Ja nemám rada asi to rozplývanie sa nad autami a motorkami. Šport a počítače to sa aj dá
Baby: Ake témy nemáte rady?
...ja som zastupca muzskeho pokolenia, som futbalista, vyznavac extremnych sportov, jazdim aggressive inline, mam rad auta a vsetko podobne, ale neznasam dristanie o tom...naozaj neznasam ked zacnu chalani, kto dal kolko golov v nedelu, kto je aky profik, kolko to ma koni atd...radsej zoberiem priatelku do obchodu a pozerame co je nove vo svete mody, ucesy, poohovarame - samozrejme len tak bezne okrajovo
...kecame o nas, planujeme...chcel som len povedat ze ma viacej zaujimaju "zenske" temy, nie chlapske kecanie, ktoreho som uz prezraty...
napodobne. Tiez mam urcite muzske zaujmy, ale co sa tyka tych babskych, su zaujimave uz len z toho, ze vieme o com kecat kecat aj s nimi - neocenitelne. Omnoho vacsia zabava ako "k.... a siel som stovkou ty kokos driapal som ty kokos..vies ake ppc blatniky som vykukal od Pala? Davali na RTL presne take tak teraz mame blat..."OdinHel napísal:...ja som zastupca muzskeho pokolenia, som futbalista, vyznavac extremnych sportov, jazdim aggressive inline, mam rad auta a vsetko podobne, ale neznasam dristanie o tom...naozaj neznasam ked zacnu chalani, kto dal kolko golov v nedelu, kto je aky profik, kolko to ma koni atd...radsej zoberiem priatelku do obchodu a pozerame co je nove vo svete mody, ucesy, poohovarame - samozrejme len tak bezne okrajovo...kecame o nas, planujeme...chcel som len povedat ze ma viacej zaujimaju "zenske" temy, nie chlapske kecanie, ktoreho som uz prezraty...
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Dovolím si tvrdiť, že to nie je pravidlom. Netvárim sa, že patrím medzi počítačovo zdatné (veď Grosay by vedel rozprávať), no niektoré ženy s tým nemajú problém a vedia byť informovanejšie ako muži...Sheep napísal:myslim ze zeny neradi hovoria o kompoch, technike a pocitacovych hrach a o dalscih veciach "pod ich uroven"
Pozn.: Nejde o žiadnu feministickú hlášku. Skutočne je to tak.
Moj priatel ma "tyra" tym, ze ked ideme niekde a vidi rozostavanu stavbu tak musime zastat, pripadne zosadnut z biku a cumet nato. Akoze bola to sranda ale ked je to stale tak ma smiech prechadza
. Bude to tym ze studuje stavitelstvo
Ja na oplatku ked vidim daku peknu zahradku tak cumim na nu
To len tak ze nemusi sa to tykat iba rozhovoru.
-
marteenka.s
Light Expert
Joj, buď ty len rada, že čumí po stavbách a neobzerá sa po záhradkáchJanta napísal:Moj priatel ma "tyra" tym, ze ked ideme niekde a vidi rozostavanu stavbu tak musime zastat, pripadne zosadnut z biku a cumet nato. Akoze bola to sranda ale ked je to stale tak ma smiech prechadza. Bude to tym ze studuje stavitelstvo
Ja na oplatku ked vidim daku peknu zahradku tak cumim na nu
![]()
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
včera som sa s mojou láskou rozprával o futbale asi hodinu....táto tema je jej velmi blizka...heh..inej babe by možno nebola...ale na druhej strane neznáša ked temu kozmetika....a iné baby to milujú...
u každej to je asi iné...
btw. chlapske reči o autach a pod. - iba s chalanmi...inde to nemá vyznam
u každej to je asi iné...
btw. chlapske reči o autach a pod. - iba s chalanmi...inde to nemá vyznam
.. mna nudia reci typu ...vsetko viem, vsade som bol, vsetko som videl...
a pritom zistujem, ze o danej teme vie velke a tazke gulove
mam naopak rada, ze som zainteresovana do nejakeho rozhovoru, ked vediem s muzom diskusiu o hocicom, ked nemame tabu v ziadnej teme, lebo ak ma snahu kecat len on, tak to si moze pokecat aj sam
a pritom zistujem, ze o danej teme vie velke a tazke gulove
mam naopak rada, ze som zainteresovana do nejakeho rozhovoru, ked vediem s muzom diskusiu o hocicom, ked nemame tabu v ziadnej teme, lebo ak ma snahu kecat len on, tak to si moze pokecat aj sam
-
in your world
Light Star
nemám rada keď niekto stále hovorí len o sebe,ale stále.mám jedného takého kamaráta, ktorý nevie zavrieť ani na chvílu hubu. keď niekto iný cce niečo povedať nemá šancu.ešte neznášam takých, ako je môj otec. robí sa najmúdrejší na svete a jeho pravda musí byť zákonite pravdivá.nikto ho o opaku neprasvedčí.lezie mi to na nervy
Re: Baby: Ake témy nemáte rady?
ak trepu .....ja mam .....napr. 3 auta,2 motorky......................proste sa chvalia
Zesnske pohlavie ma podla mna mensi vseobecny prehlad ako chlapi. Viem to, lebo mam kamaratov v pomere 1 (chlapci) ku 10 (dievcata), takze viac casu travim v dievcenskych kruhoch a za ten cas mozem porovnat koho co zaujima. Netvrdim ale, ze dievcata su hlupejsie!!! ale chalani su viac vynaliezavi a jednoducho sikovnejsi a z toho vypliva aj to, ze dievcata sa zaoberaju mensim okruhom tem ako chlapci, avsak chlapci rozumeju viac zenskym temam ako baby muzskym. Dievcatka tu pisu, ze sa im nepaci, ked chlapec hovori stale a len o sebe. Preto treba nechat dievca povedat jej nazor a potom hovorit stale a o nej. Vtedy si vas zamiluje. To je jasne. Uplne citatelne. Ale je to na nich mile a myslim to len a len v dobrom. Pripominam, ze som z velkej casti zastanca a obhajca feministickych nazorov a podporujem emancipaciu vo vsetkych sferach spolocenskeho zivota medzi muzmi a zenami.