sa nesmej ja to vravim vaznejojcek napísal:heeej ??
Behanie
Re: Behanie
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja behavam koli biku aby som lachsie rozdychaval kopce sice toto leto som bol ehat asi 3 x
ale jar zima jesen pravidelne ,,, kolko behavate ??? ja bud hodinu abo 12km vacsinou je to to iste chodi dakto na beh devin bratislava bo tam cem ist ale tam treba tych 12 km zabehnut za 40min teda mne treba bo tak to behaju kamarati s biku tach nech nesom moc vzadu 
-
last_knight
Light Professional
sprinty su dobre, jednoznacne je to najzatazujucejsia aerobna aktivita, kombinoval by som ju so skakanim na svihadle, na rotopedy bludy, zabudniHolubar napísal:No tak srat na lytka, ale preco nemam davat sprinty?Ja nechcem schudnut, nemam rad dlhe behy, potrebujem len kondicku pre drepy
njn, lytka su passe ..skus hravat basketbal a robit az do vtedy, dokym nevyskocis na obruc
-
last_knight
Light Professional
no ja chodievam behat...obcas... sameho ma to tiez nebavi a pouzivam to vyhradne na odreagovanie...preto nemam nejake stabilne tempo a dlzku drahy...proste niekedy dam sprint na 1km a dakedy poklus na 8km...podla nalady a podla partnera (jasne ze ked vedla mna bezi daaka kamaratka tak nedavam sprint
) ale viac ma bavi bike
tenisky urcite najlepsie ak su lahke a maju tlmenie na pate...preto sa neodporuca behat v cinanoch lebo vsetky narazi co noha dostane sa prenasaju az do chrbtice a mozes si behami akurat tak ublizit.
a moj osobny nazor ze sa mov neoplati sportovat vonku so sluchadlami v usiach...z jedneho dovodu, ze potom toho moc nepocujes a je to asi nieco obdobne ako by si som soferoval auto so sluchadlami na usiach a nepocujem zvonceky bicyklov pripadne nejake varovania ineho sportovca co ma predbieha... mozno sa beha lepsie s hudbou
ale na ukor vlastnej bezpecnosti.
a moj osobny nazor ze sa mov neoplati sportovat vonku so sluchadlami v usiach...z jedneho dovodu, ze potom toho moc nepocujes a je to asi nieco obdobne ako by si som soferoval auto so sluchadlami na usiach a nepocujem zvonceky bicyklov pripadne nejake varovania ineho sportovca co ma predbieha... mozno sa beha lepsie s hudbou