Baby: Ake témy nemáte rady?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

mi-chau napísal:Pozri sa na to takto, z globalneho aspektu je to len principialne bazirovanie na mentalitu mojho kompromisu a kedze tvoj nazor nie je benevolentny, nie som nadalej kompetentny tu s tebou o tom polemizovat nakolko mas abnormalne kvantum irelevantnych pripomienok.
(autor vyroku neznamy)
Skonstatoval ten, ktoreho pripomienky vzdy ku vsetkemu su maximalne irelevantne. :lol:
amenic
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa amenic »

Myslim si, ze tema mozno bola ponata zo zleho konca. Pretoze to nie je vzdy len o danych temach. To znamena, ze s niekym sa na temu politika dokazem bavit hodinu a s inym konci "diskusia" po vymene dvoch viet.
Tym chcem povedat, ze vacsinou vobec nezalezi aka je tema hovoru, ale s kym sa bavim. Neznasam (a vtedy moja sustredenost velmi pokulhava) ked je monolog spoludiskutujuceho dlhsi ako 7 minut. Cize isti to kvetnate rozpravanie, ziadne dlhsie monotonne vyjadrenia nie su pripustne.
No HLAVNE treba byt vtipny, rozhladeny, obozretny, treba sikovne reagovat a snazit sa co najskor zorientovat v teme. No takych ludi je zufalo malo, zvacsa sa to zvrhne na nudnu diskusiu.

Nuz, keby som sa mala krvopotne zamysliet nad tym o com sa fakt nerada bavim, tak urcite kozmetika, kabelky, oblecenie, okuliare a vsetky ostatne doplnky...nie ze by som sa o seba nestarala :) ale tak malujem sa tak ako malujem, obliekam tak ako obliekam a tam tema konci, vsetko ostatne mi uz pride zbytocne :)

Este jedna vec, zaregistrovala som tu viac nemilych vyjadreni na zeny ohladom IT tem :) ja mam vo svojom okoli prave baby co sa vyznaju do pocitacov a celkovo do techniky....okej je to tym ze chodim na informatiku :) aleee aj mimo fakulty sa s takymi stretavam a vy ich vacsinou nepoznate lebo su zalezene doma a vseliake siky miky ozran party nenavstevuju :roll:
kaboo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaboo »

amenic napísal:vseliake siky miky ozran party nenavstevuju :roll:
co znamenaju tie vyznacene slova pls??
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Podla vsetkeho to znamena pochybne/pofiderne
amenic
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa amenic »

kaboo napísal:co znamenaju tie vyznacene slova pls??
Siky miky v tomto pripade znamena skor perfidny ako pofiderny. K definitivnemu uisteniu, ze sa na takej party nachadzate, sa mozete dopracovat jednoduchym zaregistrovanym pritomnosti osob, ktore zo seba vyhadzauju take frazy ako: ,,Si zabil bracho."
kaboo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaboo »

lol :D

nechapem preco ale moj otec tak vola nasho psa :D
paimai
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paimai »

Som chlap, ale s vacsinou zien si rozumiem (az na par individui). Je to lahke, staci jej venovat pozornost, pochopit, nevyzliekat ju ocami, netlacit sa do priazne.
Voci eleganam (viete ktore myslim) by som vypustil temy typu sport, auta, technika, skor by ich zaujala moda alebo hudba, ale neplati to vzdy, s intelektualnymi zenami je to tazke, pretoze si uvedomuju ze maju navrh (teda ak plati pravidlo, ze muz sa ma dvorit zene), tu je vyber konverzacie dost siroky, zacne sa nejako nezavazne a pri troche stastia prezradi konicky.
Problem je v tom, ze co zena to zahada (ale to nas chlapov pritahuje). :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

paimai napísal:...teda ak plati pravidlo, ze muz sa ma dvorit zene...
a toto ma neuveritelne sere :) sme v nevýhode.
Napísať odpoveď