Batman - The Dark Knight
-
twardykamen
Medium Professional
-
TotalCommander
Amateur
-
twardykamen
Medium Professional
taaaaak a konecne som bol na to v kine..fajny filmik..ale nie na 10/10 s prizmurenim oka na 9/10 ..vykon ledgera stoji za oskara ...film putavy zaujimavy az do konca..teda cakate koniec a on ete nepride pride dalsia zapletka..urcite sa oplati aspon na tento film ist do kina ked uz vsetko ostatne stahujete..
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tvoj nazor..Umna si tych 10/10 zasluzi..Mam prepozeranych dost filmov nato, aby som mohol sudit ci si tych 10 zasluzi,alebo nie..Umna si s respektom zasluzi..A to niesom milovnik batmanoviekVoloda737 napísal:Pekný film, ale určite nie na 10/10 ako sa všetci doteraz rozplívali...
Plus este musim uznat,ze ak si to nepozeral v kine,tak tam ti verim,ze ta to az k tym 10tim nedotiahlo..
-
Voloda737
Light Star
Ano bol som na tom výnimočne v kine... do kina často nechodím. Je to určite kvalitný film, ale čakal som o niečo viac. Neviem či som náročný, ale tiež som odpozeral svoje - filmy pozerám často...Soviet napísal:Tvoj nazor..Umna si tych 10/10 zasluzi..Mam prepozeranych dost filmov nato, aby som mohol sudit ci si tych 10 zasluzi,alebo nie..Umna si s respektom zasluzi..A to niesom milovnik batmanoviek
Plus este musim uznat,ze ak si to nepozeral v kine,tak tam ti verim,ze ta to az k tym 10tim nedotiahlo..
Ako sa hovorí: Sto ludí sto chutí...
-
matus121
Light Professional
poviem to len tak ... dal som to popozerat kamosovi, ktory vobec nemal potuchy o tom, ze nieco take sa natocilo. ide o to, ze vobec necital nic o nom, ako to kritici chvalili, ziadne recenzie, ziadne trailery, proste nic. jednoducho si ho pozrel. a jeho zhodnotenie bolo take:"celkom to uslo, dobre sa v nom veci necakane zmenili, no bol dost dlhy."
eto vsio
Podla mna to bol fakt pekny film, rad som ho videl a ked sa musim priznat, tak som ho pozeral viackrat, no neviem, ci moje pocity neboli dost ovplyvnene jeho propagaciou.
Podla mna to bol fakt pekny film, rad som ho videl a ked sa musim priznat, tak som ho pozeral viackrat, no neviem, ci moje pocity neboli dost ovplyvnene jeho propagaciou.
-
lekoklatik
VIP
No skorej cakam zase nejake nove postavy s klasickeho batmana napr nejaky tucnak alebo catwoman a podlekoklatik napísal:Podľa mňa áno. Síce dvojtvár je podľa mňa "údajne" dead, aj tak by to mohli nejak skopiť a ďalšiu pecku urobiť. Ale kto by hral Jokera?
Ale obavam sa ze to uz by malo nabeh na tie predosle somariny od Schumachera.