Ale ja mám na mysli dvojtvárneho. Presne ako si napísalseth82 napísal:lekoklatik:no podla mna hral Jokera v Batmanovi Jack Nicholson...Jones hral predsa TwoFace v Batman Forever...
Batman - The Dark Knight
-
lekoklatik
VIP
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jaj...lekoklatik napísal:Ale ja mám na mysli dvojtvárneho. Presne ako si napísal
http://seth82.wordpress.com/2008/07/25/ ... -recenzia/
A batman begins si nevidel? Ak hej tak si asi nepamatas ze ten voz sa vola tumbler a bol vyvynuti pre armadu, kvoli rychlemu vytvaraniu mostov pocas vojnoveho konfliktu. Idea je taka ze by sa dva kusy s pripevnenym lanom rozbehlo ku brehu rieky, preskocili ju a tak cez nu natiahli dve lana na ktore by sa uz lahko upevnili nejake pontony a most by bol hotovy. Cize to auto ma skakat, je na to projektovane.lekoklatik napísal:S filmom som absolútne spokojný. Vo filme mi vadila jediná jedna scéna. Keď v tunely doslova vyskočil na batmobile aby zachránil policajné auto. (musíte vidieť)
Ja som sa najviac uje**** na pani sestricke aj ked som ho videl v tej parochni a aj ked potom odchadzal z nemocnice, to boli zabery z ktorych som proste nemohol xD
-
Soviet
Darca
Takže včera som bol nato v kine..Nič iné ako 10/10 tomu nemôžem dať..FIlm ktorý ma vtiahol do deja a 2a pol hodiny ušli ako nič ..Vysoko odporúčam..A Joker..tak ten to fakt zvládol na výbornú..Klobúk dole 
A rátalo sa mi hlavne scéna Jokera s tou ceruzkou

A rátalo sa mi hlavne scéna Jokera s tou ceruzkou
Tak to veru bola taktiež kalamitná scénaGangy napísal:Ja som sa najviac uje**** na pani sestricke aj ked som ho videl v tej parochni a aj ked potom odchadzal z nemocnice, to boli zabery z ktorych som proste nemohol xD
-
lekoklatik
VIP
Gangy: jj netuším koho by tam dosadili. K tomu automobilu, fú tak to si už skutočne nepamätám. Ale znie to zaujímavo 
Na Joker by mohli dosadiť zas nejakého "sladučkého" herca. Napr, Leonarda Di Capria. Ten by to podľa mňa zvládol. A so sestričkou bola veru pecka. Hlavne prvé zábery, keď bol sestričkou
. btw priateľke sa páčilo?
Na Joker by mohli dosadiť zas nejakého "sladučkého" herca. Napr, Leonarda Di Capria. Ten by to podľa mňa zvládol. A so sestričkou bola veru pecka. Hlavne prvé zábery, keď bol sestričkou
-
NuSuey
Professional
tak tak ako ste uz hovorili, .. perfektne;)
ja som na to este v kine nebol .. (predsalen cakat kym v kosiciach bude premiera - potrva)..
pozeral som TS-ko .. parada
pacilo sa mi to nehorazne.. cize 10/10..
ta hudba ako spominane bolo fenomenalna.. joker - fenomenalno genialny..
predstavte si ale ze ked som videl ze ho bude hrat ledger (asi tak rok dozadu) .. tak som myslel.. ze "OMG ten to bude hrat?
to bude shit teda.. " .. ako som sa hlboko mylil..
skoda toho herca..
no nic.. tesim sa na pokracovanie - co snad bude..
/applause !
RIP Heath Ledger..
ja som na to este v kine nebol .. (predsalen cakat kym v kosiciach bude premiera - potrva)..
pozeral som TS-ko .. parada
ta hudba ako spominane bolo fenomenalna.. joker - fenomenalno genialny..
predstavte si ale ze ked som videl ze ho bude hrat ledger (asi tak rok dozadu) .. tak som myslel.. ze "OMG ten to bude hrat?
no nic.. tesim sa na pokracovanie - co snad bude..
/applause !
RIP Heath Ledger..