|
| Autor |
Správa |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 3:01 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
| lekoklatik:no podla mna hral Jokera v Batmanovi Jack Nicholson...Jones hral predsa TwoFace v Batman Forever... |
Ale ja mám na mysli dvojtvárneho. Presne ako si napísal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1247 Bydlisko: Leeds, United Kingdom Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2554 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 5:11 Predmet: |
|
|
| lekoklatik napísal: |
| S filmom som absolútne spokojný. Vo filme mi vadila jediná jedna scéna. Keď v tunely doslova vyskočil na batmobile aby zachránil policajné auto. (musíte vidieť) |
A batman begins si nevidel? Ak hej tak si asi nepamatas ze ten voz sa vola tumbler a bol vyvynuti pre armadu, kvoli rychlemu vytvaraniu mostov pocas vojnoveho konfliktu. Idea je taka ze by sa dva kusy s pripevnenym lanom rozbehlo ku brehu rieky, preskocili ju a tak cez nu natiahli dve lana na ktore by sa uz lahko upevnili nejake pontony a most by bol hotovy. Cize to auto ma skakat, je na to projektovane.
Ja som sa najviac uje**** na pani sestricke aj ked som ho videl v tej parochni a aj ked potom odchadzal z nemocnice, to boli zabery z ktorych som proste nemohol xD |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1880 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 8:26 Predmet: |
|
|
Takže včera som bol nato v kine..Nič iné ako 10/10 tomu nemôžem dať..FIlm ktorý ma vtiahol do deja a 2a pol hodiny ušli ako nič ..Vysoko odporúčam..A Joker..tak ten to fakt zvládol na výbornú..Klobúk dole
A rátalo sa mi hlavne scéna Jokera s tou ceruzkou
| Gangy napísal: |
| Ja som sa najviac uje**** na pani sestricke aj ked som ho videl v tej parochni a aj ked potom odchadzal z nemocnice, to boli zabery z ktorych som proste nemohol xD |
Tak to veru bola taktiež kalamitná scéna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 495 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 9:26 Predmet: |
|
|
| no včera som bol v kine po cca 2 rokoch a na lepší film som hádam ani ísť nemohol 10/10. A čierny humor či už v podaní Twofaca, Batmana ale hlavne Jokera bol fantastický. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

|
Zaslal: 25 Júl 2008, 10:27 Predmet: |
|
|
Ešte musím pripomenúť to,že sa mi stašne páčilo, že na začiatku nebol ako obvykle názov filmu a krepé dlhé titulky..Zato dávam tvorcom veľkú pochvalu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2554 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 10:53 Predmet: |
|
|
| Mam strach z Jokera v dalsej casti. Neviem si predstavit zmenu herca. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 11:00 Predmet: |
|
|
Gangy: jj netuším koho by tam dosadili. K tomu automobilu, fú tak to si už skutočne nepamätám. Ale znie to zaujímavo
Na Joker by mohli dosadiť zas nejakého "sladučkého" herca. Napr, Leonarda Di Capria. Ten by to podľa mňa zvládol. A so sestričkou bola veru pecka. Hlavne prvé zábery, keď bol sestričkou . btw priateľke sa páčilo? |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 11:11 Predmet: |
|
|
| Vcera som na tom bol v NR. Toto je nepochybne jeden z lepsich filmov, ake som kedy videl. Ledger zahral Jokera fenomenalne. Neviem si skutocne predstavit, kto ho stvarni v dalsom pokracovani. Film u mna ma 10/10. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

|
Zaslal: 25 Júl 2008, 11:12 Predmet: |
|
|
Jj vravela ze to bolo super, a to sa vacsinou v tychto veciach nezhodneme
Btw neviem ako vy ale ja to chcem vidiet znova. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 495 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 11:24 Predmet: |
|
|
| keby bolo pokracovanie tak si myslím že by mal hrať Jokera Johny Depp. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

|
Zaslal: 25 Júl 2008, 11:28 Predmet: |
|
|
| To mas pravdu, ten by sa mohol priblizit ledgerovmu vykonu asi najviac. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

|
Zaslal: 25 Júl 2008, 11:43 Predmet: |
|
|
| aj to ale Depp je Ledgerovi do tváre dosť podobný. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

|
Zaslal: 25 Júl 2008, 12:03 Predmet: |
|
|
jj veď to..Ledger odviedol fakt že dokonalú prácu..Toho Oscara by si isto zaslúžil...To jeho premľaskávanie a celá jeho mimika..dokonale mu tá rola sadla..Šiel bysom naten film aj hneď Už nech je nejaký DvDrip nech si to čím skôr preopakujem.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
UjoNecro Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 206 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 12:15 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Jj vravela ze to bolo super, a to sa vacsinou v tychto veciach nezhodneme
Btw neviem ako vy ale ja to chcem vidiet znova. |
Ano ten isty problem mam aj ja, nechce sa mi cakat kym to vyjde na dvd ... zatial si aspon obcas pustam ten skvely soundtrack... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|