoznacne vedie
-
Clean_Up
Professional
Fóbia je plnohodnotné športové auto. 1.2 HTP (Hybáj Ty P**a) + 18" koláče, ďalej nezabúdajme na neóny a kadejaké stroboskopické blikacie sr*čky. Vpredu HIDy, vzadu hajzlová rúra (s rachotom na pol mesta), na zadnom skle nejaká drbnutá čínska ornamentálna samolepka (prípadne škorpión) a samozrejme "hliníkové" koberčeky nesmú chýbať! Superšport ako vyšitý!

To my ked nemame v nasej rodinnej fabii combi "hlinikove" koberceky tak to uz asi nie je supersport vsak?
.Ach a uz som mal dohodnuty drag s veyronom
.Ale tak to ze fabia je az taky shit ako pises nie je pravda.Pokial rozpravame o mestskej prevadzke.To ze na dialnici idem 130 s otackami takmer 4000 je ina vec ale tak do mesta a mimo mesto je v pohode.Tichucke spotreba nizka spolahlivost v pohode.Nase ma 6 rokov a nemalo este ani jednu zavadu
-
Clean_Up
Professional
Dieg0 > Ja som nevravel, že Fóbia je úplný šit. Na jazdenie mestom, do práce, školy, nejaké tie nákupy a pod. je to v pohode presúvadlo. Ale ak ju niekto upraví do takej podoby ako som písal, tak tu už je riadny superšit!

-
Runes
Addict
BTW co viac si chcel v prispevkoch mojich bolo napisane : pre babu na premavku po BA (s toho viac menej jasne ze daco mensie z nie velkou spotrebou ) rozpocet sa dal potom 4000 a malo to byt daco v triede 206 yaris fabia .... a malo to byt co najbezpecnejsie blizsie specifikacie nevie mdat ani teraz. Urcite proste holke nebudes davat C5 Octaviu Passat a podobne , teda pokial mas miliony tak mozno hej ale potom to aj tak vyzera v meste minimalne 2x do tyzdna ma daco sejme a vzdy daka X6, Touareg a pod a vzdy zenska za volantom pre ktoru je to velke a absolutne nema sajnu co sa okolo nej deje
-
Clean_Up
Professional
Tak stým máš pravdu. Aj mne po sídlisku beha jedna 20-ka na bielej X6 a valí si to tam, kde je nič nestojí v ceste a niekedy aj tam kde stojí.
Osobne mám jednú dosť nepríjemnú skúsenosť s jednou ženskou v Passate, ale o tom potom. 
-
RATZINGER666
Darca
my mame zase v meste akusi blondatu slecnu v R32-ke, ktora ma zalubu v obiehani cohokolvek, co ide pred nou 
-
satan77
Light Star
Však 130 km/h + 4000 ot. je klasikaDieg0 napísal:To ze na dialnici idem 130 s otackami takmer 4000 je ina vec ale tak do mesta a mimo mesto je v pohode.
To len bavoráky s vyššými obsahmi si bublú na nízkych otáčkach... A samozrejme diesle. Ale skoro každý benzín má pri 130 km/h cca 4000 otáčok.
-
Clean_Up
Professional
Tak ak si s ňou ešte nemal žiadny konflikt, to máš v pohode.RATZINGER666 napísal:my mame zase v meste akusi blondatu slecnu v R32-ke, ktora ma zalubu v obiehani cohokolvek, co ide pred nou
satan neviem davno som nesiel po dialnici ale dnes som isiel mimo mesto 90 a na 5ke +-3000ot.Nesiel som na mojom ale tiez to bola fabka 1.2htp
-
satan77
Light Star
Dieg0 napísal:satan neviem davno som nesiel po dialnici ale dnes som isiel mimo mesto 90 a na 5ke +-3000ot.Nesiel som na mojom ale tiez to bola fabka 1.2htp
šak hej...