Call of Duty - World at WAR

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomasmate »

EGM tvrdí, že Call of Duty 5 bude odložené z jesene na začiatok budúceho roka, konkrétne február 2009. Vyzerá, že Treyarch potrebuje čas, aby sa dostali na kvalitu, ktorú nastolilo Infinity Ward. Tu sa šepká aj to, že sa hra nebude odohrávať v druhej svetovej, ale v budúcnosti.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Call of Duty 5 World at War - preview (games.tiscali.cz)
No vyzerá to tak, že to bude ako Vietcong.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no neviem neviem... moc sa rozbehli... zacali jednotkou.. dobre.. to bola supa.. datadisc k tomu taktiez... potom dvojka.. supa tiez.. nemalo chybu.. trojka.. neviem... stvorka.. supa tiez.. parada.. ale hned na to ako bola 4 vydana tak uz vyhlasili 5-te pokracovanie... fuuha.. len aby tu seriu nedosrali... -.- predsa len predtym boli tie odstupy väcsie
rados915
Guru
Guru

Šu-Do napísal:no neviem neviem... moc sa rozbehli... zacali jednotkou.. dobre.. to bola supa.. datadisc k tomu taktiez... potom dvojka.. supa tiez.. nemalo chybu.. trojka.. neviem... stvorka.. supa tiez.. parada.. ale hned na to ako bola 4 vydana tak uz vyhlasili 5-te pokracovanie... fuuha.. len aby tu seriu nedosrali... -.- predsa len predtym boli tie odstupy väcsie
Myslím si, že na päťke sa začalo pracovať možno ešte keď štvorka nebola vydaná, keďže sa o päťku stará iná firma. Aj keď päťka má mať engine zo štvorky, ale je tiež možné že Treyarch pracovali tiež s týmto enginom zarovno ako sa vyrábala štvorka. No uvidíme.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

torjku som hral na ps2 aj na x360 - bol tam velky rozdiel ale pre mna to bolo super - stary dobry cod... a treyarch je ze zarucena kvalita
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Šu-Do napísal:no neviem neviem... moc sa rozbehli... zacali jednotkou.. dobre.. to bola supa.. datadisc k tomu taktiez... potom dvojka.. supa tiez.. nemalo chybu.. trojka.. neviem... stvorka.. supa tiez.. parada.. ale hned na to ako bola 4 vydana tak uz vyhlasili 5-te pokracovanie... fuuha.. len aby tu seriu nedosrali... -.- predsa len predtym boli tie odstupy väcsie
Treyarch pracuje na World at War už dva roky, ešte počas vývoj CoD 4 takže nemáme sa prečo obávať. Predsa len CoD 3 bol narýchlo vytvorený za 9 mesiacov a tentokrát mal Treyarch o niečo viac času. Podľa mňa to bude skvelé pokračovanie :wink:

//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2008, 20:06 )
Nove screeny + kampan za japoncikov:

http://www.recenzeher.eu/novinka/media- ... ld-at-war/

//autoeditácia príspevku ( 21 Jun 2008, 10:18 )
Mame tu oficialny trailer :-)

http://www.recenzeher.eu/novinka/prvy-t ... ld-at-war/
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

vyzera to pekne aj sa na to tesim len skoda ze nezostali pri CoD 4 ... je to take divne najprv. prva svetova , druha, potom zo sucastnosti a teraz zase druha ... co potom bude zase prva ? :lol:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

D34Dlife napísal:vyzera to pekne aj sa na to tesim len skoda ze nezostali pri CoD 4 ... je to take divne najprv. prva svetova , druha, potom zo sucastnosti a teraz zase druha ... co potom bude zase prva ? :lol:
v ktorom diele bola prva svetova ???

COD - druha svetova
COD:UO - druha svetova
COD2 - druha svetova
COD3 - druha svetova
COD4 - sucastnost
COD5 - druha svetova
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

UZ LEN KVOLI TEJTO HRE SI KUPIM PS3 :shock: dlho som uvazoval o kupe a teraz uz neuvazujem KUPUJEM to bude HRA :!: ako sa patri
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

romerot napísal:UZ LEN KVOLI TEJTO HRE SI KUPIM PS3 :shock: dlho som uvazoval o kupe a teraz uz neuvazujem KUPUJEM to bude HRA :!: ako sa patri
ved je ohlasena aj na PC tak o co ide ?
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

AXO napísal:ved je ohlasena aj na PC tak o co ide ?
Nemam PC iba notas :lol: :oops:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

CoD4 bola podla mna jedna z najlepsich hier. Mam rad hry, v ktorych nejde len o strielanie, ale kde sa aj nieco zmysluplne dozvieme. Napr. v CoD4 sa mi pacila zaverecna misia, ako to v spravach ututlali. Alebo ako sa zachovali ultranacionalisti. Tesim sa na CoD5 a dufam, ze to autori stihnu vcas.
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

ak zoberu zaklad z cod4 ktora ma v cod 2 tak podla mna to bude onicom hra vizera celkom pekne ak nevimyslia nic nove tak nic moc jedna sa hlavne o znicitelnost prostredia a pre tych co si myslia ze ake zaklady zobrali z cod2 tak pr najviac vidno ten granat ked padne tak vam to ukazuje kde je tak isto prikazi atd...
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

RainbowSix napísal:ak zoberu zaklad z cod4 ktora ma v cod 2 tak podla mna to bude onicom hra vizera celkom pekne ak nevimyslia nic nove tak nic moc jedna sa hlavne o znicitelnost prostredia a pre tych co si myslia ze ake zaklady zobrali z cod2 tak pr najviac vidno ten granat ked padne tak vam to ukazuje kde je tak isto prikazi atd...
ak maju vsetky tvoje prispevky takuto uroven, necudujem sa ze mas karmu hlboko v minuse :roll:
..no a k hre..ja sa tesim, CoD4 bola asi jedina hra v mojom zivote, ktoru som presiel za jedno poobedie :D
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

CoD4 bola super v SP a takisto je super aj v MP.
A zaverecna bonusova misia bola naozajstnou odmenou za prejdenie kampane. Ako som sa pri nej nasmial, ked sa spustila a clovek dostal pokyn znamenajuci volnost v strelbe a kratky casovy limit naznacoval, ze to treba naozaj rychlo vykosit v style maxa payna :D

podla mojho nazoru by s CoD5 mali aspon rok pockat, mozno viac...
Snad bude aspon tak vydarena ako sucasna verzia.
rados915
Guru
Guru

Celý trailer z Call of Duty 5 World at War

No ale moc ma to neuchvátilo. Určite nie tak ako trailer na CoD 4. No uvidíme čo z toho nakoniec bude.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze o piatom diele uz vieme, ale uz to bude strasne podobne tym prvym trom, ja by som napr uvital, ze ak bude aj CoD 6, tak zeby ho vyskusali dat do bududcnosti, nejake nove zbrane, nove vymozenosti a pod.

samozrejme multiplayer spraveny na ranky, aspon do levelu 100, lebo 55 sa da rychlo dosiahnut
Farlo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Farlo »

AXO napísal:takze o piatom diele uz vieme, ale uz to bude strasne podobne tym prvym trom, ja by som napr uvital, ze ak bude aj CoD 6, tak zeby ho vyskusali dat do bududcnosti, nejake nove zbrane, nove vymozenosti a pod.

samozrejme multiplayer spraveny na ranky, aspon do levelu 100, lebo 55 sa da rychlo dosiahnut
podla mna by pokazili celu COD ak by sa dali na buducnost tie vymyslene zbrane podla mna by to moc nebolo dobre .. COD je hra na ktoru sa vždy tešim lebo je to skutočnost bude 2sv. vojna alebo v sučastnosti
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Farlo napísal:podla mna by pokazili celu COD ak by sa dali na buducnost tie vymyslene zbrane podla mna by to moc nebolo dobre .. COD je hra na ktoru sa vždy tešim lebo je to skutočnost bude 2sv. vojna alebo v sučastnosti
ved prave, ze z druhej svetovej toho uz na vyber moc neni... jedine ak rovnake misie a ine prostredie(ved vsetky dolezite udalosti co boli v druhej svetovej sa pomaly vycerpaju)

sucasnost, no, vojna v iraku uz bola zavedena, takze jedine dalsi vietnam.

takze pokial nebude dalsia vojna, tak nebudu mat inspiraciu
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

nech daju Slovenske narodne povstanie do CoD5! :lol:
Napísať odpoveď