Batman - The Dark Knight
-
lekoklatik
VIP
Gangy: jj netuším koho by tam dosadili. K tomu automobilu, fú tak to si už skutočne nepamätám. Ale znie to zaujímavo 
Na Joker by mohli dosadiť zas nejakého "sladučkého" herca. Napr, Leonarda Di Capria. Ten by to podľa mňa zvládol. A so sestričkou bola veru pecka. Hlavne prvé zábery, keď bol sestričkou
. btw priateľke sa páčilo?
Na Joker by mohli dosadiť zas nejakého "sladučkého" herca. Napr, Leonarda Di Capria. Ten by to podľa mňa zvládol. A so sestričkou bola veru pecka. Hlavne prvé zábery, keď bol sestričkou
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak tak ako ste uz hovorili, .. perfektne;)
ja som na to este v kine nebol .. (predsalen cakat kym v kosiciach bude premiera - potrva)..
pozeral som TS-ko .. parada
pacilo sa mi to nehorazne.. cize 10/10..
ta hudba ako spominane bolo fenomenalna.. joker - fenomenalno genialny..
predstavte si ale ze ked som videl ze ho bude hrat ledger (asi tak rok dozadu) .. tak som myslel.. ze "OMG ten to bude hrat?
to bude shit teda.. " .. ako som sa hlboko mylil..
skoda toho herca..
no nic.. tesim sa na pokracovanie - co snad bude..
/applause !
RIP Heath Ledger..
ja som na to este v kine nebol .. (predsalen cakat kym v kosiciach bude premiera - potrva)..
pozeral som TS-ko .. parada
ta hudba ako spominane bolo fenomenalna.. joker - fenomenalno genialny..
predstavte si ale ze ked som videl ze ho bude hrat ledger (asi tak rok dozadu) .. tak som myslel.. ze "OMG ten to bude hrat?
no nic.. tesim sa na pokracovanie - co snad bude..
/applause !
RIP Heath Ledger..
osobne som k batmanovi nikdy nepricuchol ale po mnozstve ovacii na tento film som sa rozhodol ist to ocumakovat do kina a...
kto videl, pre toho nemusim pokracovat, zrejme zdiela podobne, ak nie rovnake pocity. A kto nevidel tak dokoncim v skratke - bolo to nad moje ocakavania - oplatilo sa na to ist pozriet do kina.
.. ale ako sa tak nad tym, co som vlastne videl, zamyslam, zistujem, ze nieco mi tam predsalen chybalo. Ani raz som nemal pocit strachu, pocit beznadeje, stastia ci dokonca napatia a pritom z kazdeho druhu emocie tam bol nejaky naznak. Film som dopozeral pomaly s otvorenou hubou, ale okrem podareneho humoru, slusnej porcie akcie a hereckeho vykonu jokera, vlastne neviem co ma na tom tak uchvatilo. Asi by to chcelo pozriet este raz.
kto videl, pre toho nemusim pokracovat, zrejme zdiela podobne, ak nie rovnake pocity. A kto nevidel tak dokoncim v skratke - bolo to nad moje ocakavania - oplatilo sa na to ist pozriet do kina.
.. ale ako sa tak nad tym, co som vlastne videl, zamyslam, zistujem, ze nieco mi tam predsalen chybalo. Ani raz som nemal pocit strachu, pocit beznadeje, stastia ci dokonca napatia a pritom z kazdeho druhu emocie tam bol nejaky naznak. Film som dopozeral pomaly s otvorenou hubou, ale okrem podareneho humoru, slusnej porcie akcie a hereckeho vykonu jokera, vlastne neviem co ma na tom tak uchvatilo. Asi by to chcelo pozriet este raz.
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kino DružbaFin napísal:Ja som sa na ten film tešil vyše pol roka a teraz zistím, že v KE ho nedávajú
Hronská 12
Košice
040 11
tel: +421 55 642 85 72
e-mail: [email protected]
web: www.cassovia.sk/greart
14. 08. 2008
19:20
TEMNÝ RYTIER /The Dark Knight/
USA, 2008, akčný, thriller, 152 minút, 99.- Sk 3,3 €/pondelok 65.- Sk 2,2 €