|
| Autor |
Správa |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1369 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 10:20 Predmet: |
|
|
Zijem v Blave, musim uznat ze je tu chaos ale kazdy chaos je na nieco dobry...
inak ako to je inteligent sa aj v chaose vyzna a bordelar v poriadku nie? Ci naopak? Podla man je to vsetko sila zvyku ale pockajme dakych par xy rokov a Blava bude na tom mozno aj lepsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 25 Jún 2006, 11:32 Predmet: |
|
|
poviem ti len tolko že na dedine by som byvat nemohol tak neviem čo to tu pletieš si mysliš že jedine mesto na slovensku je bratislava? ak ano tak si toršku vedla |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Zaslal: 25 Jún 2006, 11:38 Predmet: |
|
|
| sundevil napísal: |
| mozno sa budes neskor cudovat, ale pre vela obyvatelov hlavneho mesta je ten ostatok ako keby druhutriedny, take iste je to napr Praha vs zvysok |
ak to je pravda tak to som len rad ale myslim že maš pravdu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1334 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 21:44 Predmet: |
|
|
| magnum napísal: |
| poviem ti len tolko že na dedine by som byvat nemohol tak neviem čo to tu pletieš si mysliš že jedine mesto na slovensku je bratislava? ak ano tak si toršku vedla |
By ma zajimalo o com tocis ty?
Nie este je pre mna mesto Trnava A Nitra ked to chces vediet..asi ti to kuruje zase  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1369 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 21:57 Predmet: |
|
|
martin vies o tom ze ako si pekne kaks do ust?? v Teme Bratislava vs ostatne dediny SLovenska si vravel daco ine...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1334 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 22:30 Predmet: |
|
|
| Dead_Warrior napísal: |
martin vies o tom ze ako si pekne kaks do ust?? v Teme Bratislava vs ostatne dediny SLovenska si vravel daco ine...  |
Si tiez riadna trubka... ako dlho si bol v inkubatore.... V teme o Blave som o tychto dvoch miestach hovoril v dobrom lenze ked ty si z horneho hrnca tak to je zas ine  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 25 Jún 2006, 22:33 Predmet: |
|
|
Och sorry Marti tak ten jeden prispevok v tom tvojom bordeli som prehliadol odpustis mi?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

|
Zaslal: 25 Jún 2006, 22:47 Predmet: |
|
|
Odpustene Ani som od tvojho sedliackeho rozumu necakal ze to najde.
Ale k Teme. Mate niekto link na nejaky rebricek EU miest podla toho abo toho...??? By ma to dost zaujimalo
to diar: To aj ty mas uz plne zuby ded varijora?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2171 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 22:50 Predmet: |
|
|
OMG nova tema kde tu hore pritomny moze sirit svoje nezmysly a urazky....  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 26 Jún 2006, 12:19 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
Odpustene Ani som od tvojho sedliackeho rozumu necakal ze to najde.
Ale k Teme. Mate niekto link na nejaky rebricek EU miest podla toho abo toho...??? By ma to dost zaujimalo
to diar: To aj ty mas uz plne zuby ded varijora?  |
Ale tvoj zakrpateny mozog to zase nepochopil myslel som to IRONICKY a Kedy sa uz konecne naucis pisat moju prezvyku? Sry zabudol som ze si chybal na hodinach anglictiny..lebo keby si nechybal tak by si dosiel nato ze slova po anglicky sa pisu tak ako maju a nie ako sa citaju ale ty to zrejem nikdy nepochopis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Zaslal: 26 Jún 2006, 18:45 Predmet: |
|
|
By ma zajimalo o com tocis ty?
Nie este je pre mna mesto Trnava A Nitra ked to chces vediet..asi ti to kuruje zase  |
no akože prepač ale mam taky pocit že skorej tebe ked si mysliš že na slovensku su tri mesta ale v pohode aj taky ludia musia byt  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2863 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 19:08 Predmet: |
|
|
Tato tema nejako smrdi Zasa sa to zvrtlo na debatu o tom, ze blava je spina na mape slovenska a podla mnohých z Vás tu blavaci nedovidia dalej ako do Senca..
k teme:: Podla mna ma blava este co dohanat oproti ostatnym metropolam.. Ale ked si to tak vezmete, tak ta nenavist medzi obyvatelmi hl. mesta a ostatnych miest a dedin tu uz je, takze Blavu mozme povazovat za metropolu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 26 Jún 2006, 22:36 Predmet: |
|
|
Co sa tolik serete s Bratislavou?Mesto je v pohode a ak dajaky povysenecky kreten robi usta, tak ho dakde nakopem a je to vyriesene. V Blave som bol pred troma dnami takze mam aktualny prehlad a je to ok. Jedina nevyhoda je sustredenie sa takmer vsetkych verejnych aj sukromnych a statnych aktivit do Blavy a zvysok je stale sam pre seba.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

|
Zaslal: 26 Jún 2006, 22:48 Predmet: |
|
|
Este raz sa pytam Ma nie kto nejake zaujimave odkazy na rating EU hl. Miest??? ak nie nech na mna radsej nereaguje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 178 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
Zaslal: 27 Jún 2006, 8:28 Predmet: |
|
|
Este raz sa pytam Ma nie kto nejake zaujimave odkazy na rating EU hl. Miest??? ak nie nech na mna radsej nereaguje  |
Nepoznáš googla či čo, si vyhľadaj nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|