Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Bitky počas zápasov.
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Čím sú pre Vás bitky počas zápasov ?
Príjemným spestrením
73%
 73%  [ 52 ]
Bol by som radšej ak by počas zápasov žiadne bitky neboli
26%
 26%  [ 19 ]
Celkom hlasov : 71

Autor Správa
tomo.za
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 26.09.2005

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 17:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

v hokeji su bitky fajn take pre divakov Smile ale vo futbale to nema miesto... a myslim ze ani v basketbale a podobnych sportoch... proste sa to tam nehodi
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
RoQa
King
King

Založený: 16.03.2007

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 18:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tu ho Chara trocha vyzlečie Laughing http://www.youtube.com/watch?v=eCyg2A2Kmhs&mode=related&search= (myslím ze tieto príspevku dajú odpoveď aj mnohým v téme "Ako sa najlepšie biť ?" ) Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Retne
King
King

Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 19:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako v NHL to uz prehanaju, hraci sa biju len tak.. aby bolo... ale ak sa biju nasi v extralige tak to je celkom v poho tam aspon vidno ze to robia s nervami... a na fanusikov nemaju ani cas pomysliet... Smile
Návrat hore
puls
Light Star
Light Star

Založený: 17.08.2006

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 19:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja si myslim ze s takemu sportu ako je hokej patria obcas aj bitky ale zas ne sa povrazdit. pri futbale alebo basketbale tam bitky nepatria. tot moj nazor.
Návrat hore
R1k1nko
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 31.12.2005

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 20:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Balian1186 napísal:
No ja osobne si myslím, že bitky k hokeju patria, majú aspoň v zámorí veľkú tradíciu a bitkári tam chránia menších, alebo slabších, zato hokejove nadaných spoluhráčov, aby ich niekto úmyselne nezranil. Majú svoju prácu ako každý a preto tam patria.

A niečo k Chárovi, sledujem NHL už 12 rokov a poviem to tak, že sa do toho ozaj vyznám a videl som aj ako Darcy Hordichuk doslova zbil Cháru a to je od neho menší o 23 cm, ale zas má veľkú stabilitu na ľade. A tiež Raitis Ivanans(tiež je nižší a menej váži) Cháru porazil určite, minulého roku, takže sú tam aj silnejší borci ako náš Zdeno, doslova väčšieho kalibru
tak ked sa tak dobre vyznas Smile hod sem nejake dobre videjka co su podla teba BEST ... thx
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
SpermoS
Light Star
Light Star

Založený: 23.11.2006

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 20:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

No nedavno hrali Slovaci proti Nemcom a tam jeden nemec bodickoval neprijemne Gaborika no brutal....pribehli nasi a fajne mu dali do drzky Very Happy myslim si zee je to prijemne spestrenie zapasu Razz moc fajne Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 03.08.2006

PríspevokZaslal: 04 Máj 2007, 22:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Laughing toto je ako z filmu http://youtube.com/watch?v=XxilVmlQUzY&mode=related&search=
tu zase su brutal komentare a na konci,ze merry christmas Laughing http://youtube.com/watch?v=HFrX-dLQ_pQ&mode=related&search=
Návrat hore
Zorg
Expert
Expert

Založený: 06.02.2006

PríspevokZaslal: 05 Máj 2007, 11:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Podla mojho nazoru nieco take do hokeja ani ziadneho ineho sportu absolutne nepatri. Normalny clovek by nemal konflikty riesit bitkou. Obhajovat to tym ze zapasy su narocne a sem tam niekomu prasknu nervy...to je riadna sprostost. To by sa potom mohli sportovci mlatit v kazdom sporte.
Návrat hore
RoQa
King
King

Založený: 16.03.2007

PríspevokZaslal: 05 Máj 2007, 11:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zorg napísal:
Podla mojho nazoru nieco take do hokeja ani ziadneho ineho sportu absolutne nepatri. Normalny clovek by nemal konflikty riesit bitkou. Obhajovat to tym ze zapasy su narocne a sem tam niekomu prasknu nervy...to je riadna sprostost. To by sa potom mohli sportovci mlatit v kazdom sporte.
A keby niekto zacal mlatit tvojho spoluhraca tak vyiahnes nanho svätú knižku ? Smile Alebo ak sa niekto začne do teba tak sa aspoň budeš brániť , ale to už je bitka nie ? Rolling Eyes Síce je pravda ,že niektorý to trocha preháňajú. Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 03.08.2006

PríspevokZaslal: 05 Máj 2007, 12:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

prijemnym spestrenim Wink ,keby,ze sa nieco nestane na hociakom sportovom podujati,ani by som tam nechodil Embarassed
Návrat hore
kubodinho
Professional
Professional

Založený: 02.03.2005

PríspevokZaslal: 05 Máj 2007, 16:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

ked sa bije zdenko chara tak je to prijemne spestrenie . ale inak to moc nemam rad . ale nervy pracuju . to je normalne
Návrat hore
jojcek
Medium Star
Medium Star

Založený: 15.06.2006

PríspevokZaslal: 05 Máj 2007, 19:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

myslim ze bitka do sportu nepatri !!! a hlavne do hokeju chapem ze je stres a ze sa najdu taky ako Vyborny ktoremu by som aj ja dal 3 po hube, ale treba sa krotik naozaj sa mi pacila reakcia nasho hokejistu ked sme hrali proti Norom a ten Nor ho zacal tam z brankoviska odsuvat dobre ze mu po hube nedal a nas kludne odkorculoval a mal chladnu hlavu ... ( neviem jeho meno prepacte) myslim si ze bitky v NHL je to akoby hra aj toho Charu ked som pozzeral to video na youtube tak ti rozhodcovia ich nechali nech sa trosku pomlatia a az neskorsie zakrocili pricom pri sampionatoch hned aj ked obrancovia otlacaju z brankoviska tak hned tam nabehnu a oddeluju ich .. pre ludi bitky vzdy budu zabavou ale u mna to nieje hlavne nie do hokeja Wink
Návrat hore
den333
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 05 Máj 2007, 19:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

je to celkom prijemne spestrenie hokeja ale odtial potial...paci sa mi ako to robia v NHL ze sa dvaja biju a ostatnych drzia rozhodcovia...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Zorg
Expert
Expert

Založený: 06.02.2006

PríspevokZaslal: 05 Máj 2007, 21:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Joxxo napísal:
A keby niekto zacal mlatit tvojho spoluhraca tak vyiahnes nanho svätú knižku ? Smile Alebo ak sa niekto začne do teba tak sa aspoň budeš brániť , ale to už je bitka nie ? Rolling Eyes Síce je pravda ,že niektorý to trocha preháňajú. Very Happy
Myslel som to v tom zmysle ze k takej situacii aby niekto zacal mlatit mojho spoluhraca nema co dojst. Ze nervy pracuju, preboha ved to v kazdom sporte. Preco by sa mali hokejisti mlatit. Staci sa pozriet ako sa co i len najmensie naznaky podobnych veci riesia vo futbale.
Návrat hore
Digital6
Light Star
Light Star

Založený: 23.07.2006

PríspevokZaslal: 05 Máj 2007, 21:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

keď ten zápas kde sa bijú pozerám v telke tak je to pre mňa spestrením, ale keď hrám ten zápas ja a začnú sa tam biť a nebodaj sa aj ja do toho zapletiem čo je isté pri bránení spoluhráčov tak to nieje veĺmi "príjemné spestrenie" Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: