(nehovoriac o tom, ze cas straveny klikanim = dalsi polrok)
BUX.TO - co vy na to ?
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
lol to si fakt myslis ze admini najvacsej svetovej ptc su taky blby ze by toto nemali zabezpeceneplanci211 napísal:ja som tam mal 70 dolarov a to som neklikal rucne ale vytvoril som si 10 uzivatelov ... mal som spraveny program ktory klikal za mna v noci takze ja som nerobil nic..iba sem tam opravil chyby v programe
šek asi nie ale na účet by to malo ísť v pohode:) ved účet ti založia hocikde a pre študenta ak si študent je to viacmenej bez poplatkov:)IMI napísal:prave som sa tam rego la skusam to ale mam zopar otazok kedze sa mi nechce citat 32stran ci kolko.
chcem si peniaze z bux.to dat na alertpay za aky cas dojdu ? a z alert payu si ich ako vyplatim ked nemam bankovy ucet , mozu mi posalt sek ? dik
ja len som chcel vdiet ake s nou ludia maju skusenosti pri plateni ci sa daju vybrat peniaz z bankomatu a podobne ale hlaven slovakovPilifo napísal:Ja nie, ale prečo sa pýtaš?
Ak chceš nejaké potvrdenie, tak viem, že ľudia z Čiech ich určite majú
//autoeditácia príspevku ( 22 Dec 2008, 16:13 )
a este sa chcem opytat ci niekomu teras v priebehu mesiaca neprisli peniaze z bux.to to je jedno kde.lebo sa pytam pre to lebo si idem vyplatit 115 dolarov a asi pockat pol roka
a este neviete preco im nejde forum ????
Zmotavka na ludi . . .
Bol som nadchnuty bux-om a systemom ako pracuje, ako aj vidinou lahko ziskatelnych penazi . . . 3 mesiace poctiveho klikania s tym ze som ukecal aj kamosa co bol podomnou . . . vysledok: 17 dolarov . . . dal som si ich vyplatit a kedze cakacia doba je pomerne dlha a ja som mal pocit ze mi tie peniaze uz nemoze nic vziat, som sa rozhodol investovat . . . a kupil som 100 referalov . . . slo to super . . . robil som si v exceli denne statistiky kolko som zarobil a za 2 tyzdne to bolo v priemere 5 dolarov denne . . . nadseny tym ako super to ide, som kupil premium a dalsich 500 referalov . . . uz na druhy den rano som ich mal pripisanych . . . fuuu odvtedy to frcalo zavratnym tempom . . . tyzden mi pribudalo v priemere 35 USD denne !
Bol som uneseny sqelym pocitom ze mi internet zarobi denne viac ako praca . . . na ucte 300+ usd . . . a vtedy pohroma . . .
Rano sa zapnem ze daco naklikam a pri logine vyskoci neprijemna hlaska: "" Your account has been suspended and is currently under investigation. You will receive a notice via e-mail when our investigation concludes. ""
To bolo pred 3 mesiacmi . . . na moje caste e-maily som dostal jedinu odpoved s tym, ze moj ucet bol bloknuty pravdepodobne pre porusovanie zmluvnych podmienok, ale pre podrobne informacie mam pockat na koniec vysetrovania . . .
Trpezlivo som cakal ale s postupom casu som prestal dufat ze sa nieco vyriesi . . . jednoducho neverim ze za 3 mesiace mi niesu schoni dat jasny dovod preco ma zrusili . . .
Takze celkovo:(hodnoty+dane) :
Premko: 70.21 USD
100 ref: 110.23 USD
500ref : 546.21 USD
SPOLU: nieco cez 726 USD vyletelo do nenavratna . . .
Ani tych 17 dolarov co som chcel vytiahnut nazaciatku neprislo . . .
Dalsia blba vec je ze svojim nadsenim som strhol aj mojho dobreho kamarata ktory pre mna klikal a tiez si nakupil veci . . . dopadol rovnako . . . ked sa prvy krat pokusil vytiahnut prachy, tak ho tiez suspendli . . .
Podotykam ze som naozaj nijako (aspon pokial viem) neporusoval pravidla . . .
. . . ale co uz, za blbost SA PLATI !!! . . .
Bol som uneseny sqelym pocitom ze mi internet zarobi denne viac ako praca . . . na ucte 300+ usd . . . a vtedy pohroma . . .
Rano sa zapnem ze daco naklikam a pri logine vyskoci neprijemna hlaska: "" Your account has been suspended and is currently under investigation. You will receive a notice via e-mail when our investigation concludes. ""
To bolo pred 3 mesiacmi . . . na moje caste e-maily som dostal jedinu odpoved s tym, ze moj ucet bol bloknuty pravdepodobne pre porusovanie zmluvnych podmienok, ale pre podrobne informacie mam pockat na koniec vysetrovania . . .
Trpezlivo som cakal ale s postupom casu som prestal dufat ze sa nieco vyriesi . . . jednoducho neverim ze za 3 mesiace mi niesu schoni dat jasny dovod preco ma zrusili . . .
Takze celkovo:(hodnoty+dane) :
Premko: 70.21 USD
100 ref: 110.23 USD
500ref : 546.21 USD
SPOLU: nieco cez 726 USD vyletelo do nenavratna . . .
Ani tych 17 dolarov co som chcel vytiahnut nazaciatku neprislo . . .
Dalsia blba vec je ze svojim nadsenim som strhol aj mojho dobreho kamarata ktory pre mna klikal a tiez si nakupil veci . . . dopadol rovnako . . . ked sa prvy krat pokusil vytiahnut prachy, tak ho tiez suspendli . . .
Podotykam ze som naozaj nijako (aspon pokial viem) neporusoval pravidla . . .
Re: Zmotavka na ludi . . .
Pekne to zhrnul, aj podľa mňa je to taká oblbovačka pre ľudí...Väčšina užívateľov čaká na výplaty vyše pol roka a pochybujem, či sa ich vôbec dočkajú. Proste do klikačiek by som neinvestoval.UjoDusan napísal:...
Pekným spôsobom zárobku cez internet je predávanie backlinkov na svojich stránkach. Tam sa dajú zarobiť pekné peniaze, ak je niekto fakt dobrý v tvorení stránok. Jedinou podmienkou je mať PageRank vyšší ako 0, čo ale pre kvalitné weby asi nie je problém
Zdravim uvazujem o investovani do nejakeho seriozneho PTC, aleUjoDusan napísal:Bol som nadchnuty bux-om a systemom
post od "UjoDusan" moje pochybnosti o tom ci to niesu len vyhodene peniaze niekolkonasobne zvacsil.
Mate niekto skusenosti s nejakym PTC, ktory vam uz viac krat bez velkych delayov vyplatil aj vacsie ciastky ??
Lebo mam pocit, ze oni vyplatia po 10-50 $ a ked niekto do toho investuje poriadny cash tak ho zlupnu a ostanu mu uz len oci pre plac !!
Asi by bolo rozumne investovat do nejakeho stabilneho PTC, ktory ma popripade aj Zakaznicky servis linku alebo nieco take aby sa ich dalo poriadne kontaktovat a pripadne problemi s nimi riesit.
Lebo ak vas bloknu ked ste poctivy uzivatel, investor tak to je bud svinstvo alebo by sa to malo dat riesit.
Ja momentalne uvazujem nad tym neobux.com lebo sa mi paci ich system udrzania aktivity refov. No ale cim dalej citam rozne fora tym viacej ma to odradza od investicie, takze neviem.
Podelte sa este so skusenostami ty co ste niekde investovali aspon >50$
Vdaka
No podľa mňa sa vôbec neoplatí do takýchto systémov investovať, lebo nikde nemáš 100% - nú istotu, že Ťa vyplatia a nemáš na to ani žiadny právny nárok. To by som už skôr investoval do nejakých biznis akcií ako do tohtosurfista napísal:Zdravim uvazujem o investovani do nejakeho seriozneho PTC, ale
post od "UjoDusan" moje pochybnosti o tom ci to niesu len vyhodene peniaze niekolkonasobne zvacsil.
Mate niekto skusenosti s nejakym PTC, ktory vam uz viac krat bez velkych delayov vyplatil aj vacsie ciastky ??
Lebo mam pocit, ze oni vyplatia po 10-50 $ a ked niekto do toho investuje poriadny cash tak ho zlupnu a ostanu mu uz len oci pre plac !!![]()
![]()
Asi by bolo rozumne investovat do nejakeho stabilneho PTC, ktory ma popripade aj Zakaznicky servis linku alebo nieco take aby sa ich dalo poriadne kontaktovat a pripadne problemi s nimi riesit.
Lebo ak vas bloknu ked ste poctivy uzivatel, investor tak to je bud svinstvo alebo by sa to malo dat riesit.
Ja momentalne uvazujem nad tym neobux.com lebo sa mi paci ich system udrzania aktivity refov. No ale cim dalej citam rozne fora tym viacej ma to odradza od investicie, takze neviem.![]()
Podelte sa este so skusenostami ty co ste niekde investovali aspon >50$
Vdaka
Jednoducho povedané, UjoDusan má pravdu a radil by som Ti, aby si sa do toho nepúšťal, pretože je veľmi veľká šanca, že tie peniaze iba vyhodíš do luftu...