Call of Duty - World at WAR
COD5 aj na PC
Activision vo svojej finančnej správe zverejnili aj detaily okolo Call of Duty 5, ktorá sa objaví na 6 platformách a to PS3, Xbox 360, PC, Wii, NDS a PS2 a bude sa odohrávať na novom bojisku. Tam sa už minule šepkalo, že to bude Pacifické bojisko druhej svetovej vojny.
Mimochodom Bizzare pracuje na novom Bondovi a ten bude napodiv na Call of Duty 4 engine a nie ich vlastnom engine, ktorý použili vo svojich predošlých hrách. Okrem toho Activision o dva týždne ohlási niečo veľké okolo Guitar Hero.
Informácie sú zo Sectora...
Ja osobne sa teším..
Activision vo svojej finančnej správe zverejnili aj detaily okolo Call of Duty 5, ktorá sa objaví na 6 platformách a to PS3, Xbox 360, PC, Wii, NDS a PS2 a bude sa odohrávať na novom bojisku. Tam sa už minule šepkalo, že to bude Pacifické bojisko druhej svetovej vojny.
Mimochodom Bizzare pracuje na novom Bondovi a ten bude napodiv na Call of Duty 4 engine a nie ich vlastnom engine, ktorý použili vo svojich predošlých hrách. Okrem toho Activision o dva týždne ohlási niečo veľké okolo Guitar Hero.
Informácie sú zo Sectora...
Ja osobne sa teším..
pozde http://www.hojko.com/post875138.html#875138mamutv napísal:COD5 aj na PC
jaaj tak nic potom...srytomasmate napísal:pozde http://www.hojko.com/post875138.html#875138
Call of Duty 5 World at War - preview (games.tiscali.cz)
No vyzerá to tak, že to bude ako Vietcong.
No vyzerá to tak, že to bude ako Vietcong.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no neviem neviem... moc sa rozbehli... zacali jednotkou.. dobre.. to bola supa.. datadisc k tomu taktiez... potom dvojka.. supa tiez.. nemalo chybu.. trojka.. neviem... stvorka.. supa tiez.. parada.. ale hned na to ako bola 4 vydana tak uz vyhlasili 5-te pokracovanie... fuuha.. len aby tu seriu nedosrali... -.- predsa len predtym boli tie odstupy väcsie
Myslím si, že na päťke sa začalo pracovať možno ešte keď štvorka nebola vydaná, keďže sa o päťku stará iná firma. Aj keď päťka má mať engine zo štvorky, ale je tiež možné že Treyarch pracovali tiež s týmto enginom zarovno ako sa vyrábala štvorka. No uvidíme.Šu-Do napísal:no neviem neviem... moc sa rozbehli... zacali jednotkou.. dobre.. to bola supa.. datadisc k tomu taktiez... potom dvojka.. supa tiez.. nemalo chybu.. trojka.. neviem... stvorka.. supa tiez.. parada.. ale hned na to ako bola 4 vydana tak uz vyhlasili 5-te pokracovanie... fuuha.. len aby tu seriu nedosrali... -.- predsa len predtym boli tie odstupy väcsie
Treyarch pracuje na World at War už dva roky, ešte počas vývoj CoD 4 takže nemáme sa prečo obávať. Predsa len CoD 3 bol narýchlo vytvorený za 9 mesiacov a tentokrát mal Treyarch o niečo viac času. Podľa mňa to bude skvelé pokračovanieŠu-Do napísal:no neviem neviem... moc sa rozbehli... zacali jednotkou.. dobre.. to bola supa.. datadisc k tomu taktiez... potom dvojka.. supa tiez.. nemalo chybu.. trojka.. neviem... stvorka.. supa tiez.. parada.. ale hned na to ako bola 4 vydana tak uz vyhlasili 5-te pokracovanie... fuuha.. len aby tu seriu nedosrali... -.- predsa len predtym boli tie odstupy väcsie
//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2008, 20:06 )
Nove screeny + kampan za japoncikov:
http://www.recenzeher.eu/novinka/media- ... ld-at-war/
//autoeditácia príspevku ( 21 Jun 2008, 10:18 )
Mame tu oficialny trailer
http://www.recenzeher.eu/novinka/prvy-t ... ld-at-war/
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
v ktorom diele bola prva svetova ???D34Dlife napísal:vyzera to pekne aj sa na to tesim len skoda ze nezostali pri CoD 4 ... je to take divne najprv. prva svetova , druha, potom zo sucastnosti a teraz zase druha ... co potom bude zase prva ?
COD - druha svetova
COD:UO - druha svetova
COD2 - druha svetova
COD3 - druha svetova
COD4 - sucastnost
COD5 - druha svetova
-
RainbowSix
Light Professional
ak zoberu zaklad z cod4 ktora ma v cod 2 tak podla mna to bude onicom hra vizera celkom pekne ak nevimyslia nic nove tak nic moc jedna sa hlavne o znicitelnost prostredia a pre tych co si myslia ze ake zaklady zobrali z cod2 tak pr najviac vidno ten granat ked padne tak vam to ukazuje kde je tak isto prikazi atd...
ak maju vsetky tvoje prispevky takuto uroven, necudujem sa ze mas karmu hlboko v minuseRainbowSix napísal:ak zoberu zaklad z cod4 ktora ma v cod 2 tak podla mna to bude onicom hra vizera celkom pekne ak nevimyslia nic nove tak nic moc jedna sa hlavne o znicitelnost prostredia a pre tych co si myslia ze ake zaklady zobrali z cod2 tak pr najviac vidno ten granat ked padne tak vam to ukazuje kde je tak isto prikazi atd...
..no a k hre..ja sa tesim, CoD4 bola asi jedina hra v mojom zivote, ktoru som presiel za jedno poobedie
CoD4 bola super v SP a takisto je super aj v MP.
A zaverecna bonusova misia bola naozajstnou odmenou za prejdenie kampane. Ako som sa pri nej nasmial, ked sa spustila a clovek dostal pokyn znamenajuci volnost v strelbe a kratky casovy limit naznacoval, ze to treba naozaj rychlo vykosit v style maxa payna
podla mojho nazoru by s CoD5 mali aspon rok pockat, mozno viac...
Snad bude aspon tak vydarena ako sucasna verzia.
A zaverecna bonusova misia bola naozajstnou odmenou za prejdenie kampane. Ako som sa pri nej nasmial, ked sa spustila a clovek dostal pokyn znamenajuci volnost v strelbe a kratky casovy limit naznacoval, ze to treba naozaj rychlo vykosit v style maxa payna
podla mojho nazoru by s CoD5 mali aspon rok pockat, mozno viac...
Snad bude aspon tak vydarena ako sucasna verzia.