BUX.TO - co vy na to ?
ahoj neviete niekdo ci si mozem zmenit payment adress z buxcard naspat na alertpay aj ked som uz poziadal o vyplatu? bo som sa docital ze na alertpay pre premium uz vyplacaju jun minuleho roku a buxcard este len februar a uz nemozem cakat este pol roka bo v july mi konci premium a dalsie si uz nepredlzim
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No tak tí ti nevyplatia nikdy nič. Poznám veľa ludí čo tam klikalo s nadšením že si lahko zarobia a bude tomu rok čo si to dali vyplatiť a nič im neprišlo.27mino2 napísal:nazdar...neviete ako dlho vyplaca bux.to na alertpay ucet odvtedy co sa zvecsilo vyplatne minimum na 50 USD ??? dik
No až tak zase nie, mne vyplatili dokopy 2045 dolárov,ale teraz meškajú veľmi s výplatami..nestik napísal:No tak tí ti nevyplatia nikdy nič. Poznám veľa ludí čo tam klikalo s nadšením že si lahko zarobia a bude tomu rok čo si to dali vyplatiť a nič im neprišlo.
-
nestik
Medium Professional
2045 dolarov ? To si ako dlho klikal ? sa mi to az nechce verit ze by sa na tom dalo takto paradne zarobit.Stullko napísal:No až tak zase nie, mne vyplatili dokopy 2045 dolárov,ale teraz meškajú veľmi s výplatami..
Your Statistics
# of Website Visits
2852
Your Referral Statistics
# of Referrals (view)
2708
# of Referral Website Visits
360514
Additional Credit/Debit
# of Credit/Debit (view)
0.24
Balance Information
Account Balance (cashout)
$ 2,519.4625
Total Amount Paid
$ 2,022.0000
asi takto,cakam na vyplatu 1400 dolárov od júna
# of Website Visits
2852
Your Referral Statistics
# of Referrals (view)
2708
360514
Additional Credit/Debit
# of Credit/Debit (view)
0.24
Balance Information
$ 2,519.4625
Total Amount Paid
$ 2,022.0000
-
nestik
Medium Professional
Hmmm tak to je pekny lahky zarobok, a ako ti to posielaju ? Mas paypal ucet ?Stullko napísal:Your Statistics
# of Website Visits
2852
Your Referral Statistics
# of Referrals (view)
2708
360514
Additional Credit/Debit
# of Credit/Debit (view)
0.24
Balance Information
$ 2,519.4625
Total Amount Paid
$ 2,022.0000
-
nestik
Medium Professional
Keby si precital par prispevkov vyssie tak by si sa docital ze vyplatili...olo1995 napísal:caute potrebujem sa spytat vyplatili uz niekomu z vas na bux.to peniaze ?? a este jedno ako dokazu zistit autoclicker ??
Ja uz mam 50 uctov hodim ich do autoclickera a za den mam 10 dolarov
Dokazu na tie autoclickery prist ?
Klikam asi 1 mesiac mam 65 dolarov.
Dost ma zarazilo ze tie peniaze vyplatia az o pol roka plati to pri prevode na alertpay alebo z alertpay na vlastny ucet?
//autoeditácia príspevku ( 16 May 2009, 20:50 )
a kolko maximalne vyplatia,vyplatia aj 10000 dolarov????
Dokazu na tie autoclickery prist ?
Klikam asi 1 mesiac mam 65 dolarov.
Dost ma zarazilo ze tie peniaze vyplatia az o pol roka plati to pri prevode na alertpay alebo z alertpay na vlastny ucet?
//autoeditácia príspevku ( 16 May 2009, 20:50 )
a kolko maximalne vyplatia,vyplatia aj 10000 dolarov????
Bux vyplacanie
Zdravim vsetkych,chcel by som sa spytat,ako vyplatit peniaze z Bux.to...mam tam uz okolo 23 dolarov a ak by sa dalo chcel by som si tym zaplatit konto na rapidshare,len vobec neviem ako na to. Diky
To o tom neviem žeby sa zvýšilo výplatné minimum kde to majú stránke???27mino2 napísal:nazdar...neviete ako dlho vyplaca bux.to na alertpay ucet odvtedy co sa zvecsilo vyplatne minimum na 50 USD ??? dik
//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2009, 14:40 )
Nevie mi niekto poradiť kde skôr vyplacajú na bux.to alebo bestbux.info
ďakujem
Rada
Takze ako viacero ludi pozna firmu Bux To , preto vas chcem upozornit na to ze v poslednej dobe prestava fungovat asi pred 1 rokom som si dal vyplatit svoje zarobky no este stale mi pise ze platba prebieha je to trosku cudne ze za rok nedokazu spracovat 1 platbu , radim vam vyhnite sa zbytocnemu investovsaniu casu a uz vobec tam nevkladajte svoje financne prostrietky. Ak mate zaujem o spolahlicu klikacku tak si ceknite toto
http://www.incentria.com - je to spolahlive a narozdiel od Bux to nemaju problem s vyplacanim !
//audiotrack: ref linky upravené
http://www.incentria.com - je to spolahlive a narozdiel od Bux to nemaju problem s vyplacanim !
//audiotrack: ref linky upravené
neobux
Ahojte, Ti ktori mate skusenosti s klikackami viete, ze niektore su riadny oblbovak...napr. taka bux.to, ta mi fakt nevyplatila nic a to som tam dala peniaze, dost ma to stvalo na zacitku, ale keby nie toho nerspoznala by som stranku, ktora mi teraz vynasa 3-4 dolare denne...samozrejme klikanim...
Vyplacaju od 2 dolarov...zo zacitku som nezarabala tolko, lebo som nemala refferalov pod sebou, teraz je to super....mam aj dokaz...
Vrelo odporucam:
prihlaste sa: http://www.neobux.com/
v pripade otazok a strucneho navodu ako sa registrovat ma kontaktujte na mail: [email protected]
//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2009, 17:31 )
http://www.neobux.com/
ODPORUCAM NEOBUX!!!! TO JE JEDINE COMU VERIM? KDE MA DOKAZY A VYPLATIA HNED OBRATOM AKO O TO POZIADAS, uz od
2$
Vyplacaju od 2 dolarov...zo zacitku som nezarabala tolko, lebo som nemala refferalov pod sebou, teraz je to super....mam aj dokaz...
Vrelo odporucam:
prihlaste sa: http://www.neobux.com/
v pripade otazok a strucneho navodu ako sa registrovat ma kontaktujte na mail: [email protected]
//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2009, 17:31 )
http://www.neobux.com/
ODPORUCAM NEOBUX!!!! TO JE JEDINE COMU VERIM? KDE MA DOKAZY A VYPLATIA HNED OBRATOM AKO O TO POZIADAS, uz od
2$
//audiotrack: referal zmazanýhaha11 napísal:To o tom neviem žeby sa zvýšilo výplatné minimum kde to majú stránke???
//autoeditácia príspevku ( 06 Jun 2009, 14:40 )
Nevie mi niekto poradiť kde skôr vyplacajú na bux.to alebo bestbux.info
ďakujem