Pohlavie: Stav: Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1400 Bydlisko: home Karma:
Zaslal: 21 Júl 2008, 11:06 Predmet:
Kurňa len teraz som sa dostal domov. Momentálne by som šiel ale pochybujem že ešte bude voľné. Nemáte niekto 2voľné vstupenky? Ja idem o 14:30 (údajne ordinačné hodiny) volať tak potom napíšem. Ale kur*a kcem ísť Milujem balle-ho a Batmana
Kriste pane... tomu sa neda veriť... on sa behom chvilky predral na prve miesto medzi peckami ako Pulp Fiction, Shawshank Redemptation, Prelet nad Kukučim Hniezdom ja som vedel, že to bude pecka, ale toto... nemôžem sa dočkať...
Kurňa len teraz som sa dostal domov. Momentálne by som šiel ale pochybujem že ešte bude voľné. Nemáte niekto 2voľné vstupenky? Ja idem o 14:30 (údajne ordinačné hodiny) volať tak potom napíšem. Ale kur*a kcem ísť Milujem balle-ho a Batmana
Mno netočím o ničom. O tom čo si mi poskytol som netušil a veľmi pekne ti za to ďakujem. Tak teda 8 rad sedadlá 12,13,14... Už sa teším. Už len kvôli tomu že to má 150 min. Jaj aká to bude pecka
Pohlavie: Stav: Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1400 Bydlisko: home Karma:
Zaslal: 21 Júl 2008, 13:07 Predmet:
Gangy napísal:
Nezabudni ze si ich mozes vyzdvihnut najneskor do 19:45, potom ti rezervacie prepadnu.
No a ak by mi tam niekdo chcel podat ruku tak asi budem mat maslovu siltovku, hnede kozene tenisky a ciernu bundu
Ja budem oholený vidlák s dlhými vlasmi. 192cm chudá postava, pri mne bude oteč s boľševickým knírkom nižšej postavi a pravdepodobne ganxta rapper veľký chlapec. btw každopádne Gangy veď si videl ako vyzerám na foto
PS. ak mi vraj "niekto bude kcieť podať ruku"
//približne koľká strana? Je ich tam tuším 20 a viac?
//lol kto by to bol povedal. Kam si chodil do školy. Zdáš sa mi povedomý
Tak ja by som sa mohol opisat podobne, akurat ze vlasy mam kratke a namiesto otca s knirkom tam so mnou bude priatelka (bez knirku, ehm) Nakoniec, aj ja mam foto v tej teme, tak omrkni.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre