|
|
|
| Autor |
Správa |
pryja Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 231
Zaslal: 09 Júl 2008, 17:39 Predmet: |
|
|
| futbal a auta |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmmisa225 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.07.2008 Príspevky: 3
Zaslal: 09 Júl 2008, 19:48 Predmet: Re: Baby: Ake témy nemáte rady? |
|
|
| ak trepu .....ja mam .....napr. 3 auta,2 motorky......................proste sa chvalia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 436 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 20:11 Predmet: |
|
|
| Zesnske pohlavie ma podla mna mensi vseobecny prehlad ako chlapi. Viem to, lebo mam kamaratov v pomere 1 (chlapci) ku 10 (dievcata), takze viac casu travim v dievcenskych kruhoch a za ten cas mozem porovnat koho co zaujima. Netvrdim ale, ze dievcata su hlupejsie!!! ale chalani su viac vynaliezavi a jednoducho sikovnejsi a z toho vypliva aj to, ze dievcata sa zaoberaju mensim okruhom tem ako chlapci, avsak chlapci rozumeju viac zenskym temam ako baby muzskym. Dievcatka tu pisu, ze sa im nepaci, ked chlapec hovori stale a len o sebe. Preto treba nechat dievca povedat jej nazor a potom hovorit stale a o nej. Vtedy si vas zamiluje. To je jasne. Uplne citatelne. Ale je to na nich mile a myslim to len a len v dobrom. Pripominam, ze som z velkej casti zastanca a obhajca feministickych nazorov a podporujem emancipaciu vo vsetkych sferach spolocenskeho zivota medzi muzmi a zenami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1884 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 20:51 Predmet: |
|
|
| pryja napísal: |
| futbal a auta |
to nemam rad ani ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vladuška Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.01.2008 Príspevky: 59
Zaslal: 09 Júl 2008, 21:49 Predmet: |
|
|
| neda sa presne definovat o com sa nerada bavim da sa bavit o roznych veciach ale v ramci normy ak mam pocuvat dokola to iste tak mi to lezie na nervy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jussi Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2008 Príspevky: 36 Bydlisko: Bardejov Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2008, 10:08 Predmet: |
|
|
| bocian napísal: |
presne poculi ste niekedy zenu povedat "musim si kupit novy zdroj ten stary mi umrel " ?  |
ja umrem z vas      |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nadeo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.11.2006 Príspevky: 420 Bydlisko: Levice Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2008, 10:42 Predmet: |
|
|
No ja poznam dve ktore hraju HC simulator (LFS) ... a da sa snimi bavit o hocicom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|