ja mam BA rad, zijem tu od 95 a vzhladom na povahu prace aku som mal a mam, poznam ju lepsie pomaly ako taxikari...
vyhovuje mi jej velkost, vyhovuje mi ze je tu naozaj vela moznosti si zarobit, zabavit sa a hlavne zabavit decka
mam v blave tetu ale žit by som tam nechcel jednoducho sa mi tam nepači ale nepači sa mi hlavne pristup poniektorych blavakou čo si myslia že preto že tam byvaju su neviem čo a ostatny su nič čest ludom čo taky niesu
magnum napísal:mam v blave tetu ale žit by som tam nechcel jednoducho sa mi tam nepači ale nepači sa mi hlavne pristup poniektorych blavakou čo si myslia že preto že tam byvaju su neviem čo a ostatny su nič čest ludom čo taky niesu
mozno sa budes neskor cudovat, ale pre vela obyvatelov hlavneho mesta je ten ostatok ako keby druhutriedny, take iste je to napr Praha vs zvysok
magnum napísal:mam v blave tetu ale žit by som tam nechcel jednoducho sa mi tam nepači ale nepači sa mi hlavne pristup poniektorych blavakou čo si myslia že preto že tam byvaju su neviem čo a ostatny su nič čest ludom čo taky niesu
A to iste si myslia mimobratislavski o blavakoch tak o co ti ide...
Kto sa raz nauci na dedinu tak asi len tazko znasa mesto.
Ja na blavu nedam dopustit a v nejakej diere by som teda zit nevedel.Ked tak uz len do vacsieho mesta.
Zijem v Blave, musim uznat ze je tu chaos ale kazdy chaos je na nieco dobry...
inak ako to je inteligent sa aj v chaose vyzna a bordelar v poriadku nie? Ci naopak? Podla man je to vsetko sila zvyku ale pockajme dakych par xy rokov a Blava bude na tom mozno aj lepsie
Martin44 napísal:A to iste si myslia mimobratislavski o blavakoch tak o co ti ide...
Kto sa raz nauci na dedinu tak asi len tazko znasa mesto.
Ja na blavu nedam dopustit a v nejakej diere by som teda zit nevedel.Ked tak uz len do vacsieho mesta.
poviem ti len tolko že na dedine by som byvat nemohol tak neviem čo to tu pletieš si mysliš že jedine mesto na slovensku je bratislava? ak ano tak si toršku vedla
sundevil napísal:mozno sa budes neskor cudovat, ale pre vela obyvatelov hlavneho mesta je ten ostatok ako keby druhutriedny, take iste je to napr Praha vs zvysok
ak to je pravda tak to som len rad ale myslim že maš pravdu
magnum napísal:poviem ti len tolko že na dedine by som byvat nemohol tak neviem čo to tu pletieš si mysliš že jedine mesto na slovensku je bratislava? ak ano tak si toršku vedla
By ma zajimalo o com tocis ty?
Nie este je pre mna mesto Trnava A Nitra ked to chces vediet..asi ti to kuruje zase
Dead_Warrior napísal:martin vies o tom ze ako si pekne kaks do ust?? v Teme Bratislava vs ostatne dediny SLovenska si vravel daco ine...
Si tiez riadna trubka... ako dlho si bol v inkubatore.... V teme o Blave som o tychto dvoch miestach hovoril v dobrom lenze ked ty si z horneho hrnca tak to je zas ine
Odpustene Ani som od tvojho sedliackeho rozumu necakal ze to najde. Ale k Teme. Mate niekto link na nejaky rebricek EU miest podla toho abo toho...??? By ma to dost zaujimalo
Martin44 napísal:Odpustene Ani som od tvojho sedliackeho rozumu necakal ze to najde. Ale k Teme. Mate niekto link na nejaky rebricek EU miest podla toho abo toho...??? By ma to dost zaujimalo
to diar: To aj ty mas uz plne zuby ded varijora?
Ale tvoj zakrpateny mozog to zase nepochopil myslel som to IRONICKY a Kedy sa uz konecne naucis pisat moju prezvyku? Sry zabudol som ze si chybal na hodinach anglictiny..lebo keby si nechybal tak by si dosiel nato ze slova po anglicky sa pisu tak ako maju a nie ako sa citaju ale ty to zrejem nikdy nepochopis