BILL GATES-VISTA

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

konyk87 napísal:benzin sa neda stiahnut z netu :D
Argument jak noha teda :roll:
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

KoCi napísal:ondrej - OEM verziu operacnych systemov Windows XP aj Windows Vista je mozne si zakupit aj bez akehokolvek hardveru, v ramci legalizacie.
aha, no to som nevedel, som si myslel ze len s novym PC sa da kupit ta OEM verzia, dik ;)
gabooo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gabooo »

t0m4s3 napísal:Argument jak noha teda :roll:
suhlasim.....
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

tomek00 napísal:hah no ze som sa akoze fakt zasmail ked som si precital tvoj prispevok :D

no a teraz aj tak ked si niekto kupi new pc alebo notebook tak tam uz je origos system.. tak no problem..

no a mat origos system nie je az take dôlezite.. da sa to teda obist.. no a potom stoji otazka ze ked uz origos win tak aj ostatne programy?... to by uz niektori asi skrachovali :)
Microsoft doteraz neskrachoval, a ani ine firmy, tak preco sa o nich trapit????
To niesu nase sracky, aj ked oni sa s tym windowsom trapili neviemkolko a my im ho pekne kradneme....hehehe

....a ja mam tiez windows update zapnuty :(
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ale na Markíze dobre zahnojili :D
Oni tvrdili, že to nedoserie Windows, ale "zablokuje počítač"
Asi si fakt myslia že Slovensko je banda obmedzených idiotov...
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Tiez si myslim, ze sa nemame coho bat. Internet je svet neobmedzenych moznosti. Takze asi tak.

Mam NTB a tam legalne XP, takze mi je to aj tak jedno :) .
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

proste to iba zablokuje funkcie operacneho systemu (no big deal)
reinstall.. vypnut aktualizacie a idem dalej... popripade odserem tu aktualizaciu i ked to asi nepojde.. ale ako pisal gangy.. mat zapnute aktualizacie na illegalnom windowse je fakt trosku mimo.. :roll:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To nepis Su-Do, lebo ta zkarmuju ze si deges a ze sa do toho nevyznas ako mna. Holt mame tu kopu profikov :surrender:
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmv38 »

Šu-Do myslis ?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Ja mam /vieme aky/ Windows XP a tiez mam vypnute aktualizacie :D donedavna som mal zapnute bo ma WGA .... :D ale radsej
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

na jednom fore je ohladom toho napisane:
exploit nasadeny priamo microsoftom a implementovany do MS Update pod nazvom KB940510 (ktory btw, staci vyrazit z aktualizacii a je pokoj alebo ked ho nainstalujete, jednoducho cez komponenty systemu PRED restartom odinstalovat) KB 940510 update nainstaluje sniffer ktory po scane systemu (hlada prioritne OEM bios emulator a TimerStop period stopper, ale zamera sa aj na ine utlitity meniace cd key apod), ale vie tiez najst bypassnuty cdkey alebo crack.Vacsinou najde jeden z horeuvedenych appletov pod menom EXPLOIT_SL07-001 alebo SL07_006.

Co robit?

Po nahodnom nainstalovani KB940510 a PRED restartom kompu cez Advanced Search dajte na VSETKYCH lokalnych diskoch hladat fily obsahujuce "wgaer_m*" bez uvodzoviek samozrejme.Pockajte kym system prehlada KOMPLET disky (zaskrtnite ze ma hladat aj v systemovych a skrytych), vymazte to do riti (najde jeden alebo dva...) a potom hodte restart.

a Visticka pojde dalej jako nova :D
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

podla mna je idealne si ten os kupit :]
a ziadne tabulky, ze mate nelegalnym os vas nebudu trapit :p
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

stavim sa, ze vela z vas, co tu pisete, ste mali wondows k novemu PC alebo NB a inac by ste si ho nekupili, a potom tu pisete, ze je lepsie mat original...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

tomasso napísal:stavim sa, ze vela z vas, co tu pisete, ste mali wondows k novemu PC alebo NB a inac by ste si ho nekupili, a potom tu pisete, ze je lepsie mat original...
Presne tak, ale aspon v sucasnosti som na tom tak, ze z presvedcenia by som si kupil aspon XP Home, lebo nie je nad pohodlie legalneho systemu.
A povedzme si uprimne - pri vacsom upgrade alebo kupe noveho pocitaca sa tie 3 tisicky lahko stratia.(vynimkou su ludia, ktori maju fakt len na zakladny hw, proti ich ilegalnosti nic nemam, ale ak niekto vrazi 7000 do grafickej a tvrdi, ze OS je drahy a preto si ho nekupi, tak pre toho uz pochopenie nemam)
gabooo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gabooo »

nic nam nehrozííí... :D ..vypnes aktualizacie a microsoft moze ist do prdele....hihi
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

tomasso napísal:stavim sa, ze vela z vas, co tu pisete, ste mali wondows k novemu PC alebo NB a inac by ste si ho nekupili, a potom tu pisete, ze je lepsie mat original...
bude na tom nieco pravdy, konkretne ja ked som mal stary pocitac a dali sme ho vytunovat tak sme povedali nech tam sikovny ujo supne aj origos Win..
inac by ma asi nenapadlo si ho tam davat :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

GothaR napísal:Presne tak, ale aspon v sucasnosti som na tom tak, ze z presvedcenia by som si kupil aspon XP Home, lebo nie je nad pohodlie legalneho systemu.
A povedzme si uprimne - pri vacsom upgrade alebo kupe noveho pocitaca sa tie 3 tisicky lahko stratia.(vynimkou su ludia, ktori maju fakt len na zakladny hw, proti ich ilegalnosti nic nemam, ale ak niekto vrazi 7000 do grafickej a tvrdi, ze OS je drahy a preto si ho nekupi, tak pre toho uz pochopenie nemam)
Nevidim zmysel kupovat si OS pricom stale mat v pocitaci desiatky nakradnutych programov a tisice mp3jek. To je ciste pokrytectvo.
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

ee ja som napr schvalne kupoval nt bez os :] pretoze m$ os nepouzivam,
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

t0m4s3 plne s tebou suhlasim ... aky ma zmysel kupit si original win a potom robit sefa ze ja mam origanl win a pritom mat v pc plno nelegalneho softveru .... a fat XY prachov za CAD tak to by som musel spavat s bankarovou dcerou ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Nevidim zmysel kupovat si OS pricom stale mat v pocitaci desiatky nakradnutych programov a tisice mp3jek. To je ciste pokrytectvo.
No programy mam vacsinou legalne vdaka studentskym licenciam, aj hudbu mam co sa tyka mnozstva vacsinou povedal by som legalnu.(sety z parties). Najhorsie je to s filmami, tych mam legalnych velmi malo :)
Ale moj pohlad je iny asi v tom, ze ja OS vnimam inak ako ostatne programy, pretoze ako tak rozmyslam, tak vsetko co pouzivam velmi casto mam legalne :)
Napísať odpoveď