ale môžeš si poslať peniaze na svoj (slovenský) učet. Samozrejme vyplatí sa Ti to ak posielaš väčšie sumy (nie po 10 dolárov).Sphinx napísal:ja mam 11 uz na ucte v AP ale je mi to naprd kedze Alertpay neplati skoro nikde ..
BUX.TO - co vy na to ?
jasné že dá len si musiš zaplatiť premiový účet na jeden rok(Golden) ja ho mám. Stalo ma to 90 dolárov ale vyplatilo sa. Pri premiovom učte máš reklám minimálne 9. 1 reklama 0,01$. Celý neobux je postavený na prenajímaní referralov (na určitú dobu). Neobux je jednoducho najlepší zo všetkých klikačiek.mihalswk napísal:sak to je pekne:D:D ,.,.ale na tom neobux.com tam su len 4 ,..da sa to neako zvysitt??
//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2009, 21:02 )
Ešte jedna vec výplatné minimum je iba 2 doláre pri prvej výplate a postupne sa zvyšuje na 10 dolárov.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: BUX.TO - co vy na to ?
mare147 len aby si nedostal ban, za ziskavanjie referalov 
tak som sa regnul na www.incentria.com a nechapem tomu Paid To Signup pise tam cosi ze sa mam regnut na stranku a potom poslat vitaci e-mail tak ked sa regnem na stranku tak tam mam napisat ten e-mail co mi poslali alebo svoju e-mailovu adresu alebo co? 
No ja mam na bux.to 140 dolarov a v pondelok to bude 2 roky co mi nevyplatili sumu
.. takze na bux.to zabudnite
Teraz je v kurze Neobux, mimochodom dnes majú narodeniny
zmenili grafický dizajn.
nechce sa mi citat vsetky pravidla, ale je povolene mat 2 alebo viac uctov z rovnakej ip? .. alebo rozlisuje to dako IPcky osobne a verejne
... Lebo jednu verejnu IP zdielame asi 20ti... myslim ten neobux
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2010, 17:29)
Je mozne poslat z alertpay.com peniaze na moj ucet na neoBuxu?
Mať dva a viacej účtov je proti pravidlám, kamoš mi vravel že ak máš dynamickú IP-čku že môžeš mať dva učty, ja osobne som to nikdy neriešil, lebo nemám dynamickú IP adresu. Ak niekto z tých 20 tich ľudí je registrovaný na neobuxe a klika na reklamy, ty nebudeš môcť odklikávať reklamy.Meken napísal:nechce sa mi citat vsetky pravidla, ale je povolene mat 2 alebo viac uctov z rovnakej ip? .. alebo rozlisuje to dako IPcky osobne a verejne... Lebo jednu verejnu IP zdielame asi 20ti... myslim ten neobux
Čo sa týka poslania peňazí z Alertpay na neobux, je to jednoduché, stačí ak v rental banlance klikneš na Alertpay, zvoliš sumu akú potrebuješ potom potvrdiš a presmeruje ťa na alertpay kde zadaš svoje prihlasovacie údaje a klikneš na continue a za chviľu ich máš.
Dakujem , uz som to aj zistil, len musim teraz cakat 48 hodin na zmenu alertpay uctu, lebo som zadaval paypal a teraz som si menil alertpay.
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2010, 18:14)
Ako si mam overit ten alertpay? chcem si poslat tie peniaze ale stale mi vypisuje toto
We apologize, but you must be verified to make a payment to [email protected]. Please click here to get verified.
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2010, 18:14)
Ako si mam overit ten alertpay? chcem si poslat tie peniaze ale stale mi vypisuje toto
We apologize, but you must be verified to make a payment to [email protected]. Please click here to get verified.