no tak mozno zadavas zlu adresu servera, cez co sa prihlasujes cez consolu? das consolu a napisem connect a ip servera napriklad antiky 2 a 3 uz opat fahcia su cracknute tu mas ip 88.212.10.137:28960 a 88.212.10.137:28961
caute, zastavil som sa na jednej misii. tej co som tam zabil jedneho s tou sniperkou a ja teraz utekam, ale ked videm vonku tak ma hned zabiju pls poradte
Filipito napísal:caute, zastavil som sa na jednej misii. tej co som tam zabil jedneho s tou sniperkou a ja teraz utekam, ale ked videm vonku tak ma hned zabiju pls poradte
musis ist dole po lane...odtial bezat, pomaly sa dostanes k bazenu,tam vyjdes von a polozis svojma kolegu ...tam sa budes obranovat kym neprijde helikoptera
musis ich postrielat a utekat na urcene miesto, tabulku uvidis myslim ze TAB-kom, vsetkych ich nezabuíjes oni idu stale znova a znova cize musis stale ist!
Prosim vas pomozte co teraz .. upgradol som si MP na 1.7 ale teraz mi tu consolu ani nechce otvorit nwm co zrobit
Tak som sa tesil ze to upgradnem a teraz nic z toho .. mozete mi odpovedat tu alebo aj na email : [email protected]
Ninja666 napísal:Prosim vas pomozte co teraz .. upgradol som si MP na 1.7 ale teraz mi tu consolu ani nechce otvorit nwm co zrobit
Tak som sa tesil ze to upgradnem a teraz nic z toho .. mozete mi odpovedat tu alebo aj na email : [email protected]
chod do options a tam daj game options,(neviem jak sa to vola v ENG verzii),proste to nad multiplayer options a tam mas povolit konzolu,daj ano a pojde to,ja som mal tiez raz takyto problem
mam mensii problem nainstaloval som si cod4 nahodil cestinu a crack presiel som training aj prvu misiu a ked sa nacitavala dalsia misia tak mi vyhodilo tabulku z chibou s nejakim suborom mam dojem ze je to iw3sp. ked som cod spustal dlsi krat tak mi vyhodilo tabulku bezpecny rezim a ano,nie a bez ohladu na to co som dal tak my to vyhodilo tu istu tabulku s chibou pri loadovani.viete mi niekto porafit?
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 9:27 )
sry som sa pomilil nie porafit ale poradit
mARILYN mANSON napísal:mam mensii problem nainstaloval som si cod4 nahodil cestinu a crack presiel som training aj prvu misiu a ked sa nacitavala dalsia misia tak mi vyhodilo tabulku z chibou s nejakim suborom mam dojem ze je to iw3sp. ked som cod spustal dlsi krat tak mi vyhodilo tabulku bezpecny rezim a ano,nie a bez ohladu na to co som dal tak my to vyhodilo tu istu tabulku s chibou pri loadovani.viete mi niekto porafit?
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 9:27 )
sry som sa pomilil nie porafit ale poradit