Bitky počas zápasov.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tu ho Chara trocha vyzlečie
http://www.youtube.com/watch?v=eCyg2A2K ... ed&search= (myslím ze tieto príspevku dajú odpoveď aj mnohým v téme "Ako sa najlepšie biť ?" ) 
-
R1k1nko
Darca
tak ked sa tak dobre vyznasBalian1186 napísal:No ja osobne si myslím, že bitky k hokeju patria, majú aspoň v zámorí veľkú tradíciu a bitkári tam chránia menších, alebo slabších, zato hokejove nadaných spoluhráčov, aby ich niekto úmyselne nezranil. Majú svoju prácu ako každý a preto tam patria.
A niečo k Chárovi, sledujem NHL už 12 rokov a poviem to tak, že sa do toho ozaj vyznám a videl som aj ako Darcy Hordichuk doslova zbil Cháru a to je od neho menší o 23 cm, ale zas má veľkú stabilitu na ľade. A tiež Raitis Ivanans(tiež je nižší a menej váži) Cháru porazil určite, minulého roku, takže sú tam aj silnejší borci ako náš Zdeno, doslova väčšieho kalibru
-
RoQa
Darca
A keby niekto zacal mlatit tvojho spoluhraca tak vyiahnes nanho svätú knižku ?Zorg napísal:Podla mojho nazoru nieco take do hokeja ani ziadneho ineho sportu absolutne nepatri. Normalny clovek by nemal konflikty riesit bitkou. Obhajovat to tym ze zapasy su narocne a sem tam niekomu prasknu nervy...to je riadna sprostost. To by sa potom mohli sportovci mlatit v kazdom sporte.
myslim ze bitka do sportu nepatri !!! a hlavne do hokeju chapem ze je stres a ze sa najdu taky ako Vyborny ktoremu by som aj ja dal 3 po hube, ale treba sa krotik naozaj sa mi pacila reakcia nasho hokejistu ked sme hrali proti Norom a ten Nor ho zacal tam z brankoviska odsuvat dobre ze mu po hube nedal a nas kludne odkorculoval a mal chladnu hlavu ... ( neviem jeho meno prepacte) myslim si ze bitky v NHL je to akoby hra aj toho Charu ked som pozzeral to video na youtube tak ti rozhodcovia ich nechali nech sa trosku pomlatia a az neskorsie zakrocili pricom pri sampionatoch hned aj ked obrancovia otlacaju z brankoviska tak hned tam nabehnu a oddeluju ich .. pre ludi bitky vzdy budu zabavou ale u mna to nieje hlavne nie do hokeja 
Myslel som to v tom zmysle ze k takej situacii aby niekto zacal mlatit mojho spoluhraca nema co dojst. Ze nervy pracuju, preboha ved to v kazdom sporte. Preco by sa mali hokejisti mlatit. Staci sa pozriet ako sa co i len najmensie naznaky podobnych veci riesia vo futbale.Joxxo napísal:A keby niekto zacal mlatit tvojho spoluhraca tak vyiahnes nanho svätú knižku ?Alebo ak sa niekto začne do teba tak sa aspoň budeš brániť , ale to už je bitka nie ?
Síce je pravda ,že niektorý to trocha preháňajú.
V dnesnej dobe a pri dnesnych pravidlach uz nieje tolko bitiek ako kedysi...uz ani v NHL...pamatam ako si to kedysi hokejisti mohli vybavit medzi sebo pri nejakom neprijemnom faule...islo o ferovu bitku 1 na 1 a ten kto prvy padol na lad prehral...pokial je to ferove a nieje to o tom ze kto koho zabije tak proti tomu nic nemam 
-
lekoklatik
VIP
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
Som jednoznacne za bitky. Minimalne v tom hokeji. Aspon trocha emocii vypustia a hned sa im lahsie hra. A ked prehravame, minimalne si mozeme povedat, ze aspon sme im do drzky dali...I ked to nemusia prehananat a mlatit sa do krvi.
co sa tyka Charu - vsak chudak on tam "len" stoji a fakt nemoze zato, ze donho dakto narazi/udre a spadne. (Mali by dat hracom co si zacnu do charu nejake uznanie za statoznost
)
co sa tyka Charu - vsak chudak on tam "len" stoji a fakt nemoze zato, ze donho dakto narazi/udre a spadne. (Mali by dat hracom co si zacnu do charu nejake uznanie za statoznost