Blicujete?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

dbco napísal: taky su aj u nas. Tiez ked mame 9 hodin ideme domov volakedy zatial z toho este problemy neboli.
ta si vravim potom ze sme kolektiv :lol:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ja vela neblicujem, ale dnes som uz musel :D
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

kedze v mojom mestecku...ehm som sa dostala do zlej partie tak prvy krat som sla po zaskolu v siedmom :? ....ehm trvalo cely mesiac kym som sa vratila naspat do skoly :lol: ...ale tak uz som to nikdy potm nespravila..samozrejme bez toho aby o tom vedela mama....a teraz sm v prvaku a poza som nebola uz ani nepamatam....ale ked nieco treba mama napise lebo vie coho som schopna :twisted:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Teraz sem nabehne nejaky pedagog, hojko poskytne IP adresy a ste vsetci v <> hoho 8)

No na ZS, to bolo asi raz, max. dvakrat v deviatom rocniku, ked som bol prijaty na strednu a mal som uzavrete znamky, tak som ostal doma, matka napisala...

V prvom rocniku na SS 1 vymeskana hodina, v druhom 13 hodin, v tretom nejak do 50 hodin... Tam uz bol nejaky blic, "rodinne dovody" asi dvakrat a raz "peciatka" :D

Tento rok? (4.) uff, sa to kapanek nejak zvrhlo, na polroka 120 ospr. z toho matka vie o takych 20, ale skoro vsetko bola praX... Som bol vo firme, cista nuda... Takze teraz sa uz krotim... :wink:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Motto nasej triedy je: "Dame utek? Jasneeee" som v oktave na 8-roc. gympli. Na polroka bola 1 neospravedlnena hodina v celej triede - spoluziak zabudol telesnu a debil mu dal neospr., pricom asi polovica chlapcov na hodine vobec nebola, nikdy nechodi a ani niesu nikdy zapisani :lol: Triedneho mame takeho, ze obcas mu ani netreba ospravedlnenku a potom to tak aj vyzera... Napr. som sa odkuril z 3 hodin rano, spoluziacka napisala papier, ze som zaspal, triednemu som povedal, ze som chybal iba na prvej :) no problemo... U nas sa stava bezne, ze ked je v piatok nejaka tazka pisomka, tak niektori chybaju cely tyzden, aby to nebolo "napadne" :roll: Jedniny chlapec, kt. maturuje z rustiny na nu skoro vobec nechodi atd. A ucitelia maju nasu triedu velmi radi :aasmile3:
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:))

Príspevok od používateľa agy »

doteraz ani moc nie... ale v priebehu poslednych 2 tyzdnov som bol pytat od sestricky 3 krat ospravedlnenku.. vravela ze posledny raz :lol: :lol: ..
bolo treba podporit chripkace... a kedze neblicujem triedna nemala podozrenie :wink:
Knock
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Knock »

Blicujem vcelku casto. Za polrok priblizne 200 hodin. Naposledy minuly stvrtok a tento piatok sa tiez chistam trochu predlzit prazdniny.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no ja tiez ale vacsinou su to take blice ze nie celodenne iba take ze uteciem z poslednych hodin alebo nepridem na prve hodiny poviem ze meskal autobus a podobne hovadiny triedny zozere..

//dufam ze pan profesor si toto necita..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Knock napísal:Blicujem vcelku casto. Za polrok priblizne 200 hodin. Naposledy minuly stvrtok a tento piatok sa tiez chistam trochu predlzit prazdniny.
som si mohol mysliet ked som uvidel tvoj avatar :lol: (joke)
no az 200 hodin ?? ako neospravedlnenych ?? sak inak v skole je treba aj urcita dochadzka.. u nas 85%...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Gangy napísal:Nejde o to kdo je triedny ale ci ma v tebe doveru (no ja uz jej vela nemam :D). Ved kedykolvek mozes ist na pohotovost (do tej novej budovy) a povedat ze ta boli hlava, to je ospravedlnenka ista, X krat mozes ist nieco s rodicmi vybavovat alebo ist niekomu na pohreb :) Mne sa lahko hovori ked moj doktor byva jedno poschodie nado mnou, viem, ale aj bez toho by som sa velmi lahko zaobisiel :P
Presne tak ... akoze uliat sa zo skoly nieje problem, len to chce trochu odvahy a rozumu :) niekedy netreba ani ospravedlnenky, len treba vediet ako sa vyhovorit ... okrem utorka mame kazdy den prvu hodinu franinu a bezne tam sedime rano pred satnou na lavicke a rozhovor je asi takyto " Ideme na franinu? "
"A naco ? " :D skoda ze na buduci roku uz nebudem na gympli :( :P
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

blicovat neblicujem, akurat mam problem s chodenim neskoro do skoly. Mame totiz yebnuty system a skola sa zatvara uz o 7: 55, vtedy musime cakat v tej chodbe kim nam vratnicka neotvori dvere. Od dneska mam 1 neospravedlnenu hodinu za to ze som prisiel o 10 minut neskvor na hodinu, preco neospravedlnenu? zapocital sa mi tam aj cas co som cakal pred skolou a vratnicka mi odmietala otvorit, harpia jedna. :roll:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

no semtam hodim niaky ten blicik predtym som maval razitka ale terz mame skvelu triednu a ona vacsinou ani nepotrebuje ospravldenku aj ked ich mam pre istoty ale aj ked som par krat nemal poho my to ospravedlnila :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Explo!D napísal:Od dneska mam 1 neospravedlnenu hodinu za to ze som prisiel o 10 minut neskvor na hodinu, preco neospravedlnenu? zapocital sa mi tam aj cas co som cakal pred skolou a vratnicka mi odmietala otvorit, harpia jedna. :roll:
Požiadaj niekoho z rodičov, nech Ti napíše na daný termín ospravedlnenku, že si je vedomý, že si meškal a pod.

Keď Ti to rodič ospravedlní (teda z jeho rodičovskej strany), triedny sa môže postaviť aj na hlavu a aj tak s tým nemôže nič urobiť (nemal by :o ).
Bitchass
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Bitchass »

taq napriklad ja mam 19 rokof a som 1 na strednej.... mna kvoli blicovaniu vyhodili z 3 skol... momentalne musim chodit externe lebo moja psychiatricka mi dala papier ze niesom schopny pravidelne chodit do skoly... :?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja som bol an skole kde sa nedalo blicovat ale prestupil som a tam v pohode.Za mesiac a pol som vymeskal 41 hodin (v priemere 6 hodin na den to je vyse tyzdna).A to som sa iba raz blicol na cely den ianc som vsetko po 2-3ch hodinach.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

neblicujem. nikdy som neblicoval. ale mal som par takych spoluziakov a hlavne jednu spoluziacku, ktora blicovala skoro furt a nasa triedna bola velmi prisna (na strednej), nikto ju nemal rad.
teraz som na vyske, takze nikoho nezaujima, kde som a co robim, jedine na par cvik fakt ze musime chodit, ale ja chodim aj na vsetky prednasky (bo dufam, ze sa tam na mna daco nalepi) :roll:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Bitchass napísal:taq napriklad ja mam 19 rokof a som 1 na strednej.... mna kvoli blicovaniu vyhodili z 3 skol... momentalne musim chodit externe lebo moja psychiatricka mi dala papier ze niesom schopny pravidelne chodit do skoly... :?
Respekt!!! :lol: :shock:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

my v skole blicujeme pomerne casto, ale take ze hromadny blic nehrozi, lebo mame v triede par kktov ktori to proste vzdy pokazia, taki pocitacovi maniaci....holt taki su asi vsade :roll:
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

neblicujem... byt drzy k ucitelom a robit si z nich srandu je lepsie :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

blicujem a dost :D
ale v prvaku/druhaku/tretiaku som poctivo chodil len ten stvrtak tam uz o skolu moc zaujem neni :D
ospravedlnenky? no problemo napisem/vytlacim ako nic
Napísať odpoveď