Call of Duty 4
Nevie niekto akým spôsobom si mám zmeniť nick? Na začiatku hry som si dal trojmiestny, lenže na zaparit serveroch to kickuje kvôli krátkym nickom. Keď si ho v options zmením tak musím vypnúť hru (nemám originál, pripájam sa cez HLSW) no a keď sa teda pripojím cez HLSW tak mi v hre zostane ten trojmiestny nick a hneď ma to kickne.
Uploadoval jsem na sve stranky downgrade z 1.6 na 1.5 pro ty co nechteji reinstalovat hru, protoze jinak se na stare servery nepripoji.
DownGrade 1.6->1.5
DownGrade 1.6->1.5
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
prosim vas,neuploadli by ste mi niekto subor mp_carentan.ff na rapid?nachadza sa v adresari /zone/english (alebo polish),mne sa ten patch 1.6 asi zle nainstaloval, lebo ked sa chcem pripojit na server kde je carentan(chinatown),tak mi to da chybu mp_carentan.ff is different from the server,ostatne mapy idu dobre
Nech sa paciDaggertail napísal:prosim vas,neuploadli by ste mi niekto subor mp_carentan.ff na rapid?nachadza sa v adresari /zone/english (alebo polish),mne sa ten patch 1.6 asi zle nainstaloval, lebo ked sa chcem pripojit na server kde je carentan(chinatown),tak mi to da chybu mp_carentan.ff is different from the server,ostatne mapy idu dobre
Carentan
-
AXO
Professional
no ved HLSW ti vlastne spusti MP hru nie ? a ked to pri pripajani(nacitani mapy, pripajani k servru) stopnes, tak ti ostane spusteny MP... a ked si to tam zmenis ?? ci to nejde takto ?radek21 napísal:Keďže sa pripájam cez HLSW tak musím zmeniť nick cez konzolu pri načítavaní, lenže nick sa nezmení. Hneď ma to zo servera kickne.
// skúšal som nick zmeniť aj v configu pre multiplayer config_mp a aj tak to nejde. Preinštalujem asi celé CoD4 omg
//uz som si precital prispevok hore, tak skus po zmene nicku este vytvorit server na par sekund, a potom az vypnut hru...
//a vies sa pripojit cez konzolu ? napr "connect 55.55.55.55:5555"(ci ako to je ? najdes si IP servra a tak sa pripojis ? popripade cez Xfire
Prosim vsetkych ktory si stahovali downgrade aby tak ucinili este raz, stara verzia downgradu mala chybu! Toto je uz finalna verzia.MemphisCZ napísal:Uploadoval jsem na sve stranky downgrade z 1.6 na 1.5 pro ty co nechteji reinstalovat hru, protoze jinak se na stare servery nepripoji.
DownGrade 1.6->1.5
Skus na www.matrix.wu.cz tam ti global ban nehrozi.radek21 napísal:No tak to je v riti. Preinštalujem to, pripojím sa na server a vypíše to: príloha
-
Daggertail
Light Professional
presne tak,zmen si cd-key,lebo ho mas zabanovany kvoli tomu ze niekto,kto ma ten isty cd key s nim cheatovalradek21 napísal:No tak to je v riti. Preinštalujem to, pripojím sa na server a vypíše to: príloha
to Memphiscz:dik
Server s botmi
To nieje pravda, normalne tam PB kickuje ludi co skusaju cheaty a maju corrupted memory, len to proste neoveruje GUID na evenbalance tod vse. Ale inak tam pb normalne chodi, sa pripoj a hned kukni do konzole a uvidis.Daggertail napísal: to Memphiscz:dik,a na tych serveroch vasich nieje pb alebo co?lebo global ban funguje vsade kde je pb
//autoeditácia príspevku ( 12 Jun 2008, 9:48 )
Zdar parani,
urobil som dalsi server s botmi, takze ak sa nudite a kopete do **** tak skuste na:
91.121.146.49:28970
Viac info na webu.
PS: Server pri zmene mapy sa najprv disconnectne, staci potom dat reconnect.