|
| Autor |
Správa |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2783 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 16:33 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
ja proste neviem o com proste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit?  |
pokial odpoveda ano/nie tak nema zaujem kecat a chystas sa na vopred prehrany zapas |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1190 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 16:35 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
| pokial odpoveda ano/nie tak nema zaujem kecat a chystas sa na vopred prehrany zapas |
nemyslim to len tak ale aj ked normalne odpoveda ale proste nejak sa to neda dalej rozvit, a potom sa uz neviem na co pytat...
/edit:jednoducho prebieha to tak ze chvilu porozpravame o skole lebo asi len to mame spolocne a potom uz moc neni o com  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2783 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 16:37 Predmet: |
|
|
| tak tu nie je co poradit akurat uvolnit sa |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1190 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2007, 16:41 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
| tak tu nie je co poradit akurat uvolnit sa |
tak naposledy som bol uvolneny (= o 8 piv tazsi) ale akosi to tiez neslo, kecali sme sice dost ale vacsinou to boli kecy "o nicom" tak teraz ked to tu baby pisu ze to nemaju radi tak neviem no  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Eritrea Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 376 Bydlisko: Sabinov/Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2007, 17:02 Predmet: |
|
|
heh kecy o nicom su najlepsieee. komu sa chce bavit o vaznych veciach?
ked stretnes babu ktorej bdues sympaticky budete sa mat o com porozpravat ...ona pride neboj sa...nie s kazdym sa da porozpravat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2892 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2007, 18:00 Predmet: |
|
|
a to je aj fajn indikator ci si s clovekom rozumies ...ked namte spolu o com tak je to krute ale psy a macky dokopy nejdu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2007, 22:16 Predmet: |
|
|
| So mnou sa dá porozprávať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2627 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2007, 8:50 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| So mnou sa dá porozprávať. |
ja tieto veci uz neriesim, kedysi som nad tym dost vazne uvazoval ale zistil som, ze je to asi tym, ze nie s kazdym sa viem a mam chut rozpravat. ale vzdy sa niekto najde. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2007, 19:07 Predmet: |
|
|
jednu vec som si všilom,,, nie len tu ale aj v bežnom živote, ale asi skorej tu, lebo nepoznám veľa ľudí v teenegarskom veku, no zistil som, že dnesšnej mládeži chýba improvizácia a predstavivosť,originalita. Nevieš o čom sa máš s babou rozprávať? Bože improvizuj! Nevieš čo jej kúpiť k narodeninám? Tak rozmýšlaj, behaj po obchodoch, otvor oči, zistuj!
Opýtať sa to na foré vie každý (somár)! |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2410 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2007, 19:11 Predmet: |
|
|
keby si videl nasu stuzkovu, tak by si si ozaj nemyslel, ze mladez nevie improvizovat
temy o nicom (ako bolo spominane) su fajn len na zacatie nejakeho rozhovoru. tieto temy sa menia a ked spomedzi tychto tem sa nevyliahne zaujimavy rozhovor, tak asi dvaja dotycni k sebe nepasuju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrobakos Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 222 Bydlisko: čo ?špiritus ? Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2008, 2:31 Predmet: |
|
|
No ja mam niekedy pocit ze vecsina zenskych nachadza najvecsiu zabavu v rozoberani cudzych vztahov,kto co spravil , skym bol atd.. da sa povedat ze aj ohovaranie ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
qwerty-xyz Light Professional

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 864
Zaslal: 09 Mar 2008, 13:32 Predmet: Re: Baby: Ake témy nemáte rady? |
|
|
| matthheew napísal: |
| Aké témy nenávidite( alebo vas nudia) ked pri rozhovore napr.pri stretnutí alebo na rande zacne chalan svami rozoberat. |
buhuhehehehe Mylujem holky (Mylovat sa po novom pise takto pretoze s malym a mäkkym sa to neda) co povedia ze sa porozpravaju o hocicom jednoducho fakt ze hej su proste super,vtedy nohodim temu ZBRANE a ony su z toho paf,nahodim temu extremne sporty a zase,nahodim rarityv sexe,historiu alebo hocico ine co sa len trochu odklana od klasickych priblblych tem o ktorych dievcata furt kecaju a konec. a uplne fakt ze najlepsie je ak sa ma snazia holky dostat tym ze na mna vybalia ich zenske problermy ako kozmetiku,nakupy a podobne a myslia si ze v tom budem zase mimo JA....bohuzial opak je pravdou proste sa vyznam vo vsetkom aspon trocha.
HOLKY NIKDY!!!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
slavo120 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2006 Príspevky: 1040
Zaslal: 09 Mar 2008, 21:16 Predmet: |
|
|
Ak sa dvaja najdu tak je vzdy o com rozpravat nech su to aj nepodstatne hluposti a ak aj neni o com v takom pripade to tiez nevadi ....takze moc by som neriesil co maju nemaju radi kazda je ina a neverim ze je tema ktora by bola pre vsetky holky sveta out .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
stella8 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.02.2008 Príspevky: 46
Zaslal: 09 Mar 2008, 22:15 Predmet: |
|
|
ja sa rada rozpravam o technike aj o počitačoch...toto mi problem nerobi a dokonca ma to veľmi zaujíma...šport sledujem niekedy možno až veľmi často, čo je u dievčat veľmi zriedkavé..a o politike kecať tiež nie je problem...skôr mi prekáža ak chlap nema o dianí na Slovensku ani šajnu..
čo mi fakt vadí je to, ak chlap rozpráva o svojich bývalých a kamoškách až príliš často....alebo ak uvidi nejake auto a začne o ňom pol dňa rozprávať..toto fakt nemusím.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1584 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2008, 22:24 Predmet: |
|
|
| SchYzo napísal: |
ja proste neviem o com proste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit?  |
imho moc to beries ako nejaky "plan" ... skus sa uvolnit, brat to prirodzene |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|