Batman - The Dark Knight
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hmm tak ja pisem asi trosku neskoro [ mozno aj preto ze som nemal cas si tento film pozriet] a toboz by som to nepisal teraz keby som cakal na to kedy to dorazi aj do osamoteneho Svidnickeho kina . Teraz k veci .
Od zaciatku do konca som neodtrhol oci od obrazovky a to je co povedat.Akcia ako sa patri s drsnackym hlasom batmana a s roztrzitym mlaskanim Jokera su veci co mi rezonuju v hlave. Je to zvlastny film rovnako ako Prestige s tym rozdielom ze je napinavejsi a menej trapiaci bunky divakov. S uzasnou hudbou [ zas to skladal zimmer?] ktora je za 110% . Nolan do toho dal viac nez by samotny komiks mohol obsiahnut zalezi od toho co od toho cakame . Btw : stlacili by ste ten gombik ? : ))
"Give it to me , and I do what you should did 10 minutes ago "
Od zaciatku do konca som neodtrhol oci od obrazovky a to je co povedat.Akcia ako sa patri s drsnackym hlasom batmana a s roztrzitym mlaskanim Jokera su veci co mi rezonuju v hlave. Je to zvlastny film rovnako ako Prestige s tym rozdielom ze je napinavejsi a menej trapiaci bunky divakov. S uzasnou hudbou [ zas to skladal zimmer?] ktora je za 110% . Nolan do toho dal viac nez by samotny komiks mohol obsiahnut zalezi od toho co od toho cakame . Btw : stlacili by ste ten gombik ? : ))
"Give it to me , and I do what you should did 10 minutes ago "
-
twardykamen
Medium Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
pozrel som si to a aj ked som neveril tak musim uznat ze ledger bol fantasticky.no nie len kvoli nemu sa oplati dark knighta zhliadnut.herecke vykony,fantasticka atmosfera,kvalitny dej ktory sa neustale posuval vpred za doprovodu kvalitnej akcie + nadupana hudba.nemam tomuto filmu co vytnknut a urcite si ho pozriem este raz,dva krat,tri krat,....
-
twardykamen
Medium Professional
-
TotalCommander
Amateur
-
twardykamen
Medium Professional
taaaaak a konecne som bol na to v kine..fajny filmik..ale nie na 10/10 s prizmurenim oka na 9/10 ..vykon ledgera stoji za oskara ...film putavy zaujimavy az do konca..teda cakate koniec a on ete nepride pride dalsia zapletka..urcite sa oplati aspon na tento film ist do kina ked uz vsetko ostatne stahujete..
-
Soviet
Darca
Tvoj nazor..Umna si tych 10/10 zasluzi..Mam prepozeranych dost filmov nato, aby som mohol sudit ci si tych 10 zasluzi,alebo nie..Umna si s respektom zasluzi..A to niesom milovnik batmanoviekVoloda737 napísal:Pekný film, ale určite nie na 10/10 ako sa všetci doteraz rozplívali...
Plus este musim uznat,ze ak si to nepozeral v kine,tak tam ti verim,ze ta to az k tym 10tim nedotiahlo..