Zesnske pohlavie ma podla mna mensi vseobecny prehlad ako chlapi. Viem to, lebo mam kamaratov v pomere 1 (chlapci) ku 10 (dievcata), takze viac casu travim v dievcenskych kruhoch a za ten cas mozem porovnat koho co zaujima. Netvrdim ale, ze dievcata su hlupejsie!!! ale chalani su viac vynaliezavi a jednoducho sikovnejsi a z toho vypliva aj to, ze dievcata sa zaoberaju mensim okruhom tem ako chlapci, avsak chlapci rozumeju viac zenskym temam ako baby muzskym. Dievcatka tu pisu, ze sa im nepaci, ked chlapec hovori stale a len o sebe. Preto treba nechat dievca povedat jej nazor a potom hovorit stale a o nej. Vtedy si vas zamiluje. To je jasne. Uplne citatelne. Ale je to na nich mile a myslim to len a len v dobrom. Pripominam, ze som z velkej casti zastanca a obhajca feministickych nazorov a podporujem emancipaciu vo vsetkych sferach spolocenskeho zivota medzi muzmi a zenami.
No ja nemám problém takmer so žiadnou témou ani so športom(ten mam veľmi rada najmä hokej a futbal). Ale nemám rada, keď sa chalan začne vychvaľovať ako napr. Ja mám toto, a bol som tam, tam a tam... Toto naozaj nemusím.
No ja nemam problem bavit sa s chalanom a o comkolvek a dokonca mam rada reci o PC hrach pretoze chalani maju vzdy dobre typy na nejake prekazky...........ale tak cxo mi fakt vadi niekedy ked sa s chalanom uplne normal bavim a on zacne hovorit na vsetko nejake dvozmyselne narazky az uchylne......to ako brrrrr hned
.I.LoVe.lOvE. napísal:Ja sa dokazem porozpravat o hocicom, ale take: Prdenie; Vcera som bezal zo skoly a tesil som sa, kedy sa konecne vyse*iem; V tej hre som uz v tom a tom levely; detske intrigy a pod. S takym chalanom nemam o com.
No ako toto poznám , síce nie od seba ale niektorý kamaráti....
Dievcata: Sport, politika, auta to boli asi najcastejsie nazory
Chlapci: ako ktory niektori hej niektori nie
Mno ja povazujem kecanie z dievcatom za umenie preco?lebo to chce urcitu davku trpezlivosti a najst vhodnu temu kde sa citi dobre a dokazete to rozvijat a neodpoveda slovami ano/nie/fajn a potom mlci...or nemam rad ked musim z dievcata tahat ako z chlpatej deky Radsej pockam nech zacne potom sa pridam
turtlak69 napísal:no s mojou by sa mohol kludne porozpravat o najnovsom kerneli a ako to vyzera so 64bitovymi CPU a aplikaciami nan nuz ked ma v rodine cloveka linuxaka (a sakra dobreho) + je k tomu pridana este aj zvedavost, tak to nie je vobec vylucene. i ked je pravda, ze je je jedina, co ju to trosku zaujima myslim jedina, ktoru poznam
Dievcata: Sport, politika, auta to boli asi najcastejsie nazory
Chlapci: ako ktory niektori hej niektori nie
Mno ja povazujem kecanie z dievcatom za umenie preco?lebo to chce urcitu davku trpezlivosti a najst vhodnu temu kde sa citi dobre a dokazete to rozvijat a neodpoveda slovami ano/nie/fajn a potom mlci...or nemam rad ked musim z dievcata tahat ako z chlpatej deky Radsej pockam nech zacne potom sa pridam
suhlasim je to umenie sa s nimi dohodnut ale tak mozem povedat ze so svojou laskou sa viem pobavit o hocicom a nerobi to problem