Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Blicujete?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
SRneC
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 28 Feb 2007, 17:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

dbco napísal:
Citácia:
a len 3 prije*** ze nie ze oni ostanu

taky su aj u nas. Tiez ked mame 9 hodin ideme domov volakedy zatial z toho este problemy neboli.
ta si vravim potom ze sme kolektiv Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
blazer
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 19.12.2004

PríspevokZaslal: 28 Feb 2007, 17:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja vela neblicujem, ale dnes som uz musel Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
pancuska26
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 16.09.2006

PríspevokZaslal: 28 Feb 2007, 17:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

kedze v mojom mestecku...ehm som sa dostala do zlej partie tak prvy krat som sla po zaskolu v siedmom Confused ....ehm trvalo cely mesiac kym som sa vratila naspat do skoly Laughing ...ale tak uz som to nikdy potm nespravila..samozrejme bez toho aby o tom vedela mama....a teraz sm v prvaku a poza som nebola uz ani nepamatam....ale ked nieco treba mama napise lebo vie coho som schopna Twisted Evil
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
misokgb
King
King

Založený: 31.08.2005

PríspevokZaslal: 28 Feb 2007, 18:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Teraz sem nabehne nejaky pedagog, hojko poskytne IP adresy a ste vsetci v <> hoho Cool

No na ZS, to bolo asi raz, max. dvakrat v deviatom rocniku, ked som bol prijaty na strednu a mal som uzavrete znamky, tak som ostal doma, matka napisala...

V prvom rocniku na SS 1 vymeskana hodina, v druhom 13 hodin, v tretom nejak do 50 hodin... Tam uz bol nejaky blic, "rodinne dovody" asi dvakrat a raz "peciatka" Very Happy

Tento rok? (4.) uff, sa to kapanek nejak zvrhlo, na polroka 120 ospr. z toho matka vie o takych 20, ale skoro vsetko bola praX... Som bol vo firme, cista nuda... Takze teraz sa uz krotim... Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
piton
Medium Professional
Medium Professional

Stav: Prihlásený
Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 28 Feb 2007, 22:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Motto nasej triedy je: "Dame utek? Jasneeee" som v oktave na 8-roc. gympli. Na polroka bola 1 neospravedlnena hodina v celej triede - spoluziak zabudol telesnu a debil mu dal neospr., pricom asi polovica chlapcov na hodine vobec nebola, nikdy nechodi a ani niesu nikdy zapisani Laughing Triedneho mame takeho, ze obcas mu ani netreba ospravedlnenku a potom to tak aj vyzera... Napr. som sa odkuril z 3 hodin rano, spoluziacka napisala papier, ze som zaspal, triednemu som povedal, ze som chybal iba na prvej Smile no problemo... U nas sa stava bezne, ze ked je v piatok nejaka tazka pisomka, tak niektori chybaju cely tyzden, aby to nebolo "napadne" Rolling Eyes Jedniny chlapec, kt. maturuje z rustiny na nu skoro vobec nechodi atd. A ucitelia maju nasu triedu velmi radi AA
Návrat hore
agy
Light Expert
Light Expert

Založený: 08.01.2007

PríspevokZaslal: 28 Feb 2007, 23:11    Predmet: :)) Odpovedať s citátom  

doteraz ani moc nie... ale v priebehu poslednych 2 tyzdnov som bol pytat od sestricky 3 krat ospravedlnenku.. vravela ze posledny raz Laughing Laughing ..
bolo treba podporit chripkace... a kedze neblicujem triedna nemala podozrenie Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Knock
Light Expert
Light Expert

Založený: 31.01.2007

PríspevokZaslal: 28 Feb 2007, 23:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Blicujem vcelku casto. Za polrok priblizne 200 hodin. Naposledy minuly stvrtok a tento piatok sa tiez chistam trochu predlzit prazdniny.
Návrat hore
MurphY
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 01.03.2005

PríspevokZaslal: 28 Feb 2007, 23:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja tiez ale vacsinou su to take blice ze nie celodenne iba take ze uteciem z poslednych hodin alebo nepridem na prve hodiny poviem ze meskal autobus a podobne hovadiny triedny zozere..

//dufam ze pan profesor si toto necita..
Návrat hore
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 28 Feb 2007, 23:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Knock napísal:
Blicujem vcelku casto. Za polrok priblizne 200 hodin. Naposledy minuly stvrtok a tento piatok sa tiez chistam trochu predlzit prazdniny.
som si mohol mysliet ked som uvidel tvoj avatar Laughing (joke)
no az 200 hodin ?? ako neospravedlnenych ?? sak inak v skole je treba aj urcita dochadzka.. u nas 85%...
Návrat hore
miki690
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 07.10.2005

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 0:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Gangy napísal:
Nejde o to kdo je triedny ale ci ma v tebe doveru (no ja uz jej vela nemam Very Happy). Ved kedykolvek mozes ist na pohotovost (do tej novej budovy) a povedat ze ta boli hlava, to je ospravedlnenka ista, X krat mozes ist nieco s rodicmi vybavovat alebo ist niekomu na pohreb Smile Mne sa lahko hovori ked moj doktor byva jedno poschodie nado mnou, viem, ale aj bez toho by som sa velmi lahko zaobisiel Razz
Presne tak ... akoze uliat sa zo skoly nieje problem, len to chce trochu odvahy a rozumu Smile niekedy netreba ani ospravedlnenky, len treba vediet ako sa vyhovorit ... okrem utorka mame kazdy den prvu hodinu franinu a bezne tam sedime rano pred satnou na lavicke a rozhovor je asi takyto " Ideme na franinu? "
"A naco ? " Very Happy skoda ze na buduci roku uz nebudem na gympli Sad Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Explo!D
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.05.2006

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 19:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

blicovat neblicujem, akurat mam problem s chodenim neskoro do skoly. Mame totiz yebnuty system a skola sa zatvara uz o 7: 55, vtedy musime cakat v tej chodbe kim nam vratnicka neotvori dvere. Od dneska mam 1 neospravedlnenu hodinu za to ze som prisiel o 10 minut neskvor na hodinu, preco neospravedlnenu? zapocital sa mi tam aj cas co som cakal pred skolou a vratnicka mi odmietala otvorit, harpia jedna. Rolling Eyes
Návrat hore
Pedrosino
Star
Star

Založený: 06.08.2006

PríspevokZaslal: 01 Mar 2007, 19:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

no semtam hodim niaky ten blicik predtym som maval razitka ale terz mame skvelu triednu a ona vacsinou ani nepotrebuje ospravldenku aj ked ich mam pre istoty ale aj ked som par krat nemal poho my to ospravedlnila Very Happy
Návrat hore
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 21.06.2006

PríspevokZaslal: 02 Mar 2007, 1:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Explo!D napísal:
Od dneska mam 1 neospravedlnenu hodinu za to ze som prisiel o 10 minut neskvor na hodinu, preco neospravedlnenu? zapocital sa mi tam aj cas co som cakal pred skolou a vratnicka mi odmietala otvorit, harpia jedna. Rolling Eyes
Požiadaj niekoho z rodičov, nech Ti napíše na daný termín ospravedlnenku, že si je vedomý, že si meškal a pod.

Keď Ti to rodič ospravedlní (teda z jeho rodičovskej strany), triedny sa môže postaviť aj na hlavu a aj tak s tým nemôže nič urobiť (nemal by Surprised ).
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Bitchass
Novice
Novice

Založený: 02.03.2007

PríspevokZaslal: 02 Mar 2007, 19:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

taq napriklad ja mam 19 rokof a som 1 na strednej.... mna kvoli blicovaniu vyhodili z 3 skol... momentalne musim chodit externe lebo moja psychiatricka mi dala papier ze niesom schopny pravidelne chodit do skoly... Confused
Návrat hore
Dieg0
Professional
Professional

Založený: 16.11.2006

PríspevokZaslal: 03 Mar 2007, 0:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som bol an skole kde sa nedalo blicovat ale prestupil som a tam v pohode.Za mesiac a pol som vymeskal 41 hodin (v priemere 6 hodin na den to je vyse tyzdna).A to som sa iba raz blicol na cely den ianc som vsetko po 2-3ch hodinach.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalšia
Strana 3 z 10

Prejdi na: