|
|
|
| Autor |
Správa |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 679 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2008, 22:34 Predmet: |
|
|
Veď ste počuli tú vetu že : Zober si toho s kým sa máš o čom porozprávať, v starobe sa ti to zíde.
Ja nemám rada asi to rozplývanie sa nad autami a motorkami. Šport a počítače to sa aj dá  |
|
| Návrat hore |
|
 |
OdinHel Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 120 Bydlisko: InDiPic Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2008, 10:50 Predmet: |
|
|
...ja som zastupca muzskeho pokolenia, som futbalista, vyznavac extremnych sportov, jazdim aggressive inline, mam rad auta a vsetko podobne, ale neznasam dristanie o tom...naozaj neznasam ked zacnu chalani, kto dal kolko golov v nedelu, kto je aky profik, kolko to ma koni atd...radsej zoberiem priatelku do obchodu a pozerame co je nove vo svete mody, ucesy, poohovarame - samozrejme len tak bezne okrajovo ...kecame o nas, planujeme...chcel som len povedat ze ma viacej zaujimaju "zenske" temy, nie chlapske kecanie, ktoreho som uz prezraty... |
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 324 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2008, 11:00 Predmet: |
|
|
| OdinHel napísal: |
...ja som zastupca muzskeho pokolenia, som futbalista, vyznavac extremnych sportov, jazdim aggressive inline, mam rad auta a vsetko podobne, ale neznasam dristanie o tom...naozaj neznasam ked zacnu chalani, kto dal kolko golov v nedelu, kto je aky profik, kolko to ma koni atd...radsej zoberiem priatelku do obchodu a pozerame co je nove vo svete mody, ucesy, poohovarame - samozrejme len tak bezne okrajovo ...kecame o nas, planujeme...chcel som len povedat ze ma viacej zaujimaju "zenske" temy, nie chlapske kecanie, ktoreho som uz prezraty... |
napodobne. Tiez mam urcite muzske zaujmy, ale co sa tyka tych babskych, su zaujimave uz len z toho, ze vieme o com kecat kecat aj s nimi - neocenitelne. Omnoho vacsia zabava ako "k.... a siel som stovkou ty kokos driapal som ty kokos..vies ake ppc blatniky som vykukal od Pala? Davali na RTL presne take tak teraz mame blat..." |
|
| Návrat hore |
|
 |
K_E_L_L_Y14 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.12.2007 Príspevky: 68 Bydlisko: Piešťany Karma: 
|
Zaslal: 02 Jún 2008, 21:58 Predmet: |
|
|
hmm...mne je jedno...pokecame o vsetkom nie?... ..obcas babske ...obcas chalanske temy...wsetko treba prebrat...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dew6 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2007 Príspevky: 224 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 02 Jún 2008, 22:23 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| myslim ze zeny neradi hovoria o kompoch, technike a pocitacovych hrach a o dalscih veciach "pod ich uroven" |
Dovolím si tvrdiť, že to nie je pravidlom. Netvárim sa, že patrím medzi počítačovo zdatné (veď Grosay by vedel rozprávať), no niektoré ženy s tým nemajú problém a vedia byť informovanejšie ako muži...
Pozn.: Nejde o žiadnu feministickú hlášku. Skutočne je to tak.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2418 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 02 Jún 2008, 22:26 Predmet: |
|
|
jj byvala instaluje a pouziva linuxy jedna radost ale baby vseobecne nemaju rady tieto temy. par jedincov sa najde, ale nie vela. moja priatelka ma vobec nechce ukamenovat ked sa zacnem rozplyvat nad nejakym 6 valcom, trojlitrom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jenny177 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2008 Príspevky: 29
Zaslal: 10 Jún 2008, 23:19 Predmet: |
|
|
tiez sa porozpravam o hocicom..ale hned na prvom stretnuti rozoberat niekoho sexualne aktivity a zazitky,to moze niekoho odradit...ale fakt je,ze takto to nezisti nikto...kazda zena/baba...je ina.......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 81 Bydlisko: daleko a este dalej Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 9:48 Predmet: |
|
|
Moj priatel ma "tyra" tym, ze ked ideme niekde a vidi rozostavanu stavbu tak musime zastat, pripadne zosadnut z biku a cumet nato. Akoze bola to sranda ale ked je to stale tak ma smiech prechadza . Bude to tym ze studuje stavitelstvo Ja na oplatku ked vidim daku peknu zahradku tak cumim na nu
To len tak ze nemusi sa to tykat iba rozhovoru. |
|
| Návrat hore |
|
 |
marteenka.s Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.09.2006 Príspevky: 33
Zaslal: 11 Jún 2008, 10:04 Predmet: |
|
|
| Mno tak ja sa dokazem porozpravat o vsetkom a v malej miere dokazem pocuvat od mojho priatela aj dristy o pocitacoch, mobiloch, autach a inych technikach. Ale musim mat na to naladu. Som clovek ktory nema problem so ziadnou temou. Ale nerada sa rozpravam na temu HIP-HOP, techno atd... |
|
| Návrat hore |
|
 |
abonix Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.05.2008 Príspevky: 11
Zaslal: 11 Jún 2008, 11:41 Predmet: |
|
|
| Janta napísal: |
Moj priatel ma "tyra" tym, ze ked ideme niekde a vidi rozostavanu stavbu tak musime zastat, pripadne zosadnut z biku a cumet nato. Akoze bola to sranda ale ked je to stale tak ma smiech prechadza . Bude to tym ze studuje stavitelstvo Ja na oplatku ked vidim daku peknu zahradku tak cumim na nu
To len tak ze nemusi sa to tykat iba rozhovoru. |
Joj, buď ty len rada, že čumí po stavbách a neobzerá sa po záhradkách  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ProfionQQ Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2007 Príspevky: 403 Bydlisko: Gold Moravce Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 15:09 Predmet: |
|
|
včera som sa s mojou láskou rozprával o futbale asi hodinu....táto tema je jej velmi blizka...heh..inej babe by možno nebola...ale na druhej strane neznáša ked temu kozmetika....a iné baby to milujú...
u každej to je asi iné...
btw. chlapske reči o autach a pod. - iba s chalanmi...inde to nemá vyznam |
|
| Návrat hore |
|
 |
SlimEm Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.03.2008 Príspevky: 74
Zaslal: 11 Jún 2008, 21:25 Predmet: |
|
|
no to je ich problem ze temy ako sport, technika atd nemaju rady. Ja tiez nemam rad 90% zenskych tem a kto sa ma nato pyta?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Doris Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.12.2007 Príspevky: 96 Bydlisko: Blava Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 21:43 Predmet: |
|
|
.. mna nudia reci typu ...vsetko viem, vsade som bol, vsetko som videl...
a pritom zistujem, ze o danej teme vie velke a tazke gulove
mam naopak rada, ze som zainteresovana do nejakeho rozhovoru, ked vediem s muzom diskusiu o hocicom, ked nemame tabu v ziadnej teme, lebo ak ma snahu kecat len on, tak to si moze pokecat aj sam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 27 Jún 2008, 19:29 Predmet: |
|
|
| nemám rada keď niekto stále hovorí len o sebe,ale stále.mám jedného takého kamaráta, ktorý nevie zavrieť ani na chvílu hubu. keď niekto iný cce niečo povedať nemá šancu.ešte neznášam takých, ako je môj otec. robí sa najmúdrejší na svete a jeho pravda musí byť zákonite pravdivá.nikto ho o opaku neprasvedčí.lezie mi to na nervy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peťush Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2008 Príspevky: 15 Bydlisko: Petržka Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 20:11 Predmet: |
|
|
ja sa v podstate dokazem porozpravat s chalanom o comkolvek aj o tom co ma az tak nebavi, pre mna je skor dolezite aby nehovoril len on ale aby ma zapojil do temy. neznasam chalanov ktory hovoria stale len o sbe, o tom co Ich bavi a tom aky je on skvely futbalista, ze je skratka spica a tak.......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|