|
|
|
| Autor |
Správa |
radek21 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 753 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 607 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2008, 7:36 Predmet: |
|
|
takze o piatom diele uz vieme, ale uz to bude strasne podobne tym prvym trom, ja by som napr uvital, ze ak bude aj CoD 6, tak zeby ho vyskusali dat do bududcnosti, nejake nove zbrane, nove vymozenosti a pod.
samozrejme multiplayer spraveny na ranky, aspon do levelu 100, lebo 55 sa da rychlo dosiahnut
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Farlo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.06.2007 Príspevky: 70
Zaslal: 22 Jún 2008, 8:05 Predmet: |
|
|
| AXO napísal: |
takze o piatom diele uz vieme, ale uz to bude strasne podobne tym prvym trom, ja by som napr uvital, ze ak bude aj CoD 6, tak zeby ho vyskusali dat do bududcnosti, nejake nove zbrane, nove vymozenosti a pod.
samozrejme multiplayer spraveny na ranky, aspon do levelu 100, lebo 55 sa da rychlo dosiahnut |
podla mna by pokazili celu COD ak by sa dali na buducnost tie vymyslene zbrane podla mna by to moc nebolo dobre .. COD je hra na ktoru sa vždy tešim lebo je to skutočnost bude 2sv. vojna alebo v sučastnosti
|
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

|
Zaslal: 22 Jún 2008, 8:38 Predmet: |
|
|
| Farlo napísal: |
| podla mna by pokazili celu COD ak by sa dali na buducnost tie vymyslene zbrane podla mna by to moc nebolo dobre .. COD je hra na ktoru sa vždy tešim lebo je to skutočnost bude 2sv. vojna alebo v sučastnosti |
ved prave, ze z druhej svetovej toho uz na vyber moc neni... jedine ak rovnake misie a ine prostredie(ved vsetky dolezite udalosti co boli v druhej svetovej sa pomaly vycerpaju)
sucasnost, no, vojna v iraku uz bola zavedena, takze jedine dalsi vietnam.
takze pokial nebude dalsia vojna, tak nebudu mat inspiraciu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
inflater Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 305 Bydlisko: Púchov, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2008, 9:37 Predmet: |
|
|
nech daju Slovenske narodne povstanie do CoD5!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
romerot Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2007 Príspevky: 450 Bydlisko: QIP Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2008, 9:49 Predmet: |
|
|
| AXO napísal: |
| vsetky dolezite udalosti co boli v druhej svetovej sa pomaly vycerpaju |
... vies kolko veci bolo pocas 2 sv. vojny dolezitych takmer kazdy den sa stalo nieco dolezite kazdy boj bol niecim vynimocny.
Ale hry sa zameriavaju viac na zapadny front ktory bol. Z vychodneho frontu bolo velmi malo hier ... takze este minimalne 2-3 hry mozu spravit s takym obsahom ze tu este nikdy nebol ale to by museli dat ako hlavnych hrdinov rusov no a myslim ze to americky vydavatelia a vyvojari asi nespravia
dalsie ktore neboli uplne spracovane v hre je Afrika tam bolo tolko bojov, ako tak pacifik bol ale tiez je tam este vela udalosti ktore nikdy ziadna hra neobsahovala. Dalej boje v severskych krajinach Svedsko, Norsko oslobodenie koncentracnych taborov, samotny utok na berlin bol velmi slabo stvarneni ... atd. atd. mohol by som tu pokracovat este asi tak na tri-styri strany co tu este nebolo alebo bolo a velmi malo. Napadov a udalosti z 2 sv. vojny je len este strasne vela len (len co ked davaju len tie najznamejsie ktore poznaju aj deti v skole) ... skoda raz sa hadam ja osobne dockam aj tychto udalosti z 2sv. vojny v hrach
... asi som moc velky fanda 2 sv. vojny
Este k tomu vietnamu ten bol krasne ukazany vo Vietcong-u doteraz sa mi ta hra paci.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

|
Zaslal: 22 Jún 2008, 10:15 Predmet: |
|
|
| romerot napísal: |
| [size=9]... |
mne sa pacila aj hra hidden & dangerous 1,2 a datadisk
tam bola aj afrika, a vselico ine
ale ani z prvej svetovej by to nemuselo byt zle
|
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 753 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2008, 10:36 Predmet: |
|
|
| V prípadnom CoD 6 by mohli spracovať útoky na Japonsko, Iwo Jima, Pearl Harbor. To by bolo zasa niečo nové.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasmate Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 777 Bydlisko: The Martin City Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2008, 11:36 Predmet: |
|
|
| Ja by som bral skor Cold WAR nieco ako bola Operace Flashpoint
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2008, 17:59 Predmet: |
|
|
| radek21 napísal: |
| V prípadnom CoD 6 by mohli spracovať útoky na Japonsko, Iwo Jima, Pearl Harbor. To by bolo zasa niečo nové. |
to bolo v MoH Pacific Assault.. a bolo to velmi dobre prepracovane
|
|
| Návrat hore |
|
 |
romerot Medium Star

|
Zaslal: 27 Jún 2008, 9:25 Predmet: |
|
|
Dve tapety pre velkych fandov COD - WaW
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
951.07 kB |
| Rozlíšenie: |
1900x1200 |
| Prezretá: |
30 krát |

|
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
1.12 MB |
| Rozlíšenie: |
1900x1200 |
| Prezretá: |
21 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Takth!K Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2008 Príspevky: 13
Zaslal: 12 Júl 2008, 17:25 Predmet: |
|
|
| tak COD 4 bola ina pecka ma to bavilo a COD 5 ma byt vitvoreny na PC ale na tom istom eENGINE tak uvidime
|
|
| Návrat hore |
|
 |
romerot Medium Star

|
Zaslal: 18 Júl 2008, 9:47 Predmet: |
|
|
Konecne GAMEPLAY video !
Dokonca z CO-OP modu dvoch hracov na "konzolach". SP by mal podporovat CO-OP az pre 4 hracov naraz
CO-OP ukazka
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Toy M@ch!n3 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 2707 Bydlisko: ctf_martin Karma: 
|
Zaslal: 18 Júl 2008, 9:58 Predmet: |
|
|
| bude CoOp aj v PC verzii?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1322
Zaslal: 18 Júl 2008, 12:43 Predmet: |
|
|
Urcite
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|