M3lm@n napísal:No ja by som bol hlavne zvedavý že ako ich prevediem na normálny účet ked mi dajme tomu prídu na alertpay??????????????????? to ma fakt zaujíma
to sa da normal ale je tam vysoky poplatok cize ak mas len 10 $ tak to zaplatis viac za prevod ako si si naklikal..
SKORO SOM TAM DAL PENIAZE, ALE ROZHODOL SOM SA ZE SI NAKLIKAM A SKUSOBNE DAM VYPLATIT A DOBRE SOM UROBIL LEBO NEVYPLATILI DOPOSIAL NIC, oje* JAK HOVADO!!!AK NIEKOMU VYPLATILI TAK NECH SA MI OZVE!!!!!cawte
ja som poziadal o cash out niekedy v marci .... v oktorbri mi peniaze prisli na alertpay poslal som si ich na bezny ucet ...tam za tyzden boli...poplatky za trasakcie boli splu 5 dolarov
ma to nejaky vyznam cakat na 2 kila pol roka a aby toho nebolo malo, polovicu nechat na poplatkoch?
(nehovoriac o tom, ze cas straveny klikanim = dalsi polrok)
ja som tam mal 70 dolarov a to som neklikal rucne ale vytvoril som si 10 uzivatelov ... mal som spraveny program ktory klikal za mna v noci takze ja som nerobil nic..iba sem tam opravil chyby v programe
ludia pls poradte co mam robit ked z bux.to mi vcera alebo dnes poslali na alertpay peniaze ale na alertpay mi ziadne nedosli, nie je tam o tom ani zaznam ?? na bux.to mi vsak pise : payment sent ??!!
planci211 napísal:ja som tam mal 70 dolarov a to som neklikal rucne ale vytvoril som si 10 uzivatelov ... mal som spraveny program ktory klikal za mna v noci takze ja som nerobil nic..iba sem tam opravil chyby v programe
lol to si fakt myslis ze admini najvacsej svetovej ptc su taky blby ze by toto nemali zabezpecene
prave som sa tam rego la skusam to ale mam zopar otazok kedze sa mi nechce citat 32stran ci kolko.
chcem si peniaze z bux.to dat na alertpay za aky cas dojdu ? a z alert payu si ich ako vyplatim ked nemam bankovy ucet , mozu mi posalt sek ? dik
IMI napísal:prave som sa tam rego la skusam to ale mam zopar otazok kedze sa mi nechce citat 32stran ci kolko.
chcem si peniaze z bux.to dat na alertpay za aky cas dojdu ? a z alert payu si ich ako vyplatim ked nemam bankovy ucet , mozu mi posalt sek ? dik
šek asi nie ale na účet by to malo ísť v pohode:) ved účet ti založia hocikde a pre študenta ak si študent je to viacmenej bez poplatkov:)
:D:D:D:D no tak myslím že dostaneš veľký .0. pretože ked si chceš poslať 16 dolárov tak strašne veľa zaplatíš za poplatky za prevod a aj tak ti to bude chodiť asi tak pol roka:D ked tak si musíš poslať viac dolárov:) inak sa to neoplatí