kino DRUŽBA, Hronská 12, 040 11 Košice
14.8.2008 - 20.8.2008
Začiatky predstavení o 19.20
TEMNÝ RYTIER | The Dark Knight
vstupné: 99,- Sk 3,3 €; v pondelok 18.8.: 65,- Sk 2,2 €
Batman - The Dark Knight
-
Old Dirty Bastard
Guru
atmosfera a ozvučenie?Šu-Do napísal:skor by som povedal, ze je rozdiel pozerat doma CAM alebo TS ako to pozerat v kine.. ale je urcite lepsia atmosfera a ozvucenie v kine ako doma
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mno, tak mam objednany listok na prve predstavenie...Bolo to dost problematicke, pretoze ludia im zaujmom o film zostrelili rezervacny system...takze som visel na linke s bonusovym cislom asi 10 minut, pokym sa to tete podarilo booknut a tym padom sa mi vstupenky vdaka cene hovoru celkom predrazili....Ale co clovek nespravi kvoli dobremu filmu. Mozem byt ale rad, mam good miesta v 2. najvacsej sale, ktora ma vsetky zvukove certifikaty a umoznuje aj digital screening, co dufam, ze sa aj stane v tomto pripade. Uz sa tesim, potom bude na moviemanii aj recenzia...
-
Šu-Do
Redeemer
co som akoze napisal ? vsak, ze pozerat doma cam alebo TS je uplne na <> oproti kinu.. ale pozerat doma vyssie ako je TS.. uz od DVDscreener je okejOld Dirty Bastard napísal:atmosfera a ozvučenie?hlavne v kine je najkvalitnejši obraz... a nie kukať doma CAM, dať kontrast a jas naplno na monitore, aby si všetko videl a luštiť tak postavy
-
GnK
Light Expert
Skvely film, po bournovom ultimate som si myslel ze lepsi soundtrack ani nemoze byt ale mylil som sa
, na tento film sa oplati ist do kina, vykona jokera je naozaj excelentny a vedie film k dokonalosti. Po skonceni filmu som este xvilu neveriacky kukal na zaverecne titulky a nexcel som verit ze film o batmanovi moze byt taky dobry, az kym ma nedockavy ludia nevytlacili z radu
. Snad uz ani nema cenu tocit dalsie filmy o batmanovi...
-
seth82
Darca
a pozri sa koľko ľudi ho hodnotilo (113) tak preto take vysoké hodnotenie... btw. prvá časť bola výborná, celkom sa odlišovala od klasického Batmana z minulých rokov čo bol ako crazy rozpravka...nemal som zatiaľ čas, ale asi si na neho do kina zajdem, lebo na málo ktorý fim som sa tak tešil.Stopa napísal:nejako sa mi nechce verit ze to ma take hodnotenie (ako keby na imdb ine tlacitko ako 10 nebolo), najde sa tu nazor niekoho kto batmana nema extra rad a zaroven videl tento film?
-
lekoklatik
VIP
S filmom som absolútne spokojný. Vo filme mi vadila jediná jedna scéna. Keď v tunely doslova vyskočil na batmobile aby zachránil policajné auto. (musíte vidieť). Inak nemám výhradu. Film nebol vôbec dlhý, dokonca by som si ešte pol hod posedel. Joker bol kur*a úžasný. Ledger si oscara zaslúži. Za jeho stvárnenie určite. Bavil som sa ako blázon, padali mi z huby pukance od smiechu a keď prichádzala scéna s Jokerom tak som pukance do seba tlačil na rýchlo aby som ich zas od smiechu nevypľúval. Trik s ceruzkou bol bezchybný 
btw očakávam pokračovanie... Kto videl staršie časti Batmana snáď vie o čom hovorím. Akurát že v staršom Batmanovi to hral Tomy Lee Johnes
btw očakávam pokračovanie... Kto videl staršie časti Batmana snáď vie o čom hovorím. Akurát že v staršom Batmanovi to hral Tomy Lee Johnes
-
seth82
Darca
-
lekoklatik
VIP
-
seth82
Darca
jaj...lekoklatik napísal:Ale ja mám na mysli dvojtvárneho. Presne ako si napísal
http://seth82.wordpress.com/2008/07/25/ ... -recenzia/
A batman begins si nevidel? Ak hej tak si asi nepamatas ze ten voz sa vola tumbler a bol vyvynuti pre armadu, kvoli rychlemu vytvaraniu mostov pocas vojnoveho konfliktu. Idea je taka ze by sa dva kusy s pripevnenym lanom rozbehlo ku brehu rieky, preskocili ju a tak cez nu natiahli dve lana na ktore by sa uz lahko upevnili nejake pontony a most by bol hotovy. Cize to auto ma skakat, je na to projektovane.lekoklatik napísal:S filmom som absolútne spokojný. Vo filme mi vadila jediná jedna scéna. Keď v tunely doslova vyskočil na batmobile aby zachránil policajné auto. (musíte vidieť)
Ja som sa najviac uje**** na pani sestricke aj ked som ho videl v tej parochni a aj ked potom odchadzal z nemocnice, to boli zabery z ktorych som proste nemohol xD
-
Soviet
Darca
Takže včera som bol nato v kine..Nič iné ako 10/10 tomu nemôžem dať..FIlm ktorý ma vtiahol do deja a 2a pol hodiny ušli ako nič ..Vysoko odporúčam..A Joker..tak ten to fakt zvládol na výbornú..Klobúk dole 
A rátalo sa mi hlavne scéna Jokera s tou ceruzkou

A rátalo sa mi hlavne scéna Jokera s tou ceruzkou
Tak to veru bola taktiež kalamitná scénaGangy napísal:Ja som sa najviac uje**** na pani sestricke aj ked som ho videl v tej parochni a aj ked potom odchadzal z nemocnice, to boli zabery z ktorych som proste nemohol xD