zeby spravil z toho spravil DivX alebo na iný format to prekonvertoval ?Norick98 napísal:ma to strasne malo MB na fraps...jak to kua spravil?
Carbon: Skóre na drifte v kanone.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
normalka cez fraps.. potom som to skomprimoval do xviduNorick98 napísal:ma to strasne malo MB na fraps...jak to kua spravil?
ty kks... tak na to som kukal jak KKT... akoze nehapem... mal dodge viper... ale to zrychleniekrija napísal:ak nic ine, tak pre motiváciu, ale ak chcete vidiet DK tak to je tento borec: http://www.youtube.nfsgame.net/borec.html
-
Šu-Do
Redeemer
oki.. sa mi podaril za 3 448 000b.
DL:
zajtra skusim znova... 
kks.. ale ten manik
to je strasne... on prechadza zakruty 2x takou rychlostou ako ja... to uz co je
auto mu drzi na ceste ako priklincovane kua... 
DL:
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/5090603/Drift_by_Su-Do.rar.htmlkks.. ale ten manik
-
Lord PROXI
King
-
Šu-Do
Redeemer
nfs.megahry.eu
dufam ze tomu neveris krija... ale predsa.... je vidiet ze to neni drift v kanone ale na nejakej okruznej drahe... to znamena... ze ten drift za 11 ... ... neurobil na 1x (proste jeden drift za 11 *** ***) ale aspon na 30x pretoze v tychto okruznych tratiach su take pasiky cez ktore ked prejdes tak drift sa hned zapocita... cize neni mozne driftovat donekonecna... a ak je to "pravda" tak potom typek si nastavil aspon na 50 kol alebo sa pohral s nejakym grafickym editorom ala Photoshop
dufam ze tomu neveris krija... ale predsa.... je vidiet ze to neni drift v kanone ale na nejakej okruznej drahe... to znamena... ze ten drift za 11 ... ... neurobil na 1x (proste jeden drift za 11 *** ***) ale aspon na 30x pretoze v tychto okruznych tratiach su take pasiky cez ktore ked prejdes tak drift sa hned zapocita... cize neni mozne driftovat donekonecna... a ak je to "pravda" tak potom typek si nastavil aspon na 50 kol alebo sa pohral s nejakym grafickym editorom ala Photoshop
-
krija
VIP
ja by som len ten photoshop vylucil. séfredaktor toho webu je Tomas "Naetoo" Galierik. tu istu funkciu zastava aj na znamej www.slovenciny.com .je to zasadovy chalan. a ci to je na okruhu, to je mozne.
ps. potom je ale ten screen OT
ps. potom je ale ten screen OT
-
Šu-Do
Redeemer
hmm... tak tomu nehapem kde si ich rozhadzal... ak mas len jedno auto tak nemozes ho predat... skus ist tie zavody co si jazdil predtym... mozno ze dostanes za vyhru peniaze...jackb napísal:sorry, ze budem OT,ale ako predam auto? som na 59% a potrebujem silnejsie auto len neviem kde zohnat dost penazi
mam 3 auta ale ani jedno uz nestaci na konkurenciu, preto chcem kupit poriadne auto a vytunit ho aby sa s tym daco dalo este uhrat, chapes?Šu-Do napísal:hmm... tak tomu nehapem kde si ich rozhadzal... ak mas len jedno auto tak nemozes ho predat... skus ist tie zavody co si jazdil predtym... mozno ze dostanes za vyhru peniaze...
-
Šu-Do
Redeemer
iste ze hapem..jackb napísal:mam 3 auta ale ani jedno uz nestaci na konkurenciu, preto chcem kupit poriadne auto a vytunit ho aby sa s tym daco dalo este uhrat, chapes?
nehovorim ze mi neide predat, netusim totiz kde by to malo byt!!!Šu-Do napísal:iste ze hapem..netusim preco ti nejde predat... mas pass... zacni si to znova..
sak aj tak to prejdes za par hodin cele... a aspon budes vediet ze si nemas kupovat hned na zaciatku vselijake sroty
mozes hodit screenshot?
a myslim ze moja volba aut nebola az taka strasna... zakladna Alfa, potom Lotus Elis a na zaver ten Mercedes, oznaceny ako Exotic 3 (tusim).