Bitky počas zápasov.

O športe...

Čím sú pre Vás bitky počas zápasov ?

Príjemným spestrením
53
74%
Bol by som radšej ak by počas zápasov žiadne bitky neboli
19
26%

Celkom hlasov: 72

tomo.za
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

v hokeji su bitky fajn take pre divakov :) ale vo futbale to nema miesto... a myslim ze ani v basketbale a podobnych sportoch... proste sa to tam nehodi
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Tu ho Chara trocha vyzlečie :lol: http://www.youtube.com/watch?v=eCyg2A2K ... ed&search= (myslím ze tieto príspevku dajú odpoveď aj mnohým v téme "Ako sa najlepšie biť ?" ) :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ako v NHL to uz prehanaju, hraci sa biju len tak.. aby bolo... ale ak sa biju nasi v extralige tak to je celkom v poho tam aspon vidno ze to robia s nervami... a na fanusikov nemaju ani cas pomysliet... :)
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

ja si myslim ze s takemu sportu ako je hokej patria obcas aj bitky ale zas ne sa povrazdit. pri futbale alebo basketbale tam bitky nepatria. tot moj nazor.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Balian1186 napísal:No ja osobne si myslím, že bitky k hokeju patria, majú aspoň v zámorí veľkú tradíciu a bitkári tam chránia menších, alebo slabších, zato hokejove nadaných spoluhráčov, aby ich niekto úmyselne nezranil. Majú svoju prácu ako každý a preto tam patria.

A niečo k Chárovi, sledujem NHL už 12 rokov a poviem to tak, že sa do toho ozaj vyznám a videl som aj ako Darcy Hordichuk doslova zbil Cháru a to je od neho menší o 23 cm, ale zas má veľkú stabilitu na ľade. A tiež Raitis Ivanans(tiež je nižší a menej váži) Cháru porazil určite, minulého roku, takže sú tam aj silnejší borci ako náš Zdeno, doslova väčšieho kalibru
tak ked sa tak dobre vyznas :) hod sem nejake dobre videjka co su podla teba BEST ... thx :smt049
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

No nedavno hrali Slovaci proti Nemcom a tam jeden nemec bodickoval neprijemne Gaborika no brutal....pribehli nasi a fajne mu dali do drzky :D myslim si zee je to prijemne spestrenie zapasu :P moc fajne :D
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

:lol: toto je ako z filmu
tu zase su brutal komentare a na konci,ze merry christmas :lol:
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Podla mojho nazoru nieco take do hokeja ani ziadneho ineho sportu absolutne nepatri. Normalny clovek by nemal konflikty riesit bitkou. Obhajovat to tym ze zapasy su narocne a sem tam niekomu prasknu nervy...to je riadna sprostost. To by sa potom mohli sportovci mlatit v kazdom sporte.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zorg napísal:Podla mojho nazoru nieco take do hokeja ani ziadneho ineho sportu absolutne nepatri. Normalny clovek by nemal konflikty riesit bitkou. Obhajovat to tym ze zapasy su narocne a sem tam niekomu prasknu nervy...to je riadna sprostost. To by sa potom mohli sportovci mlatit v kazdom sporte.
A keby niekto zacal mlatit tvojho spoluhraca tak vyiahnes nanho svätú knižku ? :) Alebo ak sa niekto začne do teba tak sa aspoň budeš brániť , ale to už je bitka nie ? :roll: Síce je pravda ,že niektorý to trocha preháňajú. :D
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

prijemnym spestrenim :wink: ,keby,ze sa nieco nestane na hociakom sportovom podujati,ani by som tam nechodil :oops:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ked sa bije zdenko chara tak je to prijemne spestrenie . ale inak to moc nemam rad . ale nervy pracuju . to je normalne
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

myslim ze bitka do sportu nepatri !!! a hlavne do hokeju chapem ze je stres a ze sa najdu taky ako Vyborny ktoremu by som aj ja dal 3 po hube, ale treba sa krotik naozaj sa mi pacila reakcia nasho hokejistu ked sme hrali proti Norom a ten Nor ho zacal tam z brankoviska odsuvat dobre ze mu po hube nedal a nas kludne odkorculoval a mal chladnu hlavu ... ( neviem jeho meno prepacte) myslim si ze bitky v NHL je to akoby hra aj toho Charu ked som pozzeral to video na youtube tak ti rozhodcovia ich nechali nech sa trosku pomlatia a az neskorsie zakrocili pricom pri sampionatoch hned aj ked obrancovia otlacaju z brankoviska tak hned tam nabehnu a oddeluju ich .. pre ludi bitky vzdy budu zabavou ale u mna to nieje hlavne nie do hokeja :wink:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

je to celkom prijemne spestrenie hokeja ale odtial potial...paci sa mi ako to robia v NHL ze sa dvaja biju a ostatnych drzia rozhodcovia...
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Joxxo napísal:A keby niekto zacal mlatit tvojho spoluhraca tak vyiahnes nanho svätú knižku ? :) Alebo ak sa niekto začne do teba tak sa aspoň budeš brániť , ale to už je bitka nie ? :roll: Síce je pravda ,že niektorý to trocha preháňajú. :D
Myslel som to v tom zmysle ze k takej situacii aby niekto zacal mlatit mojho spoluhraca nema co dojst. Ze nervy pracuju, preboha ved to v kazdom sporte. Preco by sa mali hokejisti mlatit. Staci sa pozriet ako sa co i len najmensie naznaky podobnych veci riesia vo futbale.
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

keď ten zápas kde sa bijú pozerám v telke tak je to pre mňa spestrením, ale keď hrám ten zápas ja a začnú sa tam biť a nebodaj sa aj ja do toho zapletiem čo je isté pri bránení spoluhráčov tak to nieje veĺmi "príjemné spestrenie" :?
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

V dnesnej dobe a pri dnesnych pravidlach uz nieje tolko bitiek ako kedysi...uz ani v NHL...pamatam ako si to kedysi hokejisti mohli vybavit medzi sebo pri nejakom neprijemnom faule...islo o ferovu bitku 1 na 1 a ten kto prvy padol na lad prehral...pokial je to ferove a nieje to o tom ze kto koho zabije tak proti tomu nic nemam 8)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pri fotbale mi to vadi brutalne aj u nasho tymu. Co uz kto zmeni na tom ze niekto prehral. Ale hlavne je ze za vsetko mozu furt rozhodcovia :lol:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

TAk toto futbalové video je fakt brutal , hoci si myslím že mnohí to dosť prehnali odporúčam pozrieť. :) /pecka je ako zmastí hráč rozhodcu :D
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

osobne trpim pri kolektivnych sportoch navalmi agresie ked protihrac hra mozno v ramci pravidiel, ale "prehnane asertivne ?" tak ich nehravam ani nepozeram...

Mno a ked uz pozeram sportovy prenos tak jedine pre bitky... Teda pozeram K1 :D
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

Som jednoznacne za bitky. Minimalne v tom hokeji. Aspon trocha emocii vypustia a hned sa im lahsie hra. A ked prehravame, minimalne si mozeme povedat, ze aspon sme im do drzky dali...I ked to nemusia prehananat a mlatit sa do krvi.

co sa tyka Charu - vsak chudak on tam "len" stoji a fakt nemoze zato, ze donho dakto narazi/udre a spadne. (Mali by dat hracom co si zacnu do charu nejake uznanie za statoznost :lol: )
Napísať odpoveď