|
| Autor |
Správa |
ikeacik Medium Expert

Stav:  Založený: 04.08.2006 Príspevky: 122 Bydlisko: NZ Karma: 
|
Zaslal: 19 Sep 2006, 17:15 Predmet: |
|
|
stalo sa vam tiez ze ste si presilili kolena a dost to bolelo neviem co si nato mam dat pls poradte,teraz mozem akurat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 400 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 26 Sep 2006, 20:19 Predmet: |
|
|
no ja chodievam behat...obcas... sameho ma to tiez nebavi a pouzivam to vyhradne na odreagovanie...preto nemam nejake stabilne tempo a dlzku drahy...proste niekedy dam sprint na 1km a dakedy poklus na 8km...podla nalady a podla partnera (jasne ze ked vedla mna bezi daaka kamaratka tak nedavam sprint ) ale viac ma bavi bike |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 05 Apr 2008, 10:50 Predmet: |
|
|
| Behávate Sami alebo radšej s niekym? Používate Mp3? Aké tenistky sú najvhodnejšie na beh? |
|
| Návrat hore |
|
 |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 400 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 05 Apr 2008, 15:11 Predmet: |
|
|
tenisky urcite najlepsie ak su lahke a maju tlmenie na pate...preto sa neodporuca behat v cinanoch lebo vsetky narazi co noha dostane sa prenasaju az do chrbtice a mozes si behami akurat tak ublizit.
a moj osobny nazor ze sa mov neoplati sportovat vonku so sluchadlami v usiach...z jedneho dovodu, ze potom toho moc nepocujes a je to asi nieco obdobne ako by si som soferoval auto so sluchadlami na usiach a nepocujem zvonceky bicyklov pripadne nejake varovania ineho sportovca co ma predbieha... mozno sa beha lepsie s hudbou ale na ukor vlastnej bezpecnosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
wesley17 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.10.2007 Príspevky: 306 Bydlisko: tu Karma: 
|
Zaslal: 05 Apr 2008, 17:26 Predmet: |
|
|
ja ked behavam,tak s kamaratom... a nemame sluchadla ale pustenu hudbu z mobilu... pocujeme pesnicky a aj auta co by nas mohli pripadne zrazit
150ty prispevok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 05 Apr 2008, 22:05 Predmet: |
|
|
ja používam aj mp3 s nejakou "agresívnou" hudbou, lebo behávam na trase kde chodí minimum aut...a v horších chvíľach tá hudba pomáha  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mackousko007 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.02.2008 Príspevky: 17
Zaslal: 12 Apr 2008, 16:11 Predmet: |
|
|
| Tiez behavam vecsinou sam vyhradne s mp3-kou za doprovodu korna alebo ineho tvrdsieho rocku Pri hudbe som schopny behat snad do nekonecna. Ako topanky jednoznacne odorucam s bublinou na pate alebo nejakou mäkkšou patou, lebo mozete dopadnut ako ja, ked som sa vyradil z behania na 1 rok koli kolenu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 900 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
A na akom povrchu behávate?.. betón,.. a kde?..myslím prostredie.. lebo by som chcel začať behávať, kvôli kondičke.. lebo dlho hrávam volejbal a posledne je na mňa toho veľa a nezvládam odhorať dva zápasy po sebe na 100%, teda zvládam, ale potom som dosť unavený... takže?..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

|
Zaslal: 12 Apr 2008, 22:03 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
A na akom povrchu behávate?.. betón,.. a kde?..myslím prostredie.. lebo by som chcel začať behávať, kvôli kondičke.. lebo dlho hrávam volejbal a posledne je na mňa toho veľa a nezvládam odhorať dva zápasy po sebe na 100%, teda zvládam, ale potom som dosť unavený... takže?..  |
takže behávam po asfalte viem že to nie je vhodné na kĺby,ale nemám lepšiu trať/povrch...a kde? v lese...trať je dlhá asi 6Km málo frekventovaná  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Murder_Inc Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 139 Bydlisko: TO MESTO Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 22:07 Predmet: |
|
|
| Ja behavam s kamaratom po nasich ulickach kvoli kondicke. On chce ist na vojnu a ja len tak s nim beham, aby nebol sam. Vzdy dame 2.6 km za nejakych 12 min. niekedy za 12 a pol min. a potom este 1.5 km poklusom za nejakych 7 min. Dobre odreagovanie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mackousko007 Amateur

Zaslal: 12 Apr 2008, 22:29 Predmet: |
|
|
| curious napísal: |
takže behávam po asfalte viem že to nie je vhodné na kĺby,ale nemám lepšiu trať/povrch...a kde? v lese...trať je dlhá asi 6Km málo frekventovaná  |
Asfalt nie je az taky strasny teren najhorsie zo vsetkych terenoch su betonove cesty im sa treba zdaleka vyhybat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mackousko007 Amateur

Zaslal: 12 Apr 2008, 22:34 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
Najlepsie je behat po polnych cestach. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 900 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 23:25 Predmet: |
|
|
Alebo po škváre a podobných povrchoch?.. potom môžem vypustiť aj kvalitnejšie tenisky?..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bill33 Amateur

Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 29
Zaslal: 14 Apr 2008, 22:37 Predmet: |
|
|
| Murder_Inc napísal: |
| Ja behavam s kamaratom po nasich ulickach kvoli kondicke. On chce ist na vojnu a ja len tak s nim beham, aby nebol sam. Vzdy dame 2.6 km za nejakych 12 min. niekedy za 12 a pol min. a potom este 1.5 km poklusom za nejakych 7 min. Dobre odreagovanie. |
Akoze nic v zlom ale s takym casom sa na vojnu nedostane ja chodievam behat a take 3km dam bez problema za tych 12min a to chodievam sem tam ... skuste pridat no najmä tvoj kamoš ked ce na vojnu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Murder_Inc Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 139 Bydlisko: TO MESTO Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 0:19 Predmet: |
|
|
| bill33 napísal: |
| Akoze nic v zlom ale s takym casom sa na vojnu nedostane ja chodievam behat a take 3km dam bez problema za tych 12min a to chodievam sem tam ... skuste pridat no najmä tvoj kamoš ked ce na vojnu |
Na vojnu staci zabehnut 2.2 km za 12 minut, takze zvladame v pohode. Sak zase ja beham kvoli relaxu a nie na to, aby som prisiel mrtvy domov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|