Nejdem to este sudit pockam ake to bude. A pri druhej svetovej ?? no asi preto ze uz su pomaly vsetky veci co sa udiali vycerpane v inych hracha predoslich dieloch CoD alebo chceli len skusit ci vedia j nieco iny vytvorit.
ezechiel88 napísal:Nejdem to este sudit pockam ake to bude. A pri druhej svetovej ?? no asi preto ze uz su pomaly vsetky veci co sa udiali vycerpane v inych hracha predoslich dieloch CoD alebo chceli len skusit ci vedia j nieco iny vytvorit.
Suhlasim s tebou. Z druhej svetovej vycerpali asi vsetko. Ked by chceli spravit hru podla inej vojny, nesli by urcite robit vojnu vo Vietname (Vietcong 1,2). Nejake znamejsie vojny asi ani nejsu. Z druhej resp. prvej svetovej sa dalo dost cerpat co aj spravili. Len skoda ze CoD 4 mozno nebude na PC, lebo je pisane ze na next-gen konzoly. Tak uvidime. A ked to bude na PC tak bude treba mat dobru masinu aby to niekto rozbehal lebo grafika bude dokonala.
Ved ale tiež ja už nechapem čo by aj tak robili stej 2 svetovej ved zasa nebola taka dlha ta vojna ved CoD už všetky hlavne udalosti vychytala tak už neviem na čo ma naražat teraz.Alebo by mohli spravit 1.svetovu to by bola ina riť ešte som nevidel hru ak si dobre pamatam čo bola z 1 svetovej,ako nejaka FPSka
Ale,najviac sa tešim (ked bereme do uvahy tieto bojove hry) na Brothers In Arms : Hells Highway to vypada fakt husTO !!!! na to proste CoD nema ani 4 nebude mat ani 5,6,7 proste to je podla mna naj aj ked CoD ma niečo do seba čo nema BIA ale BIA je lepšie podal mna.