Blicujete?
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
blicovat neblicujem, akurat mam problem s chodenim neskoro do skoly. Mame totiz yebnuty system a skola sa zatvara uz o 7: 55, vtedy musime cakat v tej chodbe kim nam vratnicka neotvori dvere. Od dneska mam 1 neospravedlnenu hodinu za to ze som prisiel o 10 minut neskvor na hodinu, preco neospravedlnenu? zapocital sa mi tam aj cas co som cakal pred skolou a vratnicka mi odmietala otvorit, harpia jedna. 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Požiadaj niekoho z rodičov, nech Ti napíše na daný termín ospravedlnenku, že si je vedomý, že si meškal a pod.Explo!D napísal:Od dneska mam 1 neospravedlnenu hodinu za to ze som prisiel o 10 minut neskvor na hodinu, preco neospravedlnenu? zapocital sa mi tam aj cas co som cakal pred skolou a vratnicka mi odmietala otvorit, harpia jedna.
Keď Ti to rodič ospravedlní (teda z jeho rodičovskej strany), triedny sa môže postaviť aj na hlavu a aj tak s tým nemôže nič urobiť (nemal by
-
Mek
Addict
neblicujem. nikdy som neblicoval. ale mal som par takych spoluziakov a hlavne jednu spoluziacku, ktora blicovala skoro furt a nasa triedna bola velmi prisna (na strednej), nikto ju nemal rad.
teraz som na vyske, takze nikoho nezaujima, kde som a co robim, jedine na par cvik fakt ze musime chodit, ale ja chodim aj na vsetky prednasky (bo dufam, ze sa tam na mna daco nalepi)
teraz som na vyske, takze nikoho nezaujima, kde som a co robim, jedine na par cvik fakt ze musime chodit, ale ja chodim aj na vsetky prednasky (bo dufam, ze sa tam na mna daco nalepi)
-
vendo
Guru
-
JohnFrusciante
Star
:D
tak to je gol. bol som u zubarky (hrozne mi to "sprijemnilo" den) a potom som sa vys*al na skolu a siel rovno domov. kukam si tak net, kuknem na hojko a ze ci blicujem
loool tak to sadlo dneska. ale nie, ja nikdy. jedine tak obcas ked som chory a potom uz zdravy a mam si merat teplotu, tak potrasiem teplorem naopak ako by sa mal striasat a tym si "vytrasiem" teplotu takych 38 a som dalej doma... ale je to ospravedlnene
nechcem tym nikoho na nic nabadat. je to hnusne a neferove. a navyse kto blicuje, klame len sameho seba (taketo kraviny trepe jedna profka)...
-
lollo
Professional
Re: :D
no tvoja profka ma pravdu neklames nikoho ani mamu ani profakov ale sam seba tebe bude to chybat nie jej takze skodis sam sebe(v konecnom dosledku):)turtlak napísal:tak to je gol. bol som u zubarky (hrozne mi to "sprijemnilo" den) a potom som sa vys*al na skolu a siel rovno domov. kukam si tak net, kuknem na hojko a ze ci blicujemloool tak to sadlo dneska. ale nie, ja nikdy. jedine tak obcas ked som chory a potom uz zdravy a mam si merat teplotu, tak potrasiem teplorem naopak ako by sa mal striasat a tym si "vytrasiem" teplotu takych 38 a som dalej doma... ale je to ospravedlnene
nechcem tym nikoho na nic nabadat. je to hnusne a neferove. a navyse kto blicuje, klame len sameho seba (taketo kraviny trepe jedna profka)...
suhlasim, ale ukaz mi jedinca, ktory by nebol radsej domalollo napísal:no tvoja profka ma pravdu neklames nikoho ani mamu ani profakov ale sam seba tebe bude to chybat nie jej takze skodis sam sebe(v konecnom dosledku):)
Som to ja. Velmi rad chodim do skoly, lebo ma to bavi co v nej robim. Chodim do skoly aj ked mam teplotu, alebo som nachladeny (vylezim cez vikend). Neblicujem vobec, ked tak iba na 1-2 hodinky, za polrok mozno ich je 10 takze pohoda. A nemyslite si, ze som nejaky biflos co sa len uci, lebo fakt niesomturtlak napísal:suhlasim, ale ukaz mi jedinca, ktory by nebol radsej doma
nie si nahodou profak?ZmrD napísal:Som to ja. Velmi rad chodim do skoly, lebo ma to bavi co v nej robim. Chodim do skoly aj ked mam teplotu, alebo som nachladeny (vylezim cez vikend). Neblicujem vobec, ked tak iba na 1-2 hodinky, za polrok mozno ich je 10 takze pohoda. A nemyslite si, ze som nejaky biflos co sa len uci, lebo fakt niesom