inak ako to je inteligent sa aj v chaose vyzna a bordelar v poriadku nie? Ci naopak? Podla man je to vsetko sila zvyku ale pockajme dakych par xy rokov a Blava bude na tom mozno aj lepsie
Bratislava - hlavna dedina na Slovensku
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
poviem ti len tolko že na dedine by som byvat nemohol tak neviem čo to tu pletieš si mysliš že jedine mesto na slovensku je bratislava? ak ano tak si toršku vedlaMartin44 napísal:A to iste si myslia mimobratislavski o blavakoch tak o co ti ide...
Kto sa raz nauci na dedinu tak asi len tazko znasa mesto.
Ja na blavu nedam dopustit a v nejakej diere by som teda zit nevedel.Ked tak uz len do vacsieho mesta.
Tak BTW http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=44 ... sc&start=0
-
Dead_Warrior
Professional
-
Martin44
Professional
Si tiez riadna trubka... ako dlho si bol v inkubatore.... V teme o Blave som o tychto dvoch miestach hovoril v dobromDead_Warrior napísal:martin vies o tom ze ako si pekne kaks do ust?? v Teme Bratislava vs ostatne dediny SLovenska si vravel daco ine...
-
Dead_Warrior
Professional
-
Dead_Warrior
Professional
Ale tvoj zakrpateny mozog to zase nepochopil myslel som to IRONICKY a Kedy sa uz konecne naucis pisat moju prezvyku? Sry zabudol som ze si chybal na hodinach anglictiny..lebo keby si nechybal tak by si dosiel nato ze slova po anglicky sa pisu tak ako maju a nie ako sa citaju ale ty to zrejem nikdy nepochopisMartin44 napísal:OdpusteneAni som od tvojho sedliackeho rozumu necakal ze to najde.
Ale k Teme. Mate niekto link na nejaky rebricek EU miest podla toho abo toho...??? By ma to dost zaujimalo
to diar: To aj ty mas uz plne zuby ded varijora?
Tato tema nejako smrdi
Zasa sa to zvrtlo na debatu o tom, ze blava je spina na mape slovenska a podla mnohých z Vás tu blavaci nedovidia dalej ako do Senca..
k teme:: Podla mna ma blava este co dohanat oproti ostatnym metropolam.. Ale ked si to tak vezmete, tak ta nenavist medzi obyvatelmi hl. mesta a ostatnych miest a dedin tu uz je, takze Blavu mozme povazovat za metropolu

k teme:: Podla mna ma blava este co dohanat oproti ostatnym metropolam.. Ale ked si to tak vezmete, tak ta nenavist medzi obyvatelmi hl. mesta a ostatnych miest a dedin tu uz je, takze Blavu mozme povazovat za metropolu
Co sa tolik serete s Bratislavou?Mesto je v pohode a ak dajaky povysenecky kreten robi usta, tak ho dakde nakopem a je to vyriesene.
V Blave som bol pred troma dnami takze mam aktualny prehlad a je to ok.
Jedina nevyhoda je sustredenie sa takmer vsetkych verejnych aj sukromnych a statnych aktivit do Blavy a zvysok je stale sam pre seba. 
-
skurud-hay
Expert
-
dair
Guru wannabe
nie ale mame tu zaujimave odkazy na nove sample z tvojho pripravovaneho albumu.Martin44 napísal:Este raz sa pytam Ma nie kto nejake zaujimave odkazy na rating EU hl. Miest??? ak nie nech na mna radsej nereaguje
COMMING OUT SOON
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=53101&highlight=(odporucam sampel c.3 a 4-martin44CREW)